Hoppa till innehållet

Användare:Bengt B

Från Wikipedia
BengtB
sv Den här användaren har svenska som modersmål.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.

Jag är en fd lärare i Matematik och Naturorienterande ämnen. Jag är utköpt av staden och tjänstgör inte längre på Sturebyskola. 2009 fick jag en stroke. Jag lider också av en autoimmun sjukdom SLE. Nu försöker jag också att vara aktiv i Wikipedia. Jag driver har också en blogg Frihetens Vingar där jag skriver om allt möjligt så som Miljö, Filosofi och andra intressen. Fotografi är ett av mina största intressen och jag är gärna ute i naturen. År 2013 fick jag sjukersättning på 50% och är arbetslös 50%.

Tidigare har jag drivit ett enskilt företag Brainjam. Det har blivit mer och mer fotografi. Du finner mina fotografier på nätet och artiklar. Jag drev också ett online magasin om foto för nybörjare och amatörer, som nu är nedlagt. Kul att materialet godkänts och jag kommer att göra nya ansträngningar för fler artiklar.

Rehabiliterade från rullstolssittande till att kunna jonglera. Kunskaperna från åren som kampsportare och att jag tidigare har tränat Feldenkrais gav resultat. Jag ägnar mig nu att göra fylligare artiklar för dessa två sjukdomar och annat runt omkring.

2016 var jag med om att starta upp en ny under förening i Reumatikerförbundet: Riksförening för SLE. Ägnar mig också åt att förbättra en del artiklar om Global uppvärmning.

Artiklar och Annat

[redigera | redigera wikitext]

Projekt för framtiden

[redigera | redigera wikitext]
  • Förstärka artikel om stroke med relevanta fakta.
  • Förstärka artikel om SLE med relevanta fakta.
  • Bilder att ta - Vallentuna med omgivning. Vallentuna gymnasium. Vallentunasjön.
  • Skriva om fotografi och tillföra ytterligare material.

Användare jag känner

[redigera | redigera wikitext]