Malldiskussion:Logga in

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Borde inte nybörjarkurs, frågor och svar etc vara med i denna mall också? Chrizz 22 juli 2005 kl.08.26 (CEST)

Automatisk signering[redigera wikitext]

För att göra den lite mer personlig kanske vi bör lägga till en ~~~ i slutet, så personen verkligen känner att det kommer från en annan person och inte som ett automatiserat meddelande? --Notwist 19 april 2006 kl.22.43 (CEST)

Jag håller med och la till fyra tilde efter mallen under rubriken Användning på mallsidan. Detta för att som sagt göra det hela mer personligt. /Astridx (diskussion) 3 oktober 2017 kl. 17.28 (CEST)

Helt gratis[redigera wikitext]

Formuleringen "helt gratis" är kanske att ta i? Wikipedia är ju redan fritt/gratis...behövs verkligen denna formulering? Riggwelter 31 maj 2006 kl.09.43 (CEST)

Jag tänkte mest att "registrering" kanske låter lite negativt i mångas öron, särskilt de som inte är så vana vid att vara på sidor där man registrerar sig. Därför kanske man ska påpeka att det är gratis och fritt, och inte till för att "locka in" dom i någonting. Även om en omarbetning av formuleringen kanske behövs » ågязи(disk.|bidr.) den 31 maj 2006 kl.11.11 (CEST)

Utformning[redigera wikitext]

Njao, jag gillar inte den här versionen, som ser väldigt blaffig ut. Om man ens ska malla en användare ska det i alla fall se personligt ut. xenus 9 augusti 2008 kl. 16.49 (CEST)

Ett förslag:


Varmt välkommen till Wikipedia på svenska! Tack för dina bidrag. Wikipedia är ett flerspråkigt projekt för ett fritt uppslagsverk byggt av användarna själva, och därför är nya medlemmar är alltid välkomna. Du vet väl att du kan registrera ett användarnamn? Om du registrerar dig får du tillgång till fler funktioner, och får ett eget nick på svenskspråkiga Wikipedia istället för bara ett IP-nummer. Om du inte vill registrera dig för att fortsätta vara anonym bör det noteras att ett användarnamn är mer anonymt än att redigera oinloggad, eftersom registrerade användare inte visar upp sitt IP-nummer. En registrerad användare misstas också mer sällan för en klottrare.

För att komma igång, oavsett om du är registrerad eller ej, börja gärna med nybörjarkursen. Testa också gärna Sandlådan där du kan testa dina redigeringskunskaper. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikipedia. Om det du söker inte finns där, posta gärna dina frågor på sidan för frågor och svar. Om du vill ha hjälp med att komma igång, kontakta en av faddrarna.

Om du inte vill registrera dig trots allt så går det naturligtvis bra att fortsätta som anonym användare, alla bidrag är viktiga! Hur som helst, välkommen!

(Don't speak Swedish?)

xenus 9 augusti 2008 kl. 16.56 (CEST)

Ovanstående förslag tycker jag var snyggt! Har just använt det (något justerat) på en oinloggads sida. Åsa L 28 november 2008 kl. 19.08 (CET)