Wikipedia:Anslagstavlan

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök


Se även: Mall:Anslagstavlan

Thumbtack.pngAnslagstavlan
  • QSicon Nom.svg I Månadens artiklar är det nomineringsdags för nya marsartiklar från 25 och utökningar från 16 skribenter (så här långt). Välkommen att nominera, lägga in egna bidrag eller rösta på februari månads bästa bidrag – innan månaden är över!
  • Article green2.svg Denna veckas tävling är Norge II. Hjälp till med att skriva i nya och gamla artiklar om vårt grannland Norge!
  • Breezeicons-devices-22-computer-laptop.svg Wikimedia Foundation har startat ett program för att donera datorer till Wikimedianer med behov och ansökningar kan lämnas nu.
  • Det pågår just nu en rörelseomfattande diskussion för att definiera Wikimedias framtida roll i världen och utveckla en strategi, i samråd, för att nå dit. Du är varmt välkommen att delta i samrådet.
  • Gnome-applications-graphics.svg Under våren 2017 arrangeras skrivstugorGöteborgs konsthall varje onsdag (17:00–20:00). Här skriver vi om konst och andra konstigheter samt välkomnar nybörjare på Wikipedia.
  • Oxygen480-actions-dialog-ok-apply.svg Under februari månad utfördes 174 månadens uppdrag av 13 skribenter. Den näst aktivaste månaden i projektets historia! Hur går det i mars?
  • Dialog 1966 grau.jpg Svenskspråkiga Wikipedia har en ny presskontakt (tack för förtroendet!). Ni kan hänvisa dit i pressrelaterade frågor.
  • Pictofigo - Idea.png Sök stöd även 2017 från Wikimedia Sverige. Genomför små eller stora projekt, res, be om hjälp eller låna teknikutrustning.

Anslagstavlan delar de senaste nyheterna på svenskspråkiga Wikipedia, inklusive viktiga händelser som berör Wikipedias systerprojekt i mån av utrymme. Prenumerera på anslagstavlan genom att lägga in {{Anslagstavlan}} på din användarsida. Alla kan skriva korta notiser på anslagstavlan om maximalt 2–3 meningar. Lägg det nyaste överst och ta bort det som blivit inaktuellt. Anslagstavlan har ingen chefredaktör.

Publicera dina nyheter om svenskspråkiga Wikipedia här!