Användare:TERdON

Från Wikipedia
TERdON i sin chalmersmössa
Wikipedia:Babel
sv Den här användaren har svenska som modersmål.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
de-3 Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Sök användare efter språk

Hejsan, tänkte skriva lite mer om mig nu när jag blivit lite aktivare. I verkliga livet heter jag Magnus Persson, men på nätet kallar jag mig TERdON överallt.

Jag är född 1981, jag har just pluggat ett utbytesår på Technische Universität Hamburg-Harburg, kom hem till Laholm igen i oktober. Studierna där var trevlig omväxling till mina tidigare studier på Chalmers. För tillfället försöker jag snickra ihop den sista delen av utbildningen - ett exjobb, närmare bestämt inom området trådlöst styrda robotar.

Till mina fritidsintressen hör främst teknik - framför allt datorer, men jag har även andra intressen som musik och politik. Jag är bland annat en aktiv medlem i CUF. Jag har också märkt att jag har en (o-?)vana att rätta småfel i artiklar här på Wikipedia.

Jag kan tyska bra, är det någon som känner att de behöver hjälp med översättningar framförallt från tyskan så är det bara att be mig om hjälp på min diskussionssida. Jag tränar gärna min spanska också, men den är tyvärr ganska knagglig...

Jag har också dragit igång Wikipedia:Projekt Svenska Politiker. Får hoppas det är ett påhitt från min sida som faller väl ut. :)

Hepp. Det var väl det mesta. Den som vill veta mer om mig kan surfa in på min hemsida. Eller rättare sagt, man kommer kunna göra det så småningom, när jag fått ihop sidan igen. Så länge finns min gamla jätteinaktuella sida här.

Mina användare på övriga wikipedior når man smidigt via interwiki-länkarna till vänster!

Artiklar som jag varit inne och skrivit "mycket" på:


Besök min blog