Cosmo 4

Från Wikipedia
Den utskrivbara versionen stöds inte längre och kanske innehåller renderingsfel. Uppdatera din webbläsares bokmärken och använd standardutskriftsfunktionen istället.

Cosmo4 var en popgrupp med fyra medlemmar, Ulrika Liljeroth (svensk), Jenny Rogneby (svensk/etiopisk), Yasmine Qin (kinesisk) och Rudina Hatipi (svensk/kosovoalbansk). Carin da Silva var förut med i gruppen, men lämnade den i augusti 2006 för att avsluta sina studier till musikalartist.

Cosmo4 har haft radiohits med låtar som Mexico, Peek-A-Boo och Adios Amigos, producerade av Lionheart International. Låten Mexico är en omgjord version av Johnny Horton's sång från 50-talet: The battle of News Orleans. De medverkade i den svenska Melodifestivalen 2007 med låten What's Your Name?, skriven av Kent Olsson, Niklas Edberger och Henrik Wikström, i hopp om att bli Sveriges representanter i Eurovision Song Contest 2007 men kom på 5:e plats i delfinal nummer 2 som gick i Göteborg den 10 februari 2007. Genom femteplatsen så missade de precis att gå vidare till andra chansen och blev därmed utslagna ur tävlingen.

Diskografi

Singlar

  • 2004 - Mexico /Karaoke Version/Music Video
  • 2006 - Peek-A-Boo /Soundfactory Club Mix/Soundfactory Dub Mix/Karaoke Mix
  • 2006 - Adios Amigos Radio Version/Soundfactory Club Mix/Soundfactory Dub Mix/Karaoke Version/The Video
  • 2007 - What's Your Name? Radio Mix/Oscar Holter Radio Remix/Oscar Holter Club Remix/Rubicon Remix/Electrolight Remix/Undercover Remix/Karaoke Mix

Externa länkar