Användare:PeterLEKarlsson

Från Wikipedia

Peter Karlsson, född 1986 i Göteborg (Örgryte), svensk 22 åring med ett enormt intresse för Galenskaparna och After Shave. Nått annat jag uppskattar enormt är tatueringar och framförallt piercingar - förövrigt spänderar jag tid med att just pierca.

Jag är ateist och tror inte på någon gud, jag nekar helvete, paradis, djävul(ar), demoner, änglar etc. - jag tror på och stödjer Big Bang.

Mina största idoler är Walt Disney, Tobin Bell, Robert Knepper och Peter Rangmar och jag älskar Disney klassikerna och allt som har med Disney att göra.


Galenskaparna och After Shave[redigera | redigera wikitext]

Jag har träffat Galenskaparna och After Shave några gånger, har varit VIP med dom på Lorensbergsteatern. Jag har sett Kasinofeber, krogshowen Falkes Fondue och kommer se 25års jubileumsföreställningen C Eriksson Solo på Lorensbergsteatern. Såg Den enskilde medborgaren på bio när det var premiär den 1/9-2006.

Varje år - den 10 november (född), den 24 maj (död) och den 29 juni (namnsdag) så åker jag alltid till Peter Rangmars grav och lägger en blomma tillsammans med en kompis! För oss är Peter vår hjälte och idol.

Jag samlar som fan.....

Detta har jag med Galenskaparna och After Shave[redigera | redigera wikitext]