Användare:Scuzzer

Från Wikipedia
Wikipedia:Babel
sv Den här användaren har svenska som modersmål.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Sök användare efter språk

Scuzzer, född 1984 i Stockholm, musikintresserad[1] systemutvecklare som gillar att fotografera, laga mat och tycker att basilika och halloumi bör användas i köket så ofta tillfälle ges.

Han har varit registrerad medlem på svenskspråkiga Wikipedia sedan 2 september 2008 och tillbakarullare i omgångar sedan 10 november 2008. Den 1 februari 2010 blev jag dessutom utnämnd till administratör[2] men valde sedermera att inte ställa upp för omval 2012.

Tiden på Wikipedia brukar mest tillbringas på och kring Senaste ändringarna där klottersaneringar och puts har varit den främsta sysslan.[3] Mellan varven har även ett fåtal[4] artiklar skapats (fler ska det bli!) och givetvis en kolossal mängd anekdoter samlats ihop genom spontanartikelsurfande och navigerande på olika ämnen som känns intressanta för tillfället. Den insamlade informationen har förgyllt många kaffepauser med mer eller mindre onödigt vetande.

Prisskåp[redigera | redigera wikitext]

Efter en veckas ivrigt källbeläggande i slutet av maj 2009 lyckades två fina rosetter inkasseras. Dessutom sitter användandet av {{webbref}} och dess parametrar numera i muskelminnet - mycket praktiskt!

Referenser[redigera | redigera wikitext]