Malldiskussion:Användare Stockholm

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Skulle man inte kunna göra dessa lite kompaktare och dessutom använda namnet istället för "den här användaren"? Ungefär såhär:

Användare Stockholm
bor i Stockholm. Användare Stockholm

/ Elinnea 20 oktober 2005 kl.19.16 (CEST)

Jag tycker detta låter som ett bra alternativ :) / twincinema 23 oktober 2005 kl.21.10 (CEST)
Ungefär såhär? //Knuckles...wha? 25 oktober 2005 kl.18.30 (CEST)
Jag tycker den förra versionen var bättre. Dels står det redan på min sida att jag kallar mig Habj, det behöver inte upprepas. Dels följer "den här användaren" formen för hur babel-mallarna ser ut. Med både babel- och geografi-mall på sin sida ser det snyggare ut om det är enhetligt. / Habj 25 oktober 2005 kl.18.43 (CEST)
Jag håller med om att det blir kaka på kaka, jag rullar tillbaka. Storleken på rutan är förresten också anpassad till babel-mallarna. //Knuckles...wha? 26 oktober 2005 kl.08.10 (CEST)

Vapenskölden[redigera wikitext]

För att hasta långsamt och låta folk vänja sig har jag inte ändrat vapenskölden till den här versionen Bild:Stockholm arms of Saint Eric.png, som kanske inte anses vara så vacker. Märkte också att någon ändrat tillbaka från den versionen till den gamla på artikeln Stockholms stad. Jag är lite orolig att folk uppfattar wikipedia som amatörmässig om vi användar vapensköldar som ingen använder istället för de som används runt om i Stockholm. Ska vapenskölden ändras till en fri version? Enligt heraldiken så kan ju en vapensköld se ut på olika sätt och det finns ingen anledning att använda en upphovsrättsskyddad vapensköld när det finns fria. Men å andra sidan tror jag många förknippar Stockholm med just denna modell , och att den är därför de facto en symbol. I så fall kanske man ska behålla den ändå? / Fred Chess 10 december 2005 kl.16.21 (CET)