Användare:Grön

Från Wikipedia

Grön eller Joakim Larsson, 36 år, boendes i östra delen av Göteborg. Har varit Wikipedian i ett par år nu (19 år, 5 månader och 10 dagar på det här kontot), men har redigerat relativt sporadiskt under de senaste åren. Var administratör och IP-kontrollant under 2006. Var med och startade upp Wikimedia Sverige. Jag var ledamot i interimstyrelsen september-oktober 2007 och var föreningens vice ordförande från årsmötet i Stockholm i oktober 2007 till årsmötet i Göteborg i mars 2008. Sen var jag valberedare i ett år och nu är jag vanlig gräsrot.

Mitt användarnamn skapades under mina första utflykter på internet utifrån min favoritfärg, men kan också användas för att beskriva mitt bias. Jag är aktiv miljöpartist och är till vardags regionpolitiker i Västra Götalandsregionen.

Jag har inte något speciellt favoritområde att skriva om, mitt Wikipediaintresse utgår snarare från att jag gillar grundidén. Därför tenderar mycket av det jag gör handla om underhållsjobb för att göra det lättare för andra att skriva uppslagsverket.

Wikipedia:Veckans Tävling 9/11–15/11 – A-stubbar Jag ger dig, Grön, detta wikitack för ditt arbete med Miljöpartiet, Miljöpartiet de Grönas historia, Grön Ungdom och andra Miljöpartirelaterade artiklar. / Ann-Sofie (81.234.119.147) 17 november 2005 13,39 Stort tack för det jobb du gör mot vandaliseringen. Jag är imponerad av vad du har gjort för att få projektet att fungera. Och jag är tacksam för den tid du och andra lägger på återställa vandalisering. --Boīvı€ 23 mars 2006 kl.08.59 (CET)
Motivering: Grön har under lång tid gjort en stor insats för svenska Wikipedia genom sitt arbete med bildärenden och är därför väl värd en utmärkelse för detta./ Elinnea 1 juli 2006 kl.18.01 (CEST)
Motivering: Grön har under lång tid gjort en stor insats för svenska Wikipedia genom sitt arbete med bildärenden och är därför väl värd en utmärkelse för detta./ Elinnea 1 juli 2006 kl.18.01 (CEST)

Kontakta mig[redigera | redigera wikitext]

' Den här användaren vakar aktivt efter klotter
' This User Is a Member of the Association of Mergist Wikipedians
Tack för den här :)
Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Det här är en Wikipediaanvändares sida och inte en encyklopedisk artikel

Om sidan återfinns utanför Wikipedia så utgör den en automatiskt kopierad spegelsida utom användarens egen kontroll.