Zoey 102

Från Wikipedia
Zoey 102
Genrekomedifilm
dramafilm
RegissörNancy Hower[1]
ProducentJamie Lynn Spears
Baserad påZoey 101
I större rollerJamie Lynn Spears
Erin Sanders
Matthew Underwood
Christopher Massey
Abby Wilde
Dean Geyer
Thomas Lennon
Teknisk information
Premiär27 juli 2023[2]
LandUSA
Språkengelska
Mer information
IMDb

Redigera Wikidata

Zoey 102 är en amerikansk dramakomedifilm från 2023 i regi av Nancy Hower, samt en uppföljare till TV-serien Zoey 101, som gick på Nickelodeon mellan åren 2005 och 2008. Filmen hade amerikansk streamingpremiär på streamingtjänsten Paramount+ den 27 juli 2023. Bland rollerna syns Jamie Lynn Spears, i rollen som Zoey Brooks. Även en del andra skådespelare från Zoey 101 medverkar i filmen, bland annat Sean Flynn, Matthew Underwood och Erin Sanders.

Filmen har än så länge (september 2023) inte släppts för streaming i Sverige, eller i något av de andra nordiska länderna. Anledningen till detta är att Paramount+ inte längre finns tillgängligt i Norden, utan har istället ersatts av den andra streamingtjänsten SkyShowtime.

Handling[redigera | redigera wikitext]

Filmens handling kretsar för det mesta kring Zoey Brooks, som en dag, efter att ha lämnat Pacific Coast Academy (PCA) femton år tidigare, får en inbjudan till sina gamla klasskamrater Logan Reese och Quinn Penskys bröllop, där hon ska vara en av dess brudtärnor. På detta bröllop återförenas hon även med en del andra PCA-klasskamrater, bland annat med sitt tidigare stora kärleksintresse Chase Matthews.

Rollista[redigera | redigera wikitext]

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ läs online, www.paramountpressexpress.com .[källa från Wikidata]
  2. ^ läs online, screenrant.com .[källa från Wikidata]