Socom: U.S. Navy Seals Combined Assault

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
SOCOM: U.S. Navy SEALs Combined Assault
Originaltitel SOCOM: U.S. Navy SEALs Combined Assault
År 2006
Utvecklare Zipper Interactive
Utgivare Sony Computer Entertainment
Genre Tredjepersonsskjutare
Perspektiv Tredje person
Antal spelare Singleplayer, Multiplayer
Format Playstation 2
Medieformat DVD
Spelserie
Spelserie SOCOM
Distribution
Europa 23 maj 2007
USA 7 november 2006
Åldersrekommendation
ESRB T
Datorspelsportalen

SOCOM: US Navy SEALs Combined Assault är en tredjepersonsskjutare till Playstation 2, utvecklat av Zipper Interactive och publicerat av Sony Computer Entertainment.

Gameplay[redigera | redigera wikitext]

Spelets kampanjläge har 18 uppdrag och utspelar sig i det påhittade landet Adjikistan. Landet ligger beläget någonstans mellan Afghanistan och Pakistan i Centralasien och spelet utspelar sig i ett antal olika miljöer och naturområden. Spelaren kan också spela sidouppdrag, som kan låsa upp nya uppdrag och ett antal olika spellägen. Man kan också få märken om man har slutfört olika uppdrag. När en spelare samlar ett visst antal märken kan man låsa upp nya vapen och vapenuppgraderingar. Det är även möjligt för spelaren att slutföra kampanjläget i en valfri ordning.

I spelets multiplayerdel kan man tillsammans med upp till tre andra spelare spela igenom spelets kampanjläge online. Spelet har alla SOCOM 3:s multiplayer-banor samt 10 nya. Spelaren kan nu förse sig med nya föremål som ett första hjälpen-låda, en ammunitionslåda eller en skyddsväst.

Se även[redigera | redigera wikitext]

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]