Tony Hawk's Underground

Från Wikipedia
(Omdirigerad från Tony Hawks Underground)
Hoppa till: navigering, sök

Tony Hawks Underground är ett spel som finns i två versioner, Tony Hawks Underground (THUG) och Tony Hawk's Underground 2 (THUG2). I båda spelen gäller det att åka runt med en skateboard och få höga scores (poäng), skapa olika karaktärer och låsa upp nya. Skaparna till alla Tony Hawks Underground-spelen är Neversoft och Activision.

World Destruction Tour handlar om Bam mot Tony. De bildar två lag och gör sedan extremt dumma, idiotiska stunts. I april 2007 blev Online Play hackat av en cracker som kallas Bi0Hacker. Detta innebar att Tony Hawks Proskater 3-4, Underground 1-2 och American Wasteland till PC och PS2 dog. (Activision och Neversoft orkade inte att fixa servern hela tiden efter Bi0Hackers försök att göra den bättre, så de tog ner servern i ett helt år). Detta stoppade inte dem som brann för spelet. De skapade egna servrar illegalt som de sedan spelade på. Neversoft och Activision brydde sig inte.

Den 23 november 2008 var Online Play uppe igen. Numera spelar inte folk för att få den högsta poängen utan idag spelar nästan 95 procent för att improvisera sig fram, göra filmer och låta andra säga vad de tycker. Ibland hålls turneringar om vem som kan improvisera mest.