Wikipedia:Projekt naturgeografi/WLE

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
WLE Austria Logo (no text).svg

Samlingssida för undersidor med listor med Nationalparker i Sverige och naturreservat i Sverige för användning i Wiki Loves Earth. All data, importerad från Naturvårdsverket, finns i Wikidata och listorna genereras automatiskt av en bot och uppdateras dygnsvis baserat på förändringar i Wikidata.

Nationalparker[redigera | redigera wikitext]

Naturreservat[redigera | redigera wikitext]

Oanvända bilder[redigera | redigera wikitext]

På undersidan Oanvända bilder visas gallerier med bilder där wikidataobjektet ännu inte har någon bild. Välj gärna ut den mest representativa ur respektive galleri och koppla till wikidataobjektet. Listorna ovan kommer automatiskt att uppdateras med bilder vid nästa körning, men plocka gärna bort galleriet och rubriken från Oanvända bilder då den uppdateras manuellt och oregelbundet genom körning av ett script.

Ogiltiga IDn[redigera | redigera wikitext]

På undersidan Ogiltiga id finns de bilder som använder mallen Wiki Loves Earth Sweden på Commons, men där ID-numret inte matchar mot någon nationalpark eller naturreservat på Wikidata. Identifiera (om det går) bilden med hjälp av filnamn, beskrivning eller kategori och lägg till rätt ID i mallen eller ta bort mallen om det inte går att hitta rätt ID.