Point of Existence

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Point of Existence är en modifikation till datorspelet Battlefield Vietnam. Modifikationen handlar om en konflikt, över oljetillgångar, mellan USA och Ryssland i mellersta Afrika, år 2007. Innehållet är baserat på vapen (både existernade och framtida) från USA:s och Rysslands krigsmakter, samt omgivningar och miljöer i mellersta Afrika.

Modifikationen släpptes för första gången den 23 augusti 2004, och den senaste versionen är 0.4.4 som släpptes i juni 2005.

Point of Existence 2[redigera | redigera wikitext]

Point of Existence 2 är uppföljaren till den första versionen av modifikationen, och är utvecklad till Battlefield 2. Point of Existence 2 utspelar sig några år efter den första modifikationen och handlar om en konflikt mellan Tyskland/USA (USA är dock ingen spelbar fraktion) och Ukraina. Precis om i föregångaren är utrustning och vapen baserat på respektive krigsmakters arsenal, och miljöerna på Östeuropa.

Point of Existence 2 släpptes för första gången 26 augusti 2006, ganska exakt två år efter den första versionen av Point of Existence släppts till Battlefield Vietnam.

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]