Malldiskussion:GeoLänk

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Översättning av GeoGroupTemplate[redigera wikitext]

Uppdatering[redigera wikitext]

Finns det något sätt att "tvinga" fram en uppdatering, alltså att den läser om sidan jag länkar från. Eller annars, hur ofta läser den om sidan? /Hangsna (diskussion) 31 oktober 2014 kl. 09.42 (CET)

OSM fungerar dock direkt, det är bara Google som får någon form av cachesida. /Hangsna (diskussion) 31 oktober 2014 kl. 12.25 (CET)
@Hangsna: Jag slet själv med samma problem igår i samband med {{Ljusskyltar i Stockholm}} där kategorin hade några artiklar med felaktiga koordinater som behövde åtgärdas. Det tog någon timme innan dessa ändringar slog igenom. Efter lite experimenterande nu när jag såg din fråga här tror jag att det du efterfrågar kan åstadkommas genom att:
  • dels göra en "purge" på artikelsidan så att wikipedias cache uppdateras
  • dels ta bort strängen %26usecache%3D1 (kan möjligen se ut som &usecache=1 beroende på webbläsaren) från URL'en i webbläsarens adressfält när du har klickat fram (den ouppdaterade) Google-kartan. Jag fick uppslaget till detta via den här sidan där parametern usecache delvis förklaras. Det verkar dock som att den cachade sidan ligger kvar i cachen och därför dyker upp igen till cachen uppdateras på annat sätt. Men för att få en "förhandstitt" på hur det kommer att se ut så kan ju metoden användas.
--Larske (diskussion) 31 oktober 2014 kl. 23.56 (CET)
Ja, det var bara plocka bort "&usecache=1" så funkade det. Tack för den! Men hm, det måste vara något som tools slänger på i URL:en, för denna mall gör det ju inte. /Hangsna (diskussion) 1 november 2014 kl. 00.44 (CET)

Namnet[redigera wikitext]

Vore inte Geolänk ett bättre namn? Det är ingen stor sak, men det nuvarande namnet känns lite konstigt. K9re11 (diskussion) 24 september 2015 kl. 15.21 (CEST)

Kategori:Gravsatta_på_Norra_begravningsplatsen_i_Stockholm[redigera wikitext]

Kategori:Gravsatta_på_Norra_begravningsplatsen_i_Stockholm Provade GeoLänk på denna sida men endast 3 personer visas.... vad är felet? - Salgo60 (diskussion) 21 juli 2017 kl. 19.08 (CEST)

Gemensamt för de tre som visas är att de har använt mallen{{Coord}} i artikeln. Att det finns nästan 1 000 artiklar med en primär koordinat (från {{Faktamall biografi WD}}) och drygt 200 artiklar med en sekundär koordinat (från mallen {{Infobox skådespelare}} verkat inte det "tool" som GeoLänk-mallen använder ta någon hänsyn till. --Larske (diskussion) 21 juli 2017 kl. 21.58 (CEST)