What Happens in Vegas

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
What Happens in Vegas
(What Happens in Vegas)
What Happens in Vegas
Genre Romantisk komedi
Regissör Tom Vaughan
Producent Michael Aguilar
Dean Georgaris
Jimmy Miller
Manus Dana Fox
Skådespelare Cameron Diaz
Ashton Kutcher
Originalmusik Christophe Beck
Produktionsbolag 20th Century Fox
Premiär 2008
Speltid 99 min
Land USA
Språk Engelska
Serbiska
IMDb SFDb

What Happens in Vegas är en amerikansk romantisk komedi från 2008 utgiven av 20th Century Fox i regi av Tom Vaughan med Cameron Diaz och Ashton Kutcher i huvudrollerna och hade Sverigepremiär den 9 maj 2008. Filmens titel är efter den amerikanska frasen "What happens in Vegas, stays in Vegas" (Vad som händer i Vegas, stannar i Vegas).

Handling[redigera | redigera wikitext]

Jack har precis fått sparken och Joy har blivit dumpad. De har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de gått och gift sig. Saken blir värre när de tillsammans vinner storvinsten på jackpot. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och få pengarna för sig själva. Domstolen beslutar att de ska jobba på sitt äktenskap i sex månader och sedan avgöra saken.

Rollista[redigera | redigera wikitext]

Utgivning[redigera | redigera wikitext]

Filmen hade världspremiär på Odeon i Leicester Square, London.[1] Den hade en stor premiär i USA och andra delar av världen 9 maj 2008.

Referenser[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ PA (2008-04-22). ”Kutcher populär med fansen på premiären”. The Press Association. Arkiverad från originalet den 27 april 2008. https://web.archive.org/web/20080427224236/http://ukpress.google.com/article/ALeqM5ijn2RsL07c0q_bs64WNhZl2USDRQ. Läst 22 april 2008. 

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]