Sharpay's Fabulous Adventure

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Sharpay's Fabulous Adventure
RegissörMichael Lembeck
ManusPeter Barsocchini
SkådespelareAshley Tisdale
Austin Butler
Lucas Grabeel
LandUSA USA
SpråkEngelska
FöregångareHigh School Musical 3: Sista året
IMDb

Sharpay's Fabulous Adventure är en amerikansk TV-film som hade premiär på Disney Channel 2011. Filmen är en spin-off på filmserien High School Musical.

Filmen fick tv-premiär precis som de två första High School Musical-filmen som sändes 2006 och 2007. Den tredje filmen i serien (High School Musical 3: Sista året) gick dock upp på biograferna.

Skådespelarna Zac Efron och Vanessa Hudgens gjorde succé i de tre första filmerna, men medverkar inte i Sharpay's Fabulous Adventure. Istället är karaktären Sharpay Evans (spelad av Ashley Tisdale) huvudperson.

Handling[redigera | redigera wikitext]

Sharpays liv går igenom stor förändring när hon åker till New York i tron om att bli vald till att jobba på en show på Broadway som dess huvudperson, men allt smälter ihop när hon får höra att agenterna vill ha hennes hund, Boi. Sharpay måste gå igenom dubbelt så många utmaningar för att kunna nå hennes dröm. Med nya kompis, Peyton, till uppmuntran finns det ingenting som kan förhindra henne från att förverkliga hennes drömmar en gång för alla.

Skådespelare[redigera | redigera wikitext]

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]