Mall:Animanga

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
För faktamallen, se mall:Infobox animanga.

Denna mall är en viktig del av Anime och manga-projektet och används på artiklars, kategoriers, mallars samt ett par andra sidors diskussionssidor för att bland annat locka folk till projektet.

Sedan den 7 januari 2007 innehåller mallen ett bedömningssystem som placerar mallens artiklar i en drös olika kategorier samt visar på diskussionssidan vilken kvalitet som artikeln innefattar. För att läsa mer om det systemet så går ni till bedömningstabellenprojektsidan.

Mallen innehåller för vissa en mycket avancerad kod, vill du införa en ändring men inte vet hur du skall gå till väga, ta då upp detta på diskussionssidan så kommer förhoppningsvis någon att svara.


Wikipe-tan head.png Animanga är en del av Anime- och mangaprojektet, där vi arbetar med att förbättra anime- och manga-artiklarna på svenskspråkiga Wikipedia. Om du vill hjälpa till kan du till exempel göra den här artikeln lite bättre. Du får gärna besöka projektsidan, där du får reda på mer om vad vi gör. Där kan du också bli medlem i projektet. Välkommen! :-)