Hoppa till innehållet

Användare:Fredrik.ekstr0m

Från Wikipedia
sv Den här användaren har svenska som modersmål.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.

Jag är född på slutet av 1970-talet och har jobbat större delen i mitt liv inom/med elektroindustrin, el-/tele-/datainstallationer, byggindustri och tillverkning. Och arbetar för närvarande inom fastighetsskötarbranschen med skötsel, reparation och underhåll av allehanda olika digitala, analoga och fysiska fastighetssystem men har även tidigare arbetat med vård, omsorg, geriatrik, beroendesjukdomar och psykiatri.

Jag har alltid varit vetgirig och kan nörda ner mig i de mest konstiga ämnen i timtal på nätet, gärna Wikipedia förstås. Förutom faktasökande på nätet så lyssnar jag på allmänbildande poddar som Vetenskapsradion Hisoria, Historiepodden, Fråga Andes & Måns, läser jag mycket på min fritid, framförallt deckare, faktaböcker och populärvetenskapliga tidskrifter, såsom Illustrerad Vetenskap och dylikt.

Tittar mycket på film och kvalitetsteveserier från i huvudsak SVT och olika strömningstjänster.

Jag har ett stort och generellt konstintresserade. Och är dessutom en hängiven hobbykonstnär och målar i olja på duk, och då helst porträtt - även om mitt eget måleri på senare år minskat i omfattning p.g.a. tidsbrist.

På senare år har jag försökt förkovra mig i historia, och då framförallt, europa efter medeltiden, andra världskriget, kalla kriget och förstås Sveriges historia efter inlandsisen gjorde det till en fast beboeligt plats för människor och fram till idag.

Länder jag har bott i

Länder jag har besökt mer än en månad totalt

Länder jag har besökt mer än en vecka totalt

Länder jag har besökt mindre än en vecka totalt

Länder jag har mellanlandat i

Sverige Sverige

England EnglandSpanien Spanien

Kanada Kanada
Danmark Danmark
Norge Norge
Finland Finland
Åland Åland
Österrike Österrike
Skottland Skottland
Polen Polen
Bulgarien Bulgarien
Turkiet Turkiet

Tyskland Tyskland
Nederländerna Nederländerna
Tjeckien Tjeckien
Wales Wales
Lettland Lettland