Harvest Moon: Friends of Mineral Town

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Harvest Moon: Friends of Mineral town
År2004
UtvecklareNatsume,
Marvelous Interactive
UtgivareNatsume
GenreStrategi,
Simulator
Antal spelare1
FormatGame Boy Advance
Distribution
Sverige2003-09-01
Datorspelsportalen

Harvest Moon: Friends of Mineral Town är ett spel till Game Boy Advance som släpptes i Europa den 5 mars 2004. Spelets ursprung är Japan, där det släpptes den 18 april 2003, och innan spelet nådde Europa släpptes det i Nordamerika den 12 november samma år.

Spelet är en modernisering av spelet Harvest Moon: Back to Nature till PlayStation.

Innehåll[redigera | redigera wikitext]

Spelet inleds med att spelets huvudperson ärver en bondgård då en gammal vän har dött. Då denna bondgård är förfallen, måste han rusta upp den, och eftersom han är ny i staden måste han även bygga upp en bra relation till byborna i grannskapet. Bland byborna finns fem potentiella fruar, som spelaren kan välja att förföra. Detta görs genom gåvor och deltagande i festivaler.

Potentiella Äktenskap[redigera | redigera wikitext]

Karen[redigera | redigera wikitext]

Karen är en alkoholiserad ung kvinna som ofta befinner sig på det lokala värdshuset som ägs av en annan potentiell fru, Anns, pappa. Hon jobbar dock ibland i den lokala mataffären som hennes föräldrar äger. En genväg till hennes hjärta är handel i mataffären. Hennes födelsedag är höst den 15:e, och rival om hennes hjärta är hönsgårdsägarens son, Rick.

Popuri[redigera | redigera wikitext]

Popuri är en barnslig ung kvinna som inte drar sig för att leka med byns barn. Hon jobbar och bor på en hönsspecialiserad bondgård. Hennes födelsedag är sommar den 3:e, och rival om hennes hjärta är sommargästen Kai.

Ann[redigera | redigera wikitext]

Ann är en så kallad pojkflicka som bor på värdshuset i byn som hennes pappa driver. Hennes födelsedag är sommar den 17:e, och rival om hennes hjärta är den ensamme Cliff.

Mary[redigera | redigera wikitext]

Mary är byns bibliotekarie och befinner sig mestadels i biblioteket. Hon bor i en lokal som ligger vägg i vägg med biblioteket. Rival om hennes hjärta är svartsmedslärlingen Gray.

Elli[redigera | redigera wikitext]

Elli är byns sjuksköterska som tillbringar sin fritid med att ta hand om sin mormor som hon även bor hos. Rival om hennes hjärta är byns läkare, Doctor.

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]