Hoppa till innehållet

Användardiskussion:81.92.64.5

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia
Spam
(svenska) Välkommen till Wikipedia! Något/några bidrag från denna IP-adress har innehållit ovidkommande eller kommersiella texter eller länkar. Wikipedia är inget reklammedium och inte heller en länksamling.

Enligt riktlinjen för externa länkar ska sådana länkar främst vara till för fördjupningsläsning. Läs gärna introduktionssidan om du vill veta mer om projektet. Användare som upprepade gånger lägger till kommersiella texter eller externa länkar kan komma att bli blockerade från redigering på Wikipedia.


(English) Welcome to Wikipedia! One or more edits from this IP address contained irrelevant or commercial text or links. Wikipedia is not a commercial medium, nor a collection of links.

According to the policy for external links these links should only be used to deepen the reading experience. Please read the introduction to learn more. Users who repeatedly add commercial text or external links may be blocked from editing Wikipedia.


Välkommen till Wikipedia! Tack för ditt/dina bidrag. Jag hoppas att du ska trivas här.

Visste du att Wikipedia bara har fem grundprinciper? Råd och tips hittar du i introduktionen. Om du har några frågor kan du ställa dem här eller kontakta någon av våra faddrar. Se även Wikipedia:Hjälp.

Kopiera inte

Välkommen till Wikipedia! Vi uppskattar att du vill bidra till Wikipedia, men av juridiska skäl kan vi inte acceptera att upphovsrättsskyddad text hämtas från andra webbplatser eller tryckt material utan tillstånd, och som en konsekvens kommer ditt bidrag med högsta sannolikhet att återställas eller raderas. Observera att om du fortsätter att kopiera in upphovsrättskyddat material till Wikipedia riskerar denna IP-adress (din dator eller ditt nätverk) att blockeras från vidare redigering på Wikipedia.

Wikipedias licens ger alla rätt att använda material härifrån i andra sammanhang (på vissa villkor). Det räcker alltså inte att författaren tillåter att texten används här. Om du har tillstånd eller det är du själv som har upphovsrätten till texten ifråga och vill låta Wikipedia använda den – vilket betyder att andra får skriva om den och utnyttja den annanstans, även kommersiellt – är det lämpligt att du noterar detta, antingen på webbplatsen (ange där den licens som Wikipedia använder, Creative Commons' Erkännande-Dela Lika-licens) eller i samband med redigeringen.

Du får använda webbplatser som en informationskälla; det är formuleringarna och inte faktainnehållet som omfattas av upphovsrätten, så om du skriver en egen text baserad på fakta från annat håll är det helt OK. Om du vill använda enskilda citat bör dessa markeras som sådana. I båda fallen bör källan anges, främst med tanke på att uppgifterna ska kunna verifieras av andra.


/RaSten 16 oktober 2006 kl. 13.15 (CEST)[svara]

Sidan "Traveas" raderades av mig, då den i dagsläget inte är encyklopediskt relevant, och dessutom är reklam. Mvh Ulner 18 juni 2008 kl. 17.19 (CEST)[svara]

Detta är en diskussionssida för en användare som inte har loggat in, och som därför identifieras av Wikipedia genom sin IP-adress. En IP-adress kan delas av flera personer vilket kan innebära att du får meddelanden här som inte är riktade till dig.