Malldiskussion:Apolloprojektet

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Hur ska mallen se ut när den är färdig? Bilder på delprojektens logotyper finns ju tillgängliga. en: har ju inte samma fakta i mallform, men den tabell som finns på en:Apollo 13 ser ju bra ut. Thuresson 9 april 2005 kl.13.05 (CEST)


Det är ju jättebra! Men ska vi försöka ha lite annorlundare mallen jämfört med engelskas? Det är lite tråkigt med 100 % samma sturuktur som i engelska, ska vi ha lite "eget" mall som är bättre eller finare? Timon 9 april 2005 kl.14.12 (CEST)
Jag har ändrat om. Jag har använt {{PAGENAME}} så det kommer inte att stå "Apolloprojektet" två gånger i mallen, utan namnet på den artikel där mallen används: Apollo 1, Apollo 2 och så vidare. Thuresson 9 april 2005 kl.14.30 (CEST)

Jag tog stridsropet "var djärv!" till max och skrev om Apollomallen med en navbox, samt strukturerade om den enligt de flygningar som listas på Apolloprojektet. En sak som emellanåt irriterat mig något är att man inte från godtycklig Apollosida kan klicka på godtycklig annan Apollosida, så denna mall är tänkt att greja det. Jag har inga som helst känslomässiga associationer med denna mall, och om den anses överflödig och stygg, ändra gärna tillbaka den till ursprungsmallen. Warrakkk 3 juni 2009 kl. 05.43 (CEST)[svara]