Cindy Adams

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
Cindy Adams

Cindy Adams (Cynthia Heller), född 21 april 1925 i New York, New York, USA, är en amerikansk kolumnist, författare och änka till komikern Joey Adams.

Adams skriver en skvaller-kolumn för tidningen New York Post och medverkar i WNBC:s TV-program Sunday Today in New York. Hon har tidigare medverkat två gånger i veckan på WNBC:s Live at Five tills det att nyhetsutsändningarna fick ett nytt format 12 mars 2007.

Cindy blev känd som kolumnist 1981, då hon arbetade med TV-programmet A Current Affair, och hon medverkar ofta i program som Good Morning America. År 1990 var hon bland annat med i panelen på spelprogrammet To Tell the Truth.

Hon har en parfymserie som heter Gossip, och har även skrivit ett flertal böcker. Adams är känd för sin vänskap med många rika och berömda människor som hon skriver om, såsom Judge Judy, Joan Rivers och framlidna Carrie Nye. Cindy driver även en djur boutique på Macy's i New York vid namn "Jazzy's of Park Avenue", Jazzy var namnet på Adams hund.

Cindy Adams är känd för att avsluta sina kolumner i New York Post med meningen "Bara i New York, barn, bara i New York", när hon relaterar till humoristiska och spännande New York-anekdoter.

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]