Hoppa till innehållet

Användare:Hellstormen

Från Wikipedia

Hellstormen[redigera | redigera wikitext]

A.k.a Johan Hellström. Nästan färdigutbildad bibliotekarie (den där statistisktentan alltså...), aktiv i miljöpartiet och hobby-DJ. Bosatt i Göteborg sedan augusti 2013. Född 1981, växte upp i Tranemo, bodde i Borås 2000-2010 och Karlskrona 2011-2013. Har en feblessé för musik (last.fm), politik, öl, te, musikfestivaler, promenader och sist men inte minst böcker, även om orken som småbarnsförälder inte alltid räcker till det sistnämnda.

Mitt nätnick Hellstormen kan dateras i olika former till januari-februari 1999 och IRC. Jag var med och startade upp Kvinnofängelset-kanalen #prisoner @ Austnet och för att folk från vår mailinglista skulle veta vem jag var fick nicket bli enklast möjliga: Hellstrom. Någon gång under det närmsta året skrev dock en engelsman fel och det blev Hellstorm. Det lät coolt och jag bytte nick. När jag 3 juli 2000 skulle registrera mej på Lunarstorm var Hellstorm upptaget och Hellstormen född.

Aktivitet på Wikipedia[redigera | redigera wikitext]

Började redigera på Wikipedia oinloggad vintern 2005-2006 om jag minns rätt. Registrerade mej i januari 2007 men fortsatte av någon anledning redigera som oinloggad ända till sommaren 2008. Var som synes ovan mest aktiv runt 2009-2010, men ibland blossar aktiviteten upp igen.

Gör mest småredigeringar inom musik och politik, samt rättar stavfel, tempus och missriktade eller ej fullständiga länkningar här och där. Vad gäller redigeringar om politik undviker jag aktivt att skriva om känsliga ämnen, utan rättar mest faktauppgifter, uppdaterar artiklar, fixar till länkningar och dylikt lite här och där. Som den lokalpatriot jag är har jag även skrivit en del om min hembygd. På sistone (2023) har det blivit en hobby att hålla förstasidan uppdaterad med aktuella händelser.

Artiklar jag skapat[redigera | redigera wikitext]

Artiklar jag bidragit mycket till[redigera | redigera wikitext]