Hoppa till innehållet

Användardiskussion:94.234.170.16

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

IP-adressen tillhör Telenor Sverige AB.

Senaste meddelande

[redigera wikitext]
K3

Välkommen till Wikipedia! Ett eller flera bidrag från denna IP-adress har uppfattats som oseriösa och därför har IP-adressen tillfälligt blockerats.

Från offentliga datorer och gemensamma nätverk kan det komma både seriösa och oseriösa bidrag och en blockering orsakad av någon annans klotter drabbar samtliga användare av denna IP-adress. Om du registrerar dig och loggar in får du tillgång till fler funktioner, och dina redigeringar riskerar inte att förväxlas med oseriösa ändringar från IP-adressen.


TernariusD 22 oktober 2016 kl. 15.43 (CEST)[svara]

Tidigare meddelanden

[redigera wikitext]

Danska dialekter

[redigera wikitext]

Hej! Med anledning av den här återställningen gissar jag att du kan något om danska dialekter. Du får jättegärna vara med och bygga ut och källbelägga informationen. Här finns vissa av dialekterna med svenska namn. Jag gissar att detta går att hitta för några fler. Artikeln danska behöver också bli bättre, så jag är glad om fler hjälper till i det arbetet. Kanske du? Allt gott.--Paracel63 (diskussion) 21 juli 2015 kl. 15.52 (CEST)[svara]

När du återställde min uppdatering av artikeln ogjorde du också mina översättningar av den danska i texten som inte kan vara på danska, eftersom de endast var geografiska beskrivningar. Är du snäll och översätter den texten åt mig, så slipper jag göra samma jobb två gånger? Tack på förhand.--Paracel63 (diskussion) 21 juli 2015 kl. 15.55 (CEST)[svara]

Hugo Robert Backman

[redigera wikitext]
Flyttad

Välkommen till Wikipedia! Artikeln "Hugo Robert Backman" som du skapade ansågs inte leva upp till Wikipedias artikelstandard. Innehållet har därför flyttats från artikelnamnrymden till Användare:94.234.170.16/Hugo Robert Backman (en undersida till din användarsida). Där kan du förbättra innehållet, varefter det kan återföras som en artikel med namnet "Hugo Robert Backman".


inga källor, oencyklopedisk text.Yger (diskussion) 17 maj 2018 kl. 07.05 (CEST)[svara]

Detta är en diskussionssida för en användare som inte har loggat in, och som därför identifieras av Wikipedia genom sin IP-adress. En IP-adress kan delas av flera personer vilket kan innebära att du får meddelanden här som inte är riktade till dig.