Användare:Josve05a

Från Wikipedia
Välkommen till Josve05a
– en av de 907 433 användare som använder en fri encyklopedi som alla kan redigera.
Idag är det söndag den 28 april 2024.
Just nu finns det 2 583 612 artiklar på svenska.


Jonatan Svensson Glad
Lokal kontaktperson till Bgwhite för Wikipedia:Syntaxfel.
"Local Flow Expert" på svenskspråkiga Wikipedia.
"To acquire knowledge, one must study; but to acquire wisdom, one must observe." - Marilyn vos Savant
Jonatan Svensson Glad

Om mig

Mitt namn är Jonatan Svensson Glad och har varit medlem sen typ 2010. Jag är en blandning av en WikiGnome och en WikiImp. Jag är aktiv på många olika WMF-wikis som t.ex. engelskspråkiga Wikipedia, Wikimedia Commons och Wikidata. Jag är politiskt engagerad och sitter i olika politiska styrelser och har därför en intressekonflikt när det kommer till politik.
Jag bor i Stockholmsområdet och besöker ibland Wikimedia Sveriges huvudkontor, en organisation jag är medlem i.


Mitt arbete

Jag är en officiell kontaktperson till Bgwhite angående WP:SF, eftersom han är den som har hand om databasen. Jag har även blivit given titeln "Local Flow Expert" för mitt arbete samt support genom att kommunicera problem vi på svenskspråkiga Wikipedia mött med Flow. Jag fotograferar även en hel del. Se gärna dessa filer som jag laddat upp på Wikimedia Commons. Ibland lånar jag kamera och teknik från Wikimeida Sveriges teknikpool för att gör det. Jag har även en robot som heter Josvebot som fixar alla möjliga syntaxfel som körs ca 1 gång per månad.

Förbehåll: Jag arbetade för eller tillhandahöll tjänster till Wikimedia Foundation, men det är min personliga konto. Redigeringar, uttalanden eller andra bidrag från detta konto är mina egna, och speglar därför kanske inte åsikterna hos stiftelsen. Se Josve05a (WMF) för allt som rörde mitt arbete som strategikoordinator .

All redigering av mig i artiklar relaterade till Utbildningsprogram:Nacka gymnasium/Sv3 (Ht2014) släpper jag i Public Domain.

Kontakta mig

Ni kan kontakta mig genom mina diskussionssidor;

eller via e-post (gladjonatan@outlook.com);

eller på IRC under smeknamnet "Josve05a"
#wikipedia-en-help connect