Hoppa till innehållet

Användare:El Gurka Rapido

Från Wikipedia
Wikipedia:Babel
sv Den här användaren har svenska som modersmål.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Övrig information

Jag är en användare som har ambitionen att rensa wikipedia på klotter och göra lite små tillägg till artiklar. Kanske detta utökas till någonting mer vartefter jag lär mig mer om wikipedia. Ska även skriva en mer utförlig och bättre presentation. Mitt namn är i alla fall inspirerat av Flåklypa Grand Prix namn på bilen Il Tempo Gigante.

Jag är på wikipedia för att jag gillar det och hjälper gärna till där jag kan, vilket mest blir klottersanering. Jag har egentligen inget specialintresse som passar här, utan är väl allmänbildad som gemene man ungefär, vilket betyder det jag kan oftast redan står. Vissa ämnen undviker jag så gott som helt och hållet, även om jag kan en del.

Just nu har det blivit så att jag valt ett ämne som är oerhört tungrott och varje minsta ändring i en artikel måste diskuteras till leda på diskussionssidan. Därför har min aktivitet i artikelrymden minskat från låg till obefintlig.

Har jag mallat dig?[redigera | redigera wikitext]

Jag sätter ut mina mallar efter följande kriterier:

Varningsmallar[redigera | redigera wikitext]

  • {{test}} sätter jag ut om det verkar som om du försöker göra någonting eller bara testa redigeringsfunktionen i wikipedia.
  • {{k1}} eller {{k2}} använder jag om du skriver rent trams. Ofta könsord eller det mycket vanligt förekommande ordet bajs. Fortsätter du klottra efter den varningen föreslår jag dig för blockering på wp:BOÅ. Oftast använder jag {{k2}}, eftersom den ser snyggare ut.
  • {{vv}} får du om du skapat ett konto och gör dina första redigeringar som är tveklöst oseriösa. Tar du inte till dig av denna varning föreslår jag dig för blockering på wp:BOÅ, vilket brukar leda till en permanent blockering.

Jag ger dig dom här varningarna, men ibland kan det hända någon gör en annan bedömning än mig och blockerar trots att du fått en varning och tagit till dig av den. Tycker du det är omotiverat ber jag dig att ta upp det med den som blockerat dig och inte mig.

Bidrag och milstolpar[redigera | redigera wikitext]

Skapade artiklar[redigera | redigera wikitext]

Priser och utmärkelser[redigera | redigera wikitext]