I Want It All

Från Wikipedia
I Want It All
Singel av Queen
Släpptes 2 maj 1989
Format CD, grammofonskiva, kassettband
Genre Hårdrock
Längd 4.42 (album), 4.01 (singeln) (Queen Rocks)
Skivbolag Parlophone, EMI, Capitol
Låtskrivare Queen (Brian May)
Musikproducenter Queen och David Richards
Listposition #2 Nederländerna,
#3 Irland, Storbritannien,
#4 Italien, Norge,
#8 Schweiz,
#9 Västtyskland,
#10 Australien,
#11 Österrike,
#14 Sverige,
#36 Kanada,
#50 USA
Queensinglar
One Year of Love
(1986)
I Want It All
(1989)
Breakthru
(1989)

I Want It All är en låt släppt av det brittiska rockbandet Queensingelskiva den 2 maj 1989 och på deras album The Miracle från 1989. Det finns även en video till den.

Efter två års uppehåll från den europeiska topplistan kom Queen tillbaka med en klassisk rocklåt. Singeln blev en enorm hit i hela Europa, kom trea i Storbritannien men etta på många andra ställen i Europa.

Musikvideo[redigera | redigera wikitext]

I videon uppträder gruppen i en scenliknande studio med stänkande strålkastare. Brian May menade att detta skulle likna ett liveframträdande, då gruppen p.g.a. Mercurys tillstånd aldrig fick chansen att framföra låten live med honom. Det finns tre versioner av filmen; Den ena innehåller Brian Mays gitarrsolo. Den andra är likadan fast annorlunda redigerad. Den tredje versionen innehåller liveklipp från Queens uppträdande på Wembley Stadium 1986.

Trots att frontmannen Freddie Mercury var sjuk vid den här tiden finns inga tecken på sjukdom i videon. Det beror bland annat på att han hade odlat skäggstubb samt var både rörlig och ännu inte speciellt mager.