Michael C. Williams

Från Wikipedia
Michael C. Williams
Michael C. Williams, 2019.
Michael C. Williams, 2019.
FöddMichael C. Williams
25 juli 1973 (50 år)
USA Bronx, New York, USA
Utbildad vidState University of New York at New Paltz och Westlake High School
MakaToni Williams (från 1999)
Barn2
Betydande roller
Michael "Mike" Williams (sig själv) i The Blair Witch Project
IMDb

Michael C. Williams, född 25 juli 1973 i Bronx i New York[1], är en amerikansk skådespelare. Han är mest känd för att spela rollen som sig själv, i skräckfilmen The Blair Witch Project. Han har också medverkat i ett avsnitt av I lagens namn, samt i filmen science fiction-skräckfilmen The Objective, från 2008.

Williams föddes i stadsdelen Bronx, belägen i storstaden New York. Sin skoltid spenderade han på Westlake High School, belägen i den lilla orten Thornwood, i delstaten New York. Han tog sedan därefter examen från universitetet SUNY New Paltz. Han är också en nationell medlem, i studentföreningen Kappa Sigma, i det tidigare nämnda universitetets sätesstad New Paltz.

Williams är chef över Big Blue Door Theater, som är baserad i Hawthorne, New York. År 2009 kom det rapporter om, att han även höll på att studera till studie- och yrkesvägledare. Han arbetar för närvarande som just studie- och yrkesvägledare, samtidigt som han även håller i skådespelarklasser och regisserar skolpjäser, i Westchester County.

Filmografi (i urval)[redigera | redigera wikitext]

Filmer[redigera | redigera wikitext]

TV-serier[redigera | redigera wikitext]

Referenser[redigera | redigera wikitext]

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]