Wildboyz

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Wildboyz är en amerikansk tv-serie där Chris Pontius och Steve-O, kända från tv-serien Jackass, har huvudrollerna. Ibland medverkar även andra personer, som Wee-Man och Johnny Knoxville, och oftast har Chris och Steve-O med sig en guide vid namn Manny Puig som instruerar dem hur de ska handskas med de olika djur de stöter på.

Serien, som produceras av TV-kanalen MTV, har spelat in fyra säsonger sedan debuten 2003. En femte säsong planerades, men efter Steve Irwins plötsliga död uttryckte Pontius och Steve-O sin oro över att något sådant kunde hända en professionell djurskötare och att de själva som amatörer var tvungna att sätta sin egen säkerhet i första hand och produktionen lades därför ned.

Handling[redigera | redigera wikitext]

Chris och Steve-O åker runt till olika ställen i världen, vanligtvis Indien, Sydafrika och Australien, och söker djur som de kan störa på något sätt, vilket gör att de ofta sätter sig själva i farliga situationer. De blir också bitna då och då, då dom även skrattar åt i princip allt dom gör. I varje avsnitt så sätter dom en svart strumpa med plastögon och ormtunga av papper på handen. Med denna smyger de sig fram och smäller till ett byte, det vill säga någon i filmstaben, och utropar orden ”Black Mamba” (’svart mamba’).

Ledmotivet är skrivet och framförs också av det norska rockbandet Turbonegro