Användare:Gthyni

Från Wikipedia
Enligt den politiska kompassen är den här användaren ekonomiskt vänster (5.62) och socialt frihetlig (5.79)
sv Den här användaren har svenska som modersmål.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
fi-1 Tämä käyttäjä osaa vähän suomea.

Försöker hålla mig till ämnen jag tror mig behärska.

Jag har varit här i 17 år, 6 månader och 27 dagar.

POV och att välja forum[redigera | redigera wikitext]

Tror också på att välja sina fora och avstå från att ha en agenda när man bidrar här. Det är klart att det blir svårare för den som anser att hans/hennes synpunkter och åsikter är sanningen och NPOV medan de som tycker annorlunda är POV:are. Mest tröttande blir det när båda sidorna i en diskussion vidhåller att just deras åsikter är sanning och motparten är POV. Ofta finns ingen absolut sanning om fenomen och rörelser i samhället så var lite givmilda och låt båda sidors argument komma fram.

Eftersom det är bäst att inte låtsas var något slags objektivitetens riddare när man ändå har en åsikt för det har vi alla så är jag enligt political compass vänster och anti-auktoritär. Det stämmer nog bra trots att jag på en del frågor i testet skulle jag vilja svara hur menar du då?.

Bråk[redigera | redigera wikitext]

Märkligt på Wikipedia är att de som bråkar mest är de som är känsligast för upplevda påhopp. Alla som är aktiva här ett tag råkar förr eller senare på någon av dessa individer. De bästa man kan göra är att så långt som möjligt ignorera dem för inte ens med de bästa intentioner så har man svårt att klara sig från irrelevanta och långdragna debatter och anklagelser om personangrepp och POV-pushning. I communities på internet finns det alltid personer som säger och gör saker de inte skulle göra IRL och det är dessutom lätt att missuppfatta andemeningen (medvetet eller omedvetet) i skriftlig konversation. För att inte bli en sådan person så tycker jag dokumentet om God Tro är bland de viktigaste, läs det.

Att göra[redigera | redigera wikitext]

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Det här är en Wikipediaanvändares sida och inte en encyklopedisk artikel

Om sidan återfinns utanför Wikipedia så utgör den en automatiskt kopierad spegelsida utom användarens egen kontroll.