Mall:Relevans

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Den här mallen skall inte förväxlas med mallen {{Relevanskontroll}} som används för artiklar med tveksam relevans.

Relevans
Välkommen till Wikipedia! Det är bra att du vill bidra till Wikipedia, men ditt bidrag med/till artikeln {{{1}}} har inte tydligt påvisat dess relevans enligt Wikipedias relevanskriterier och har därför raderats eller kommer diskuteras och eventuellt raderas efter diskussion. Wikipedia har som målsättning att artiklarna bör hålla hög kvalitet och fakta som presenteras där bör vara verifierbara enligt Wikipedias kriterier och vara bestående. Däremot är du välkommen att bidra med relevant information till artiklar.

[visa] [redigera] [rensa sidcachen]

Test Template Info-Icon.svg Dokumentation


Användning[redigera wikitext]

  • Den här mallen är avsedd att användas som meddelande på användardiskussionssidan till en oerfaren användare eller ett IP-nummer som lagt upp en artikel som uppenbart saknar relevans och som är föremål för snabbradering, eller som lagt till uppgifter som saknar relevans i en befintlig artikel. Den utsatta artikeln måste anges i mallen för att upplysningstexten ska kunna visas korrekt. Mallen bör signeras.
{{Relevans|Artikel}}

ger:

Relevans
Välkommen till Wikipedia! Det är bra att du vill bidra till Wikipedia, men ditt bidrag med/till artikeln Artikel har inte tydligt påvisat dess relevans enligt Wikipedias relevanskriterier och har därför raderats eller kommer diskuteras och eventuellt raderas efter diskussion. Wikipedia har som målsättning att artiklarna bör hålla hög kvalitet och fakta som presenteras där bör vara verifierbara enligt Wikipedias kriterier och vara bestående. Däremot är du välkommen att bidra med relevant information till artiklar.

Se även[redigera wikitext]