Malldiskussion:Kommunikationer i Stockholm

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
Se även: Stockholm län vapen b ram.svg Portal:Stockholm
Stockholms vapen, Nordisk familjebok.png Den här artikeln faller inom ramen för Projekt Stockholm. Du är varmt välkommen att bidra, till exempel genom att förbättra denna artikel, delta i utformningen av eller diskussionerna runt projektet eller teckna dig som deltagare i projektet.

Flytt av mall[redigera wikitext]

Jag föreslår att mallen flyttas till Mall:Kommunikationer i Stockholms län. Avgränsningen av Stockholms stad kan framstå som antingen godtycklig i det här sammanhanget, särskilt när det gäller kollektivtrafiken. Till exempel redovisas Upptåget i mallen, trots att det inte går söder om Upplands Väsby. /Knubbe kub oktober 2010 kl. 12.36 (CEST)

Hej, Ja det låter väl som en god idé. Har vi koll på om fler artiklar i så fall bör läggas in i mallen? /Urbourbo 7 oktober 2010 kl. 12.51 (CEST)
Wikipediadiskussion:Projekt Stockholm#Kommunikationsrelaterade mallar, Stockholms stad vs Stockholms län
/Knubbe kub 9 oktober 2010 kl. 19.30 (CEST)

Broar[redigera wikitext]

Hur ska broar behandlas? Det är rimligt att endast "större" broar behandlas här, men hur ska gränsen dras? Jag har nyligen skapat mallen Mall:Broar i Stockholm, som endast behandlar Stockholms stad.

/Knubbe kub oktober 2010 kl. 12.38 (CEST)

Hej, Jag skulle föreslå att broar och även tunnlar rensas från denna mall, eftersom ju båda har egna navimallar. Istället kan man lägga in referenser till resp huvudsida i denna malls fot (brevid portallänken). /Urbourbo 7 oktober 2010 kl. 12.50 (CEST)

Bantning[redigera wikitext]

Hej, Jag har nu gjort ett förslag till nedbantning av mallen. Orsaken är, att den överlappar befintliga navimallar för respektive trafikslag. Om någon har synpunkter så låt oss diskutera här. Allt gott, /Urbourbo 18 oktober 2010 kl. 14.07 (CEST)