Wikipedia:Veckans tävling/Illustreringsrace XV

Från Wikipedia

Priser
  • Vinnarpris:
  • Övriga tävlande, minst 200 poäng:
  • Övriga tävlande, minst 100 poäng:


Tävlingen har avslutats!

Tävlingslogg
Veckan startade med en fransk travkusk.
Veckan startade med en fransk travkusk.

Måndag: Tävlingsveckan var inte gammal när Skivsamlare startade motorn, en enhästars variant med trav som specialitet. Senare under dagen anlände också Mickeno, Murmeldjuret, Nordelch, Thoasp och Ulkl – varmt välkomna, allihopa!

Efter dag 1 hade Skivsamlare ryckt åt sig en komfortabel ledning via 86 (!) bidrag, och dagen avslutades med en som spelat Leonardo DiCaprio. På andra plats hittade vi Murmeldjuret, som inledde på hög höjd och avslutade någonstans i förorterna. Ulkl kämpade på med jurymedlemmar ute på det sydsvenska höglandet, medan Nordelch klättrade omkring bland riktiga höjdare. Fältet avslutades med Mickeno och Thoasp, inblandade i en tät strid om positionerna med svamp och fornforskare som insats.

Rivstart på veckan var det allt. Lycka till i det fortsatta bildletandet.


Gustav Vasa, dagens reduktör.
Gustav Vasa, dagens reduktör.

Tisdag: Under tisdagen fick vi en ny tävlande – varmt välkommen, Filipsdotter! Totalt var sex tävlande i farten, vilket bidrog till liv och rörelse.

Filipsdotter öppnade mjukt med en reduktion. Mickeno förstärkte femteplatsen med en syrlig typ, alltmedan Nordelch klättrade vidare från det ena stora berget till det andra. Ulkl började dagen med en kubbe och slutade den i en ren kollaps; tredjeplatsen försvarades dock, så ingen skada skedd.

Närmare täten tog sig Murmeldjuret från Cheshire till Western Australia. Skivsamlare hade dock ett fortsatt starkt grepp om ledningen, denna dag efter 76 nedslag i en bildjakt som började i Sāo Paulo och slutade i en skyskrapa med handtag.


Det är gott om skogar nära den tanzaniska havskusten.
Det är gott om skogar nära den tanzaniska havskusten.

Onsdag: Under onsdagen tog många det lite lugnt, och vi hade "endast" fyra tävlande igång med kamerorna. Nordelch klättrade dock oförtrutet vidare från östra till västra Tyrolen. Ulkl tog sig från Afrikas kusttrakter ut i den trådlösa världen, medan Murmeldjuret denna dag började resan i North Yorkshire och avslutade den närmare Pyreneerna till.

Skivsamlare umgicks under tiden med cricketspelare och filmkunnigt folk. Ledningen i tävlingen var ännu i säkra händer, men vem vet vad som kan hända senare i veckan…


Det kinesiska nyåret kan firas med potatistryck.
Det kinesiska nyåret kan firas med potatistryck.

Torsdag: Tävlingsdag fyra bjöd på ytterligare en ny tävlande. Varmt välkommen, Zquid! Totalt var fyra tävlande igång där ute.

Zquid inledde sitt tävlande på ett högst illustert vis och avslutade dagen med lite potatis. Nordelch började sin dag i Salzburg och klättrade under dagen en bra bit västerut. Ulkl pilade samtidigt på snabba ben hela långa vägen till Brottby; Murmeldjuret låg i ide denna dag, vilket möjligen kan komma att straffa sig. I ledningen tog Skivsamlare ett nytt långt kliv framåt. Dagen inleddes på en elektronikmässa i väster, och 148 (!) bilder senare hamnade vi på en flygplats i sydost.

Så här långt har vi fixat till 432 artiklar, och vi har redan passerat minst fyra av de tidigare tävlingsresultaten. Snyggt jobbat!


Kitayamas framfart under dagen avslutades inom den japanska kollektivtrafiken.
Kitayamas framfart under dagen avslutades inom den japanska kollektivtrafiken.

Fredag: Under fredagen fick vi vår nionde tävlande. Varmt välkommen, Kitayama! Totalt var sju tävlande igång under dagen, i ett startfält där nykomlingen rörde om i grytan.

Filipsdotter var inte nöjd med positionen och slog sig fram till sjundeplatsen med cypriotisk hjälp. Mickeno försvarade anfallet underifrån via egen vapenarsenal och en australisk undanmanöver, samtidigt som Nordelch skaffade sjungande assistans inför nya alpina strapatser. Dagens raket var dock Kitayama, en dag som inleddes på ett nordtyskt torg och tog sin ända inom den japanska kollektivtrafiken. En strid ström av medtävlande passerades i rask takt, innan fjärdeplatsen var i hamn.

Ulkl nyttjade skolväsendet i sitt försvar av tredjeplatsen. Även Murmeldjuret vaknade till liv, någonstans i en skyskrapa i södra Kina; nattvilan tillbringades dock efter att kosan styrts söderöver. Och i ledningen hade vi som tidigare Skivsamlare, som denna dag bokstavligen flög fram mellan östra Tjeckien och västra Mexiko.


Schobergruppe passerades under Ulkls alpina klättrande.
Schobergruppe passerades under Ulkls alpina klättrande.

Lördag: Lördagen blev lite av en mellandag, med endast fyra tävlande. Dagen var dock inte helt utan överraskningar.

Medan den undre delen av startfältet bytte minneskort i kameran, var Nordelch desto mer aktiv på sin dagsutflykt mellan Alpernas höjder. Ulkls vandringar på något lägre nivå var inte mindre imponerande, och promenadkängorna fick bekänna färg mellan Uppland och Rhônedalen. Kitayama lät sig dock inte imponeras av kollegornas spatserande utan tog helt sonika över tredjeplatsen via en resa som bar iväg från Bayern ända till norra Japan.

Murmeldjuret försvarade samtidigt andraplatsen via framgångsrikt turistande i östra Australien, avslutat med ett dopp i sjön. Medan Skivsamlare ägnat hela lördagen åt att vänta på ett flyg som aldrig kom, kan vi konstatera att vi nu passerat sex av de tidigare tävlingsupplagorna. Minst ytterligare tre är inom räckhåll, så söndagens slutspurt kan bli en spännande historia.


Westlands Airfield bjuder på gröna landningsbanor.
Westlands Airfield bjuder på gröna landningsbanor.

Söndag: Avslutningsdagen blev lika spännande som jag hoppats. Vi hade sex tävlande i farten, och vi fick en ny – och mycket energisk – tävlande. Varmt välkommen, Larske!

Thoasp och Zquid slutade på en delad niondeplats, ett snäpp bakom Mickeno. På sluttampen fick Filipsdotter fart på verktygen och tog sig raskt från Skara till Balkan och upp till en slutlig sjundeplats. Nordelch tog det lugnt och ägnade söndagen åt vila någonstans på en alptopp. Ulkl gick i mål som femma, någonstans i Danmarks socken, samtidigt som Kitayama under söndagen tog sig från Osaka prefektur till en ö i Irländska sjön.

Närmare toppen var Murmeldjuret en idog resenär med 26 etappstopp mellan skalliga kullar i öster och en kommun i väster. Skivsamlare nyttjade dock flyget och lyckades klämma in ett sextiotal landningar – från ryggsäcksfabriker till flygplatser i väster – innan veckan var över. Då var väl segern som i en liten ask, tänkte Skivsamlare…

Larske hade dock andra planer. Med sin mekaniska medhjälpare var det som att vifta med ett trollspö. Från östra Java gick söndagens resa, och en stund senare var ekipaget framme i Somerset – efter mer än 500 mellanlandningar! Världens flygplatser är numera betydligt bättre kartlagda än innan.

Grattis till segern, Larske! Och tack även till er andra, som förgyllt veckan och gjort Wikipedia många bildliga insatser rikare. Till slut nådde vi 1180 fixade artiklar, vilket bara slås av den beryktade upplaga 7 (se stapeldiagrammet längst ner på sidan). Välkomna åter!


De tävlande har gått i mål!

Illustreringsrace XV[redigera | redigera wikitext]

En bild säger mer än tusen ord, sägs det ju. Och det stämmer nog. En välillustrerad artikel blir mycket mer lättförståelig och pedagogisk. Idag finns det många artiklar på Wikipedia som helt saknar bilder, vilket är synd. I den här tävlingen ska vi försöka illustrera så många artiklar som möjligt på en vecka!

Dessa bilder saknar artikel. Passar de i artiklar som saknar bild? Dessa bilder saknar artikel. Passar de i artiklar som saknar bild?
Dessa bilder saknar artikel. Passar de i artiklar som saknar bild?

Tävlingen har hållits 14 gånger tidigare: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 (hela tre gånger), 2016 (två gånger), lika många gånger under 2017 och två gånger hittills under 2018. Senast illustrerade vi 687 artiklar (och totalt har vi fixat 10 146 artiklar). Hur många klarar vi av den här veckan?

Tävlingsfakta[redigera | redigera wikitext]

  • Tävlingsledare är Paracel63.
  • Ingen föranmälan behövs. Det är bara att lägga till ditt användarnamn i listan nedan (i alfabetisk ordning) när som helst under tävlingen.
  • Vinner gör den användare som har flest poäng söndagen den 9 september 2018 kl. 23:59:59. Alla räknar sina poäng själva (men jag justerar vid behov).
  • Vinnaren kommer att erhålla . Övriga deltagare med minst 200 poäng får och övriga med minst 100 poäng . Och glöm inte att alla bidrag är lika viktiga!

Poängräkning[redigera | redigera wikitext]

  • 5 poäng för infogande av den första bilden i artikel som saknar bild. Du får poäng även om artikeln tidigare haft kartor/diagram/enkel grafik (eller uppenbart felaktiga bilder: exempel) som enda bilder. Och i artiklar om personer får du poäng om din bild är den första på personen ifråga. Du får däremot inte poäng för illustrerande av artikel som du skapat under tävlingsveckan.[a] Däremot får du poäng för att illustrera alla andras nya artiklar.
  • + 5 poäng om din inlagda bild är i liggande format.[b] Det gör att bilden ser bra ut även i mobilapp-versionen av artikeln, ett format som numera har ganska många läsare.
  • + 5 poäng om du lagat en artikel som förstörts av den ondskefulla (men nödvändiga) roboten CommonsDelinker (och därför blivit bildlös).
  • + 10 poäng om du själv har laddat upp bilden till Commons med korrekt licensinformation under tävlingsveckan. En egenuppladdad bild kan givetvis användas som första bild i flera artiklar, och för varje gång delas extrapoängen ut.
  • + 5 poäng om bildtillägget gjort att artikeln tagits bort ur Illustrationsbehov, alltså att mallen samtidigt tagits bort ur artikeln.
  • OBS! Om artikeln felaktigt varit mallad som Illustrationsbehov (= där finns redan minst en bild) får du ändå 5 poäng för att ta bort mallen men ingen 5-poängare för inläggning av bild.
  • Tävlingen innehåller också en bildbytessektion. Du får 5 poäng för att se till så att en artikel har minst en bild (gärna den översta) i liggande format. Då ser artikeln snyggare ut i Wikipedia-appen.

Tävlingstips[redigera | redigera wikitext]

  • Kolla på andra språkversioner av Wikipedia (och på Commons) efter passande bilder!
  • Om du hittar en fri bild lokalt på någon annan språkversion av Wikipedia och laddar upp den på Commons ger det extrapoäng, tänk på det!
  • Du kan hitta fria bilder på Flickr genom att välja commercial use & mods allowed till vänster om safesearch on/off. Här. Ladda upp den på Commons via detta formulär.
  • coordwithoutpic ger förslag på platser som saknar bilder.
  • en variant av ovan
  • Kontrollera ordentligt att motivet verkligen stämmer med artikeln. Bara för att det är samma namn på bilden och artikeln, behöver det inte vara rätt motiv.
  • Här länkas till listor med artartiklar som saknar bild.
  • Här finns ganska nyuppladdade bilder på politiker, näringslivfolk och andra.
  • Många nyuppladdade bilder från fjolårets bokmässa i Göteborg finns här.

Kategorier och listor[redigera | redigera wikitext]

Dessutom kan man få en del tips från:

  1. Kategori:Illustrationsbehov
nedanstående tävlande listas alfabetiskt och bidragen i löpordning, så hittar vi lättare
nedanstående rosetter är preliminärt utplacerade och kan senare bytas ut mot en mer meriterande rosett
Användarnamn, 45 p
  1. Exempelartikel (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  2. En annan artikel (bild 1, till Commons, ill.behov) = 5+10+5 = 20 p
  3. En tredje artikel (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  4. En fjärde artikel (första liggande) = 5 p

Filipsdotter, 145 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Gustav Vasas reduktion, första bilden 5 p + ill.behov-mall 5 p = 10
  2. Slaget om Västerås, första bilden 5 p, ill-behov-mall 5 p = 10
  3. EOKA, första bilden 5 p + ill.behov 5 p , liggande 5 p = 15
  4. Skara stadga, första bilden, ill.mall = 5+5 = 10
  5. Statskuppen i Turkiet 1980, första bilden, ill.mall, liggande = 15 p
  6. Aike Aikesson, första bilden, ill.mall = 10 p
  7. CISV, första bilden, liggande, tagit bort ill-behov.mall = 15p
  8. Bhrigu, första bilden, tagit bort ill-behov mall, =10p
  9. Drabantvakt, fanns redan bild, tog bara bort mallen = 5p (?)
  10. CBBC, första bilden,liggande, tog bort mallen, 15p
  11. Depottablett, första bilden, liggande, tog bort mallen 15 p
  12. Goraner, första bilden, liggande, tog bort mallen =15 p
  13. Korglift, första bilden, liggande, tog bort mallen = 15 p

Kitayama, 530 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Bad Segeberg, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  2. Neustadt in Holstein, första bilden 5 p, liggande 5 p, egenuppladdad 10 p = 20 p
  3. Cuneo, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  4. Bassano del Grappa, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  5. Ribeira Grande, första bilden 5 p, liggande 5 p, egenuppladdad 10 p = 20 p
  6. Fujiyoshida, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  7. Grellingen, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  8. Saint-Ursanne, första bilden 5 p, liggande 5 p, egenuppladdad 10 p = 20 p
  9. Vuiteboeuf (ort), första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p = 15 p
  10. Råtta (zodiak), första bilden 5 p, liggande 5 p, egenuppladdad 10 p = 20 p
  11. Tokashiki-jima, första bilden 5 p, liggande 5 p, egenuppladdad 10 p = 20 p
  12. Rensjön, Kiruna kommun, borttag av mall illustrationsbehov 5 p = 5 p
  13. Välsviken, borttag av mall illustrationsbehov 5 p = 5 p
  14. Yufu, första bilden 5 p, liggande 5 p, egenuppladdad 10 p = 20 p
  15. Osaka Monorail, första bilden 5 p, liggande 5 p, egenuppladdad 10 p = 20 p
  16. Toyonaka, första bilden 5 p, liggande 5 p, egenuppladdad 10 p = 20 p
  17. Dinkelsbühl, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  18. Schönau am Königssee, första bilden 5 p = 5 p
  19. Großgmain, första bilden 5 p, liggande 5 p, egenuppladdad 10 p = 20 p
  20. Traunstein, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  21. Mevagissey (ort), första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  22. St Michael's Mount, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  23. Porthcurno Beach, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  24. Hitoyoshi, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  25. Imari, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  26. Minoh, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  27. Kehl, första bilden 5 p, liggande 5 p, egenuppladdad 10 p = 20 p
  28. Hai Duong (provins), första bilden 5 p, liggande 5 p, egenuppladdad 10 p = 20 p
  29. Ueda, Nagano, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  30. Shiga Kōgen, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  31. Katano, Osaka, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  32. Abashiri, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  33. Akabira, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  34. Ashibetsu, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  35. Bibai, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  36. Chitose, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  37. Wakkanai, första bilden 5 p, liggande 5 p, egenuppladdad 10 p = 20 p
  38. Yamagata, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  39. Moriguchi, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  40. Akō, Hyōgo, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  41. Fukuyama, Hiroshima, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  42. Castletown, Isle of Man, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p

Larske, 5 020 p [redigera | redigera wikitext]

  • 1–512.Första bild, liggande i nästan alla fall, i 512 flygplatsartiklar från bild (P18) i Wikidata. 512 × (5 + 5) = 5 120. Drar av 100 poäng för uppskattningsvis högst 20 av dessa bilder som inte är liggande eller inte första bild i artikeln. Samtliga 512 artiklar saknade dock bild i infoboxen.

Mickeno, 45 p[redigera | redigera wikitext]

  1. Citronticka, bild 1, liggande, ill-mall = 5 + 5 + 5 = 15 p
  2. Bävermussling, bild 1, liggande, ill-mall = 5 + 5 + 5 = 15 p
  3. Slaktmask, bild 1 = 5 p
  4. Flora River Nature Park‎, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p

Murmeldjuret, 1 205 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Trophy Mountain (bild 1, liggande) = 10 p
  2. Stirling Range (bild 1, liggande) = 10 p
  3. Muntervary (bild 1) = 5 p
  4. Warramboo (bild 1, liggande) = 10 p
  5. Innisfail, Queensland (bild 1, liggande) = 10 p
  6. Tully, Queensland (bild 1, liggande) = 10 p
  7. Silkwood (bild 1, liggande) = 10 p
  8. Cardwell, Queensland (bild 1, liggande) = 10 p
  9. Mount Tyson (bild 1, liggande) = 10 p
  10. Coen, Queensland (bild 1, liggande) = 10 p
  11. Weipa Airport (bild 1, liggande) = 10 p
  12. Weipa (bild 1, liggande) = 10 p
  13. Lytton Hill (bild 1, liggande) = 10 p
  14. Mount Coot-Tha (bild 1, liggande) = 10 p
  15. Enoggera Hill (bild 1, liggande) = 10 p
  16. Woody Point, Queensland (bild 1, liggande) = 10 p
  17. Bracken Ridge (bild 1, liggande) = 10 p
  18. Wettenhall (bild 1, liggande) = 10 p
  19. Pentland Hills (bild 1, liggande) = 10 p
  20. Grampian Mountains (bild 1, liggande) = 10 p
  21. The Three Sisters (bild 1) = 5 p
  22. Carnac Island (bild 1, liggande) = 10 p
  23. City of Cockburn (bild 1, liggande) = 10 p
  24. Dampier (bild 1, liggande) = 10 p
  25. Brungle (bild 1, liggande) = 10 p
  26. Broomehill (bild 1, liggande) = 10 p
  27. Avoca, Victoria (bild 1, liggande) = 10 p
  28. Beaufort, Victoria (bild 1, liggande) = 10 p
  29. Amphitheatre (bild 1, liggande) = 10 p
  30. Pyrenees Shire (bild 1, liggande) = 10 p
  31. Hillston (bild 1, liggande) = 10 p
  32. Carrathool Shire (bild 1, liggande) = 10 p
  33. Ophthalmia Dam (bild 1, liggande) = 10 p
  34. Lake Joondalup (bild 1, liggande) = 10 p
  35. Milby (bild 1, liggande) = 10 p
  36. Lachlan Shire (bild 1, liggande) = 10 p
  37. Signal Hill (bild 1, liggande) = 10 p
  38. Mount Obama (bild 1) = 5 p
  39. Mount Ulandra (bild 1, liggande) = 10 p
  40. Walgett Shire (bild 1, liggande) = 10 p
  41. Lightning Ridge (bild 1, liggande) = 10 p
  42. Mount Arthur (bild 1, liggande) = 10 p
  43. Gundagai (bild 1, liggande) = 10 p
  44. Gundagai Shire (bild 1, liggande) = 10 p
  45. Burrinjuck Dam (bild 1, liggande) = 10 p
  46. Amber Hill (bild 1, liggande) = 10 p
  47. Clackline (bild 1, liggande) = 10 p
  48. Mungindi (bild 1, liggande) = 10 p
  49. Narrogin Town (bild 1) = 5 p
  50. Castle Crag (bild 1) = 5 p
  51. Constitution Hill (bild 1, liggande) = 10 p
  52. Melton, Victoria (bild 1, liggande) = 10 p
  53. Rockbank (bild 1, liggande) = 10 p
  54. Muchea, Western Australia (bild 1, liggande) = 10 p
  55. Chittering Shire (bild 1, liggande) = 10 p
  56. University of Wollongong (bild 1, liggande) = 10 p
  57. Port Kembla (bild 1, liggande) = 10 p
  58. Tocumwal (bild 1, liggande) = 10 p
  59. Shoalhaven Heads (bild 1, liggande) = 10 p
  60. École nationale de l'aviation civile (bild 1, liggande) = 10 p
  61. Tsuen Shek Shan (bild 1, liggande) = 10 p
  62. Diamond Hill (bild 1, liggande) = 10 p
  63. Bald Hill (bild 1, liggande) = 10 p
  64. Coburg, Victoria (bild 1, liggande) = 10 p
  65. Große Arnspitze (bild 1, liggande) = 10 p
  66. Leutascher Dreitorspitze (bild 1, liggande) = 10 p
  67. Hinton, Australien (bild 1, liggande) = 10 p
  68. Narembeen Shire (bild 1, liggande) = 10 p
  69. Medowie (bild 1, liggande) = 10 p
  70. Raymond Terrace (bild 1, liggande) = 10 p
  71. Port Stephens Council (bild 1, liggande) = 10 p
  72. Pine Mountain (bild 1, liggande) = 10 p
  73. Brandy Hill (bild 1, liggande) = 10 p
  74. City of Maitland (bild 1, liggande) = 10 p
  75. Caboolture River (bild 1, liggande) = 10 p
  76. Caboolture (bild 1, liggande) = 10 p
  77. Temora Shire (bild 1, liggande) = 10 p
  78. Combaning (bild 1, liggande) = 10 p
  79. Garden Island (bild 1, liggande) = 10 p
  80. Rockingham, Western Australia (bild 1, liggande) = 10 p
  81. Nowendoc (bild 1, liggande) = 10 p
  82. Stow Hill (bild 1, liggande) = 10 p
  83. Walcha Shire (bild 1, liggande) = 10 p
  84. Kempsey, New South Wales (bild 1, liggande) = 10 p
  85. Hat Head (bild 1, liggande) = 10 p
  86. Crescent Head (bild 1, liggande) = 10 p
  87. Cockatoo (bild 1, liggande) = 10 p
  88. Mount Dandenong (bild 1, liggande) = 10 p
  89. Dandenong Ranges (bild 1, liggande) = 10 p
  90. Officer, Victoria (bild 1, liggande) = 10 p
  91. Cardinia, Victoria (bild 1, liggande) = 10 p
  92. Koo-Wee-Rup (bild 1) = 5 p
  93. Gembrook (bild 1, liggande) = 10 p
  94. Tarrabool Lake (bild 1) = 5 p
  95. Yerrabi Pond (bild 1, liggande) = 10 p
  96. Ginninderra Creek (bild 1, liggande) = 10 p
  97. Lake Awoonga (bild 1, liggande) = 10 p
  98. Causeway Lake (bild 1, liggande) = 10 p
  99. Bald Hills (bild 1, liggande) = 10 p
  100. Gilgai (bild 1, liggande) = 10 p
  101. Louth, New South Wales (bild 1, liggande) = 10 p
  102. Bourke Shire (bild 1, liggande) = 10 p
  103. West Toodyay (bild 1, liggande) = 10 p
  104. Midland, Western Australia (bild 1, liggande) = 10 p
  105. Cullacabardee (bild 1, liggande) = 10 p
  106. Mount Lawley, Western Australia (bild 1, liggande) = 10 p
  107. Leederville (bild 1, liggande) = 10 p
  108. Stratton, Western Australia (bild 1, liggande) = 10 p
  109. Henley Brook (bild 1, liggande) = 10 p
  110. South Guildford (bild 1, liggande) = 10 p
  111. Bellevue, Western Australia (bild 1, liggande) = 10 p
  112. Alexander Heights Park (bild 1, liggande) = 10 p
  113. Alexander Heights (bild 1, liggande) = 10 p
  114. Yanchep (bild 1, liggande) = 10 p
  115. Flemington, Victoria (bild 1, liggande) = 10 p
  116. Moonee Ponds (bild 1, liggande) = 10 p
  117. Jurien Bay (bild 1, liggande) = 10 p
  118. Jurien Bay (vik) (bild 1, liggande) = 10 p
  119. Mount Lesueur (bild 1, liggande) = 10 p
  120. Toolbrunup Peak (bild 1, liggande) = 10 p
  121. East Mount Barren (bild 1, liggande) = 10 p
  122. Chichester Range (bild 1, liggande) = 10 p
  123. King Leopold Ranges (bild 1, liggande) = 10 p
  124. Dalwallinu Shire (bild 1, liggande) = 10 p

Nordelch, 205 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Furgler (bild 1) = 5 p
  2. Fuscherkarkopf (bild 1) = 5p
  3. Gampleskogel (bild 1) = 5p
  4. Glödis (bild 1) = 5p
  5. Gramul (bild 1) = 5p
  6. Grauer Schimmel (bild 1) = 5p
  7. Großer Geiger (bild 1) = 5p
  8. Grosser Greiner (bild 1) = 5p
  9. Großer Happ (bild 1) = 5p
  10. Großer Hexenkopf (bild 1) = 5p
  11. Großer Hornkopf (bild 1) = 5p
  12. Großer Mörchner (bild 1) = 5p
  13. Hexenkopf (bild 1) = 5p
  14. Hinterer Bratschenkopf (bild 1) = 5p
  15. Hinterer Maurerkeeskopf (bild 1) = 5p
  16. Hinterer Sajatkopf (bild 1) = 5p
  17. Hinterer Seekopf (bild 1) = 5p
  18. Hocharn (bild 1) = 5p
  19. Hochreichkopf (bild 1) = 5p
  20. Berggulsångare (karta 1) = 5p
  21. Hochschober (bild 1) = 5p
  22. Hohe Geige (bild 1) = 5p
  23. Geigenkamm (bild 1) = 5p
  24. Schobergruppe (bild 1) = 5p
  25. Hohes Aderl (bild 1) = 5p
  26. Kalser Bärenkopf (bild 1) = 5p
  27. Kendlspitze (bild 1) = 5p
  28. Kesselwandspitze (bild 1) = 5p
  29. Kleiner Hexenkopf (bild 1) = 5p
  30. Kleiner Muntanitz (bild 1) = 5p
  31. Klockerin (bild 1) = 5p
  32. Larmkogel (bild 1) = 5p
  33. Lasörling (bild 1) = 5p
  34. Lengspitze (bild 1) = 5p
  35. Luckenkogel (bild 1) = 5p
  36. Luisenkopf (bild 1) = 5p
  37. Malhamspitzen (bild 1) = 5p
  38. Quirl (bergstopp) (bild 1) = 5p
  39. Mittereggspitze (bild 1) = 5p
  40. Mittlerer Maurerkeeskopf (bild 1) = 5p
  41. Niederer Eichham (bild 1) = 5p

Skivsamlare, 3 370 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Alexandre Abrivard (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  2. Jeff Ahl (bild 1, liggande, ill.behov) = 5+5+5 = 15 p
  3. Roger Allin (bild 1) = 5p
  4. Jenny Alm (bild 1, ill.behov) = 5+5 = 10 p
  5. Hale Appleman (bild 1) = 5p
  6. Samuel Armenteros (bild 1) = 5p
  7. Reto von Arx (bild 1) = 5p
  8. Bengt Bauler (bild 1) = 5p
  9. Jonathan Biabiany (bild 1) = 5p
  10. Björn Þórðarson (bild 1, ill.behov) = 5+5 = 10 p
  11. Antonio Cabrini (bild 1) = 5p
  12. William Capon (konstnär) (bild 1) = 5p
  13. Mary Carlisle (bild 1) = 5p
  14. John Carver (bild 1) = 5p
  15. Rosie Casals (bild 1) = 5p
  16. Dick Cavett (bild 1) = 5p
  17. Joël Champagne (bild 1) = 5p
  18. Rocco Chinnici (bild 1) = 5p
  19. Richard Clune (bild 1) = 5p
  20. Townsend Coleman (bild 1) = 5p
  21. George Dewey Clyde (bild 1) = 5p
  22. Riley Cote (bild 1) = 5p
  23. Nigel Davenport (bild 1) = 5p
  24. Dolly Sisters (bild 1) = 5p
  25. Berat Djimsiti (bild 1) = 5p
  26. Marino Defendi (bild 1) = 5p
  27. Nic Dowd (bild 1) = 5p
  28. Hans-Jürgen Dörner (bild 1) = 5p
  29. Richard Dysart (bild 1) = 5p
  30. Cheryl Dunye (bild 1) = 5p
  31. Hugo Droguett (bild 1) = 5p
  32. Robert Farrant (bild 1) = 5p
  33. Tore Foss (bild 1) = 5p
  34. Emilia Fox (bild 1) = 5p
  35. Tuviah Friedman (bild 1) = 5p
  36. Raymond D. Gary (bild 1) = 5p
  37. Ricardo Giusti (bild 1) = 5p
  38. Álvaro González Soberón (bild 1) = 5p
  39. Gonçalo Guedes (bild 1) = 5p
  40. Troy Grosenick (bild 1) = 5p
  41. Essam El-Hadary (bild 1) = 5p
  42. Sheila Hancock (bild 1) = 5p
  43. Morgan Hebard (bild 1) = 5p
  44. Ryan Hartman (bild 1) = 5p
  45. Laura Harris (bild 1) = 5p
  46. Joseph Emile Harley (bild 1) = 5p
  47. John Henson (bild 1) = 5p
  48. Georg Hans Emmo Wolfgang Hieronymus (bild 1) = 5p
  49. Tom Hicks (bild 1) = 5p
  50. Harold G. Hoffman (bild 1) = 5p
  51. Kyle Connor (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  52. Adam Clayton (fotbollsspelare) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  53. Kevin Deeromram (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  54. Tomas Danilevičius (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  55. Albert Ferrer (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  56. Dominik Furch (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  57. Simona Gogârlă (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  58. Henry Heimlich (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  59. Daleho Irandust (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  60. Björn Jakobson (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  61. Paul Hagen (bild 1, ill.behov) = 5+5 = 10 p
  62. Michael Edwards (bild 1, liggande, robotlagad) = 5+5+5 = 15 p
  63. Walter A. Huxman (bild 1) = 5p
  64. Gregory Jbara (bild 1) = 5p
  65. Steve Jensen (bild 1) = 5p
  66. Richard Manning Jefferies (bild 1) = 5p
  67. Joey King (bild 1) = 5p
  68. Kim Min-woo (bild 1) = 5p
  69. Patrice Kwedi (bild 1) = 5p
  70. Jakub Krejcik (bild 1) = 5p
  71. Patric Knowles (bild 1) = 5p
  72. Mimi Leder (bild 1) = 5p
  73. Scott Laughton (bild 1) = 5p
  74. Paul LaDue (bild 1) = 5p
  75. Taylor Leier (bild 1) = 5p
  76. J. Bracken Lee (bild 1) = 5p
  77. Lee Hae-chan (bild 1) = 5p
  78. Anna Lee (bild 1) = 5p
  79. Salvatore Lima (bild 1) = 5p
  80. Arne Lie (bild 1) = 5p
  81. Richard Lidberg (bild 1) = 5p
  82. Erik Lindström (skådespelare) (bild 1) = 5p
  83. Juninho Paulista (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  84. Jiroemon Kimura (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  85. Ko Yong-hui (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  86. Erika Linder (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  87. Wagner Lopes (bild 1) = 5p
  88. Senad Lulić (bild 1) = 5p
  89. Vilhelm Lund (bild 1) = 5p
  90. Shigetatsu Matsunaga (bild 1) = 5p
  91. Max Meyer (bild 1) = 5p
  92. Sjavkat Mirzijajev (bild 1) = 5p
  93. Hattie Morahan (bild 1) = 5p
  94. Adrienne Morrison (bild 1) = 5p
  95. Carolyn Murphy (bild 1) = 5p
  96. Luis Muriel (bild 1) = 5p
  97. Johnston Murray (bild 1) = 5p
  98. Sjalva Natelasjvili (bild 1) = 5p
  99. Emanuele Ndoj (bild 1) = 5p
  100. Alex Nimely (bild 1) = 5p
  101. Mika Ojala (bild 1) = 5p
  102. Xavier Ouellet (bild 1) = 5p
  103. Travis Oleksuk (bild 1) = 5p
  104. Dimitris Pelkas (bild 1) = 5p
  105. Jiří Pavlenka (bild 1) = 5p
  106. Roberto Palacios (bild 1) = 5p
  107. Turhan Përmeti (bild 1) = 5p
  108. Roger Piantoni (bild 1) = 5p
  109. Matt Phillips (bild 1) = 5p
  110. Aubrey Plaza (bild 1) = 5p
  111. Michel Preud'homme (bild 1) = 5p
  112. Calvin L. Rampton (bild 1) = 5p
  113. Rhett Reese (bild 1) = 5p
  114. Brendan Ranford (bild 1) = 5p
  115. Marc Rieper (bild 1) = 5p
  116. Ricardo Domingos Barbosa Pereira (bild 1) = 5p
  117. Rob Holding (bild 1) = 5p
  118. Riku Riski (bild 1) = 5p
  119. Robbie Russo (bild 1) = 5p
  120. Jay Rosehill (bild 1) = 5p
  121. Vladimir Rodić (bild 1) = 5p
  122. Emiliano Sala (bild 1) = 5p
  123. Hiroki Sakai (bild 1) = 5p
  124. Salif Sané (bild 1) = 5p
  125. Peter Sallis (bild 1) = 5p
  126. Josip Skoblar (bild 1) = 5p
  127. Penny Singleton (bild 1) = 5p
  128. Sheridan Smith (bild 1) = 5p
  129. Pieros Sotiriou (bild 1) = 5p
  130. Julia Spetsmark (bild 1) = 5p
  131. Petr Straka (bild 1) = 5p
  132. Gintaras Staučė (bild 1) = 5p
  133. Robert W. Straub (bild 1) = 5p
  134. Sidney Toler (bild 1) = 5p
  135. Hikari Takagi (bild 1) = 5p
  136. Patrick Troughton (bild 1) = 5p
  137. J.C. Tremblay (bild 1) = 5p
  138. Max Tonetto (bild 1) = 5p
  139. Roy J. Turner (bild 1) = 5p
  140. Sven Ulreich (bild 1) = 5p
  141. Rafał Wolski (bild 1) = 5p
  142. Nigel Worthington (bild 1) = 5p
  143. Hotaru Yamaguchi (bild 1) = 5p
  144. Zhang Chunqiao (bild 1) = 5p
  145. Carl-Göran Öberg (bild 1) = 5p
  146. Piotr Zieliński (bild 1) = 5p
  147. Patrick Maroon (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  148. Alex Pettyfer (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  149. Cédric Si Mohamed (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  150. Gaku Shibasaki (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  151. Rupert Vansittart (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  152. Nelson Vivas (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  153. Kelli Williams (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  154. Dominic Monaghan (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  155. Gordon Ramsay (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  156. Talulah Riley (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  157. Ralph Northam (bild 1, liggande, robotlagad) = 5+5+5 = 15 p
  158. Anthony E. Zuiker (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  159. Graham Potter (bild 1, ill.behov) = 5+5 = 10 p
  160. Miya Muqi (bild 1, ill.behov) = 5+5 = 10 p
  161. John Moore-Brabazon (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  162. Kingdom Centre (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  163. Imran Khan (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  164. Vladimir Basov (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  165. Jelena Karleuša (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  166. Victor Williams (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  167. Adriana Lisboa (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  168. Alexej Ignatiev (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  169. Thomas Gylling (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  170. Roch Castle (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  171. Loredana Bertè (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  172. Nicola Roberts (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  173. Ms. Pac-Man (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  174. Isao Kimura (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  175. Herbert Eulenberg (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  176. Christine Nöstlinger (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  177. Joel Courtney (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  178. Franz Nopcsa (bild 1, robotlagad) = 5+5+ = 10 p
  179. Terence Hill (bild 1, liggande, robotlagad) = 5+5+5 = 15 p
  180. Robert del Naja (bild 1, liggande, robotlagad) = 5+5+5 = 15 p
  181. Michael Stahl-David (bild 1, liggande, robotlagad) = 5+5+5 = 15 p
  182. Therapy? (bild 1, liggande, robotlagad) = 5+5+5 = 15 p
  183. Jeton Kelmendi (bild 1, liggande, robotlagad) = 5+5+5 = 15 p
  184. Cowboy Junkies (bild 1, liggande, robotlagad) = 5+5+5 = 15 p
  185. Justin Lin (bild 1, liggande, robotlagad) = 5+5+5 = 15 p
  186. Consumer Electronics Show (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  187. Fontaine-la-Rivière (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  188. Győr-Pér internationella flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  189. Gostomel flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  190. Gondar Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  191. Asosa Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  192. Alexandria flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  193. Bagdads internationella flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  194. Buon Ma Thuot flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  195. Charles B. Wheeler Downtown Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  196. Debrecens internationella flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  197. Dubais internationella flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  198. Geilo flygplats, Dagali (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  199. Hasviks flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  200. Hamads internationella flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  201. Jolly Grants flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  202. Kirkenes flygplats, Høybuktmoen (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  203. Kairos internationella flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  204. Lusaka International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  205. Larnacas internationella flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  206. Molde flygplats, Årø (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  207. Notoddens flygplats, Tuven (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  208. Namsos flygplats, Høknesøra (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  209. Røsts flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  210. Rørviks flygplats, Ryum (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  211. Sultan Aji Muhamad Sulaiman flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  212. Stokmarknes flygplats, Skagen (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  213. Stavangers flygplats, Sola (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  214. Teterboro Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  215. Vinh flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  216. Yiwu flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  217. Ruses flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  218. Mostars internationella flygplats (bild 1) = 5p
  219. Banja Lukas internationella flygplats (bild 1) = 5p
  220. Alderney Airport (bild 1) = 5p
  221. Halli Airport (bild 1) = 5p
  222. Madrid / Cuatro Vientos (bild 1) = 5p
  223. Woodvale (flygplats) (bild 1) = 5p
  224. Völtendorf Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  225. Hohenems-Dornbirn Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  226. Locarnos flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  227. Vojens flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  228. Staunings flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  229. Skives flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  230. Flyvestation Avnø (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  231. Maniitsoq Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  232. Qaanaaq Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  233. Špiro Mugošas flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  234. Lankaran International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  235. Kortrijk-Wevelgems internationella flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  236. Spa-La Sauvenière Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  237. Florennes Air Base (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  238. Chièvres Air Base (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  239. Tuzlas internationella flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  240. Akrotiri Airfield (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  241. Pärnu flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  242. Lasnamäe flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  243. Forssa Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  244. Lahti Vesivehmaa Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  245. Bantry Aerodrome (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  246. Donegal Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  247. Weston Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  248. Sligo Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  249. Inishmore Aerodrome (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  250. Galway Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  251. Gjakovas flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  252. Vainode (flygplats i Lettland) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  253. Lielvārdes lidlauks (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  254. Cirava (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  255. Jonavos aerodromas (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  256. Mosedis (flygplats i Litauen) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  257. S. Darius and S. Girėnas Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  258. Florø flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  259. Svea flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  260. Federico García Lorca Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  261. Córdoba Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  262. Teruel Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  263. San Sebastián Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  264. Badajoz Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  265. Vigo-Peinador Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  266. La Gomera Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  267. Hierro / Aeropuerto (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  268. Salamanca Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  269. León Airport (flygplats i Spanien) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  270. Burgos Villafria Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  271. Ciudad Reals flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  272. Logroño-Agoncillo Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  273. Torrejón de Ardoz Air Base (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  274. Madrid–Torrejón Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  275. Melilla Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  276. Minsks internationella flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  277. Loshitsa / Minsk International 1 (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  278. Llanbedr Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  279. Hawarden (flygplats) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  280. Swansea Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  281. St Athan Royal Air Force Base (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  282. Royal Air Force Valley (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  283. Newtownards Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  284. Enniskillen Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  285. Broadford Airfield (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  286. Dundee Riverside Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  287. Cumbernauld Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  288. Campbeltown Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  289. Eday Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  290. Leuchars Station (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  291. Kirkwall Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  292. Kinloss (flygplats) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  293. Inverness Dalcross Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  294. Wittering (flygplats) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  295. Boscombe Down (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  296. Topcliffe Royal Air Force Base (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  297. Honington Royal Air Force Base (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  298. Greenham Common Royal Air Force Base (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  299. Fairford Royal Air Force Base (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  300. Cosford Royal Air Force Base (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  301. Colerne (flygplats) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  302. RAF Lyneham (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  303. RAF Linton-On-Ouse (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  304. RAF Brize Norton (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  305. RAF Upavon (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  306. RAF Northolt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  307. Blackpool Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  308. Coventry Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  309. Cotswold Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  310. Chichester/Goodwood Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  311. Carlisle Lake District Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  312. Fairoaks Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  313. Elstree Airfield (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  314. London Oxford Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  315. Lasham Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  316. Land's End Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  317. Kent International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  318. Isle of Wight/Sandown Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  319. Gloucestershire Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  320. Newquay Cornwall Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  321. Wolverhampton Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  322. Sywell Aerodrome (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  323. Rochester Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  324. Ostrava-Leoš Janáčeks flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  325. Karlovy Vary Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  326. Broumov Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  327. Pardubice Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  328. Vodochody Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  329. Hradčany Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  330. Puebla internationella flygplats (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  331. Cabo San Lucas International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  332. Loreto International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  333. General Abelardo L. Rodríguez International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  334. Carlos Rovirosa Pérez International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  335. General Ignacio Pesqueira García International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  336. Ciudad Obregón International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  337. Los Mochis International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  338. Ponciano Arriaga International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  339. Cozumel International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  340. Querétaro Intercontinental Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  341. Oaxaca - Xoxocotlán International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  342. Amado Nervo International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  343. Deuter (bild 1) = 5p
  344. Gaetano Previati (bild 1) = 5p
  345. Xbox Live Vision (bild 1) = 5p
  346. David Brin (bild 1) = 5p
  347. Helen Luz (bild 1) = 5p
  348. Roman Sabiński (bild 1) = 5p
  349. György Fejér (bild 1) = 5p
  350. Suwon Ab (bild 1) = 5p
  351. Eglantyne Jebb (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  352. Famicom Modem (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  353. Fița Lovin (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  354. Seoul Air Base (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  355. Pohang Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  356. Yeosu Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  357. Wonju Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  358. Sacheon Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  359. Bagotville (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  360. Chicoutimi/Saint-Honoré Aerodrome (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  361. Forestville Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  362. Jean Lesage International Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  363. Îles-de-la-Madeleine Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  364. Gatineau Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  365. Kuujjuarapik Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  366. Kangiqsualujjuaq Georges River Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  367. La Macaza / Mont-Tremblant International Inc Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  368. La Grande Rivière Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  369. La Tabatière Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  370. Mont-Joli Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  371. Puvirnituq Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  372. Rouyn-Noranda Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  373. Roland-Désourdy Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  374. Rimouski Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  375. Sherbrooke Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  376. Trois-Rivières Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  377. Waskaganish Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  378. Val-d'Or Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  379. CFB Edmonton (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  380. CFB Cold Lake (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  381. Calgary / Springbank Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  382. Edmonton City Centre Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  383. Fort McMurray Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  384. Grande Prairie Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  385. Medicine Hat Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  386. Lloydminister (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  387. Whitecourt Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  388. Rocky Mountain House Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  389. Sydney (flygplats) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  390. Summerside Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  391. Shearwater Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  392. Yarmouth Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  393. Haines Junction Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  394. Faro Airport (flygplats i Kanada) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  395. Dawson City Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  396. Burwash Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  397. Beaver Creek Airport (flygplats i Kanada) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  398. Watson Lake Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  399. Teslin Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  400. Old Crow Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  401. Saint John (flygplats) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  402. Miramichi Airport (bild 1, liggande) = 5+5 = 10

Thoasp, 15 p[redigera | redigera wikitext]

  1. Colin Bateman, (bild 1) = 5 p
  2. Thomas Crofton Croker, (bild 1) = 5 p
  3. Samuel Ferguson, (bild 1) = 5 p

Ulkl, 440 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Nikki Amini, (bild 1, -illustrationsbehov) = 5 + 5 = 10 p
  2. Nur Hassan Hussein, (bild 1, -illustrationsbehov) = 5 + 5 = 10 p
  3. LÉON, (bild 1, -illustrationsbehov) = 5 + 5 = 10 p
  4. Båtskärsnäs, (bild 1, liggande, -illustrationsbehov) = 5 + 5 + 5 = 15 p
  5. Afghanskriktrast, (bild 1, liggande, -illustrationsbehov) = 5 + 5 + 5 = 15 p
  6. Sarkis Aghajan Mamendo, (bild 1, liggande, -illustrationsbehov) = 5 + 5 + 5 = 15 p
  7. Anna Hasselborg, (bild 1, liggande, -illustrationsbehov) = 5 + 5 + 5 = 15 p
  8. Timsfors, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  9. Vartofta, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  10. Kubbe, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  11. Länsväg 348, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  12. Sagavägen, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  13. Gravitationskollaps, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  14. Kustskogsområden i östra Afrika, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  15. Hälgångare, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  16. Hermafrodit, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  17. Multiple Input Multiple Output, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  18. Acomys subspinosus, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  19. Abiotiska faktorer, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  20. Trondheimsleden, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  21. Dränering, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  22. Tjäle, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  23. Gränslägesbrytare, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  24. Solyndra, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  25. Karby, (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  26. Länsväg 268, (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  27. Österåkers gymnasium, (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  28. Björksta, (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  29. Kuggebro, (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  30. Skräddarbacken, (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  31. Saint-Cierge-sous-le-Cheylard, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  32. Saint-Pierre-de-Colombier, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  33. Ajoux, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  34. Dornas, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  35. Empurany, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  36. Félines, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p

Zquid, 15 p[redigera | redigera wikitext]

  1. Illustration (första liggande bild) = 5 p
  2. Potatistryck (Bild 1, liggande) 5 + 5 = 10 p
  3. Ana Diaz, bildbyte, egen bild =
  1. ^ Meningen är att undvika "taktiskt" skapande av bristfälliga artiklar som först senare får sin första illustration.
  2. ^ En liggande bild är bredare än den är hög. En stående bild är högre än den är bred.

Tävlingshistorik[redigera | redigera wikitext]

Totalt antal fixade artiklar, per tävlingsupplaga
Bild 1, första liggande el. mallrens
(2010)
  
349
2011 (2)
  
736
2012 (3)
  
806
2013 (4)
  
309
2014 (5)
  
323
2015 (6)
  
307
7 (2015)
  
3430
8 (2015)
  
589
9 (2016)
  
479
10 (2016)
  
673
XI (2017)
  
432
XII (2017)
  
931
XIII (2018)
  
953
XIV (2018)
  
687
XV (2018)
  
1 180
OBS! Den aktuella tävlingen noteras efter sju av sju tävlingsdagar.