Kendra Wilkinson

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
Kendra Wilkinson, 2006.
Kendra Baskett
Kendra Wilkinson 2011.jpg
Wilkinson 2011.
Födelsenamn Kendra Leigh Wilkinson
Född 12 juni 1985 (30 år)
Födelseplats San Diego, Kalifornien, USA
Längd 1,63 m
Hårfärg Blond
Ögonfärg Blå
Webbplats http://kendrawilkinson.com


Kendra Leigh Baskett, förutvarande Kendra Leigh Wilkinson, född 12 juni 1985 i San Diego, Kalifornien, är en amerikansk fotomodell. Hon är mest känd som en av Playboy-grundaren Hugh Hefners tre ex-flickvänner och är med i serien The Girls Next DoorE!, där hon spelar sig själv, för att visa hur livet på Playboy Mansion kan vara.

Biografi[redigera | redigera wikitext]

Kendra Wilkinson föddes i San Diego, Kalifornien och härstammar från England och Irland. Hon är det äldre av två barn, hennes yngre bror är Colin. Hennes moder Patti, var ursprungligen från New Jersey, och hade varit en ledare för Philadelphia Eagles. Hennes far Eric, växte upp i Pennsylvania och New Jersey, innan han flyttade till San Diego.

Karriär[redigera | redigera wikitext]

Kendra Wilkinson har, precis som de andra två flickvännerna, flyttat ut ur Playboy-huset, men ska tillsammans med Holly Madison och Bridget Marquardt fortsätta inspelningarna av The Girls Next Door. Hon gifte sig 2009 med sportsstjärnan Hank Baskett och fick i december samma år en liten son. Hon har en egen dokusåpaserie, Kendra, som började sändas på E! 2009. Den första säsongen handlade om att hon levde på egen hand och planerade sitt kommande bröllop.

Hon är även med i Akons video Smack That, visas även i Scary Movie 4, och The Girls Next Door syns också i Nickelbacks video Rock star.

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]