Wikipedia:Veckans tävling/Illustreringsrace XII

Från Wikipedia

Priser
  • Vinnarpris:
  • Övriga tävlande, minst 200 poäng:
  • Övriga tävlande, minst 100 poäng:


Tävlingen har avslutats!

Tävlingslogg
Tävlingens första bidrag bor i Australien.
Tävlingens första bidrag bor i Australien.

Måndag: Tävlingen startade på allvar redan dag ett. Vi fick de sex tävlande, och 110 artiklar fixades till – stort tack, Annapannar, Nordelch, Thoasp, Ulkl, Vesihiisi och Zquid!

När dagen var över hade vi Nordelch på sjätte plats, efter tävlingens första bidrag – en australiensare. Femteplacerade Thoasp ägnade sig åt politiker, borgmästare och läkare. Zquid befann sig Malta och försvarade sin tidiga fjärdeplats via ett antal musikaliska insatser. Vesihiisi nådde å sin sida tredjeplatsen tack vare skulptörer, grevar och folkdräkter.

Andraplatsen var i Annapannas händer, efter ett antal italienska och franska seglatser. I klar ledning hade vi dock Ulkl, som bidragit i 50 franska kommunartiklar jämnt.


Skjoldehamnsdräkten är från Norge.
Skjoldehamnsdräkten är från Norge.

Tisdag: Under tisdagen fick vi tre nya tävlande. Varmt välkomna – Jorva, Skivsamlare och Vivo! Åtta tävlande var igång, och ytterligare 173 artiklar fixades till – strålande dagsfacit!

Vid dagens slut hade nykomlingen Jorva knaprat åt sig poäng via kläder, porslin och servetter. Vivo befann sig strax framför, efter egna fotoutflykter i olika delar av Dalarna. Thoasp både passerade och blev passerad och tappade till slut en placering trots hjälp av advokater samt seglatser i Filippernas övärld. En av de passerande hette Nordelch, som samlade poäng med allt från landhockeyspelare och sociologer till näbbskinnbaggar och grodtunnlar. Den andra var Zquid, som kämpade med näbbar och klor om den åtråvärda fjärdeplatsen med hjälp av sångerskor, sångare och märkliga sevärdheter.

Dagens raket Skivsamlare gick dock direkt upp till andra plats, efter att ha fyllt tävlingsbilen med 95 (!) mittfältare, skottar, guvernörer, demokrater och diverse andra lösa figurer. Martin Luther hade inte kunnat göra det bättre! På vägen passerades Annapannar, som ringde i klockor, besökte en tillnyktringscell och slutligen ägnade sig åt grottforskning. Ulkl gjorde samtidigt sitt i täten, bland annat i Frankrike, Tanzania och Libyen.


Den grekiska sommaren 2007 var i hetaste laget.
Den grekiska sommaren 2007 var i hetaste laget.

Onsdag: Den tredje tävlingsdagen var åtta tävlande i elden, med 118 fixade artiklar som resultat. Vi har redan passerat totalresultatet för fyra tidigare tävlingsupplagor och har närmast januaritävlingen inom räckhåll. Kul!

Jorva hade städdag på Åland (!), vilket innebar lite lägre takt i poängsamlandet. Vivo avancerade en placering efter besök på gruvstuga, dopp i en tjärn och en avslutande skridskotur. Vesihiisi umgicks med skolfolk och konstnärer men hann även med lite fornlämningar och en flickskola innan dagen var över. Nordelch försökte trygga sin placering under sin italienska resa, och Annapannar ägnade sig åt diverse matinköp.

De stod sig dock slätt mot Zquid, som besökte Göteborg, överlevde värmeböljor, var på bibliotek samt hann med utflykter till både Falkenberg och Kentucky innan dagen var över. En ny tredjeplats blev resultatet. Medan värmeböljan pågick svalkade Skivsamlare sig med kall yoghurt i lag med dirigenter uppe på ett högt berg. Där uppe kom slipovern till sin rätt, och han rusade sedan utför bergsbranterna på sin motorcykel som en annan flygande finne. Ledarpositionen undflydde honom dock, eftersom Ulkl framgångsrikt fortsatte sin fransyska visit i lag med en boråsare och en törnskata.


Totopos är trekantiga saker.
Totopos är trekantiga saker.

Torsdag: Under torsdagen fick vi en ny tävlande – välkommen, LeoDaCalmar! Sex av de tävlande hade igång motorerna, och ytterligare 38 artiklar fixades till.

Vid nattvilan hade LeoDaCalmar öppnat lite mjukt med att äta mellanmål i en kyrka. Jorva klädde sig för en seglatsÖstersjön och hamnade därefter i en buss – ett gott recept för avancemang till åttonde plats. Vivo traskade under tiden omkring bland skogssjöar.

I tättrion fortsatte Zquid sina musikaliska utflykter i europeisk miljö. Skivsamlare hade fått motorstopp, vilket kan visa sig ödesdigert. Ulkl besökte under tiden kapell, rådhus och kyrkor men reparerade även tävlingsfordonets motor med svamp och tätningsmedel. En förstärkt ledning blev det trevliga resultatet.

Nu stundar helgen. Hoppas ni har det trevligt där ute på banan.


Järnväg på Island? Inte så långt och inte längre.
Järnväg på Island? Inte så långt och inte längre.

Fredag: Halva gänget var igång under fredagen och minst en passerade en ny rosettgräns. Totalt fixades det i 140 olika artiklar – starkt jobbat!

Under dagen avancerade Thoasp ett par placeringar, efter ett antal filippinska strandhugg. Vesihiisi behöll dock sjätteplatsen via utflykterHisingen. Zquid fortsatte sin musikaliska förkovran men hann även med en avstickare till kriminaljournalistikens fält; h*n studerade sedan diverse kulturfenomen och fyllde till sist bränsleförrådet. Domarna tyckte om vad de såg.

Ännu närmare toppen gjorde Skivsamlare ett starkt försök att närma sig täten, med hjälp av en mängd amerikanska visiter samt assistans från bassängen, bandaren och närmast osannolika håll. Ulkl var dock långtifrån färdig med sin fransyska visit och stävade oförtrutet vidare mot nya kommuner…


Åse Gruda Skard, magister i psykologi.
Åse Gruda Skard, magister i psykologi.

Lördag: Under lördagen fick vi en ny deltagare – varmt välkommen, Allexim! Minst fem tävlande var i farten, och ytterligare nästan 300 artiklar fixades till. Värsta racet sedan 2015 är ett faktum!

Vid nattvilan hade Allexim redan kapat åt sig en rosett, tack vare en mycket givande norsk utflykt. Vivo besökte en fornby och höll näsan ovan vattenytan vid Bäsingen och Käringflytet. Vesihiisi lärde sig mer om kemi, barnlagar, psykologi och tolvtonsteknik, vid sidan av en färöisk avstickare.

Även i tättrion kämpades det på. Zquid var ute hal is och halkade av bara farten över 1000-poängsgränsen. Skivsamlare utforskade skilsmässoproblematik, kvinnofrågor, modeller, varningsskyltar, motortorpedbåtar och golfklubbar. Men Ulkl höll även nu undan med hjälp av det närmast outsinliga utbudet av franska kommuner.

Nu är det slutspurt. Heja, ni illustra varelser!


Saltfjorden, som kan ha gett Salten dess namn.
Saltfjorden, som kan ha gett Salten dess namn.

Söndag: Det var full fart på banan även under söndagen. När alla var i mål, räknade vi in 931 fixade artiklar – bättre än någon annan upplaga utom en! Drygt halva gänget var igång under dagen, och det dammade rejält.

Vid målgång hittade vi LeoDaCalmar på en elfte plats och Jorva på den tionde. Alexim lyckades på sin niondeplats precis ta sig upp på lila rosett, efter ett antal norska insatser. Däremot lyckades Thoasp precis klara sig kvar på plats nummer åtta. Nordelch genade genom en tunnel men fastnade i stelnad mjölksaft, så Vivo kunde behålla sjätteplatsen med ett nödrop. Och Annapannar lade beslag på den slutliga femteplatsen. Vesihiisi var samtidigt på torgbesök tillsammans med en diplomat och gick i mål som slutlig fyra.

Tättrion var densamma ända in i mål. Tredjeplacerade Zquid lärde sig mer om hur man behandlar tjänstefolk och lagade gröt i sittande ställning innan h*n tog släden till kvällens föreställning. Skivsamlare försvarade andraplatsen med den äran, efter 92 (!) utflykter i den amerikanska geografin; kvällsunderhållningen bestod där av rökfri dans och lite ryggsim med skridskorna på. Ingen kunde dock rubba slutsegraren Ulkl, som avslutade veckan med 90 franska kommuner (många är de…).

Tack, alltihopa, för en mycket lärorik vecka! Vila nu en stund, innan det är dags för nästa omgång stordåd. Vivo har något på gång, som synes på länken nedan.


De tävlande har gått i mål!

Illustreringsrace XII[redigera | redigera wikitext]

En bild säger mer än tusen ord, sägs det ju. Och det stämmer nog. En välillustrerad artikel blir mycket mer lättförståelig och pedagogisk. Idag finns det många artiklar på Wikipedia som helt saknar bilder, vilket är synd. I den här tävlingen ska vi försöka illustrera så många artiklar som möjligt på en vecka!

Denna bild saknar artikel. Passar den i en artikel som saknar bild?

Tävlingen har hållits elva gånger tidigare: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 (hela tre gånger), 2016 (två gånger) samt i januari i år. Senast illustrerade vi 432 artiklar (och totalt har vi fixat 8 433 artiklar). Hur många klarar vi av den här veckan?

Tävlingsfakta[redigera | redigera wikitext]

  • Tävlingsledare är Paracel63.
  • Ingen föranmälan behövs. Det är bara att lägga till ditt användarnamn i listan nedan (i alfabetisk ordning) när som helst under tävlingen.
  • Vinner gör den användare som har mest poäng söndagen den 14 maj 2017 kl. 23:59:59. Alla räknar sina poäng själva (men jag justerar vid behov).
  • Vinnaren kommer att erhålla . Övriga deltagare med minst 200 poäng får och övriga med minst 100 poäng . Och glöm inte att alla bidrag är lika viktiga!

Poängräkning[redigera | redigera wikitext]

  • 5 poäng för infogande av den första bilden i artikel som saknar bild. Du får poäng även om artikeln tidigare haft kartor/diagram/enkel grafik (eller uppenbart felaktiga bilder: exempel) som enda bilder. Och i artiklar om personer får du poäng om din bild är den första på personen ifråga. Du får däremot inte poäng för illustrerande av artikel som du skapat under tävlingsveckan.[a] Däremot får du poäng för att illustrera alla andras nya artiklar.
  • + 5 poäng om din inlagda bild är i liggande format.[b] Det gör att bilden ser bra ut även i mobilapp-versionen av artikeln, ett format som numera har ganska många läsare.
  • + 5 poäng om du lagat en artikel som förstörts av den ondskefulla (men nödvändiga) roboten CommonsDelinker (och därför blivit bildlös).
  • + 5 poäng om du själv har laddat upp bilden till Commons med korrekt licensinformation under tävlingsveckan. En egenuppladdad bild kan givetvis användas som första bild i flera artiklar, och för varje gång delas extrapoängen ut.
  • + 10 poäng om bildtillägget gjort att artikeln tagits bort ur Illustrationsbehov, alltså att mallen samtidigt tagits bort ur artikeln.
  • OBS! Om artikeln felaktigt varit mallad som Illustrationsbehov (= där finns redan minst en bild) får du ändå 10 poäng för att ta bort mallen men ingen 5-poängare för inläggning av bild.
  • Tävlingen innehåller också en bildbytessektion. Du får 5 poäng för att se till så att en artikel har minst en bild (gärna den första) i liggande format. Då ser artikeln snyggare ut i Wikipedia-appen.

Tävlingstips[redigera | redigera wikitext]

  • Kolla på andra språkversioner av Wikipedia (och på Commons) efter passande bilder!
  • Om du hittar en fri bild lokalt på någon annan språkversion av Wikipedia och laddar upp den på Commons ger det extrapoäng, tänk på det!
  • Du kan hitta fria bilder på Flickr genom att välja commercial use & mods allowed till vänster om safesearch on/off. Här. Ladda upp den på Commons via detta formulär.
  • coordwithoutpic ger förslag på platser som saknar bilder.
  • en variant av ovan
  • Kontrollera ordentligt att motivet verkligen stämmer med artikeln. Bara för att det är samma namn på bilden och artikeln, behöver det inte vara rätt motiv.
  • Här länkas till listor med artartiklar som saknar bild.
  • Här finns ganska nyuppladdade bilder på politiker, näringslivfolk och andra.
  • Många nyuppladdade bilder från fjolårets bokmässa i Göteborg finns här.

Nedanstående är ett förevisningsexempel

Användarnamn, 45 p
  1. Exempelartikel (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  2. En annan artikel (bild 1, till Commons, ill.behov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  3. En tredje artikel (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  4. En fjärde artikel (stående -> liggande) = 5 p

11. LeoDaCalmar, 15 p[redigera | redigera wikitext]

  1. Ortodoxa kyrkor, bild 1 (liggande) = 5+5 = 10 p
  2. Totopos, bild 1 = 5 p

10. Jorva, 155 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Skjoldehamnsdräkten, tog bort {{Illustrationsbehov}}, bild fanns = 10 p
  2. Skedkrok, tog bort {{Illustrationsbehov}}, la till bild = 15 p
  3. Saladjär, tog bort {{Illustrationsbehov}}, la till bild = 15 p
  4. Brits, tog bort {{Illustrationsbehov}}, la till bild = 15 p
  5. Levang, tog bort {{Illustrationsbehov}}, la till bild = 15 p
  6. Haraldsby, tog bort {{Illustrationsbehov}}, la till bild = 15 p
  7. Omlott, tog bort {{Illustrationsbehov}}, la till bild = 15 p
  8. Södra kvarken, tog bort {{Illustrationsbehov}}, la till bild = 15 p
  9. Kappelshamn, tog bort {{Illustrationsbehov}}, la till bild = 15 p
  10. Själsö, tog bort {{Illustrationsbehov}}, la till bild = 15 p
  11. Visby Lokaltrafik, tog bort {{Illustrationsbehov}}, bild fanns = 10 p

9. Allexim 200 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Gulatingslagen, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  2. Skei/Surnadalsøra, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  3. Ertvågsön, lagt in en liggande karta = 5 + 5 = 10 p
  4. Malvik, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  5. Sunnmøre, lagt in en liggande karta = 5 + 5 = 10 p
  6. Svortland, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  7. Molde kommun, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  8. Veøya, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  9. Håkvik, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  10. Engeløya, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  11. Salten, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  12. Vik (ort), lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  13. Hellmofjorden, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  14. Trønderbanen, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  15. Skogn, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  16. Lauvsnes, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  17. Austra (ö), lagt in en liggande karta = 5 + 5 = 10 p
  18. Emil Iversen, lagt in ett foto = 5 p
  19. Kolvereid, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 = 10 p
  20. Gøril Kringen, lagt in ett foto = 5 p
  21. Karstula, lagt in ett liggande foto = 5 + 5 p = 10 p

8. Thoasp, 205 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Sharron Angle, (bild 1) = 5 p
  2. Lee Atwater, (bild 1) = 5 p
  3. Henry S. Breckinridge, (bild 1) = 5 p
  4. Clarence J. Brown, (bild 1) = 5 p
  5. Peter Camejo, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  6. Martha Coakley, (bild 1) = 5 p
  7. Jacob Coxey, (bild 1) = 5 p
  8. Richard J. Daley, (bild 1) = 5 p
  9. John Faso, (bild 1) = 5 p
  10. William C. Grimes, (bild 1) = 5 p
  11. Martha Hughes Cannon, (bild 1) = 5 p
  12. John Jay (advokat), (bild 1) = 5 p
  13. Basilan, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  14. Bohol, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  15. Cebu, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  16. Leyte, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  17. Luzon, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  18. Malapascua, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  19. Mindanao, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  20. Mindoro, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  21. Negros, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  22. Palawan, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  23. Panay, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  24. Samar, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  25. Siargao, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  26. Kangar, (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p

7. Nordelch, 310 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Conilurus penicillatus, (bild 1, liggande) = 10 p
  2. Roepie Kruize, (bild 1) = 5 p
  3. Dick Loggere, (bild 1, liggande) = 10 p
  4. Hildegund av Schönau, (bild 1) = 5 p
  5. Mark-Paul Gosselaar, (bild 1) = 5 p
  6. Eddy Tiel, (bild 1) = 5 p
  7. Wilhelm Heckel, (bild 1) = 5 p
  8. Han Drijver, (bild 1) = 5 p
  9. Udo Quellmalz, (bild 1, liggande) = 10 p
  10. Amelie Lux, (bild 1, liggande) = 10 p
  11. Maxi Herber, (bild 1) = 5 p
  12. Uwe Kagelmann, (bild 1, liggande) = 10 p
  13. Patricia Hill Collins, (bild 1, liggande) = 10 p
  14. Chlorida cincta, tog bort {{Illustrationsbehov}}, bild fanns = 10 p
  15. Temnostethus pusillus, tog bort {{Illustrationsbehov}}, bild fanns = 10 p
  16. Fjällskråpsmal, tog bort {{Illustrationsbehov}}, bild fanns = 10 p
  17. Deutschland (expeditionsfartyg), (bild 1, liggande, Illustrationsbehov) = 10+10 p = 20 p
  18. Borkwalde, (bild 1, liggande, Illustrationsbehov) = 10+10 p = 20 p
  19. Walsleben, Brandenburg, (bild 1, liggande, Illustrationsbehov) = 10+10 p = 20 p
  20. Grodtunnel, (bild 1, liggande, Illustrationsbehov) = 10+10 p = 20 p
  21. Xanadu (byggnad), (bild 1, Illustrationsbehov) = 5+10 p = 15 p
  22. Arinsal, (bild 1, liggande) = 10 p
  23. El Tarter, (bild 1, liggande) = 10 p
  24. Cerchio, (bild 1, liggande) = 10 p
  25. Collarmele, (bild 1, liggande) = 10 p
  26. Lanciano, (bild 1, liggande) = 10 p
  27. Ofena, (bild 1, liggande) = 10 p
  28. Vasto, (bild 1, liggande) = 10 p
  29. Rapino, (bild 1) = 5 p
  30. San Valentino in Abruzzo Citeriore, (bild 1) = 5 p
  31. Strandtunneln, (bild 1, liggande) = 10 p
  32. Gummi arabicum, (bild 1, liggande) = 10 p

6. Vivo, 325 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Åselby, egentagen liggande bild, 15 p
  2. Lomsjön, egentagen liggande bild, 15 p
  3. Avestavallen, egentagen liggande bild, 15 p
  4. Södra Kyrkbyn, egentagen liggande bild, 15 p
  5. Jularbo, egentagen liggande bild, 15 p
  6. Bersen, egentagen liggande bild, 15 p
  7. Gruvstuga, liggande bild, -illustrationsbehov 20 p
  8. Lilla Tvåtjärnen, egentagen liggande bild, 15 p
  9. Knuttjärnen, egentagen liggande bild, 15 p
  10. Dammsjön, egentagen liggande bild, 15 p
  11. Outokumpu-hallen, egentagen liggande bild, 15 p
  12. Storsjön, egentagen liggande bild, 15 p
  13. Gäddtjärnen, egentagen liggande bild, 15 p
  14. Fornby, liggande bild, -illustrationsbehov 20 p
  15. Käringflytet, egentagen liggande bild, 15 p
  16. Munkbosjön, egentagen liggande bild, 15 p
  17. Värlingen, egentagen liggande bild, 15 p
  18. En annan Dammsjön, egentagen liggande bild, 15 p
  19. Bäsingen, egentagen liggande bild, 15 p
  20. Bollsjön, egentagen liggande bild, 15 p
  21. Dickasjön, egentagen liggande bild, 15 p

5. Annapannar, 360 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Nera (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  2. Ombrone (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  3. Sabato (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  4. Iseosjön (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p+
  5. Grado (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  6. Gran Paradiso (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  7. Monti Prenestini (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  8. Aube (flod) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  9. Bruche (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  10. Lisaine (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  11. Loing (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  12. Loir (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  13. Lot (flod) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  14. Scarpe (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  15. Tarn (flod) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  16. Étang de Berre (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  17. Pair-non-Pair (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  18. Gaztelugatx (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  19. Biscayabukten (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  20. Adour (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  21. Helgmålsringning tog bort {{Illustrationsbehov}}, bild 1, liggande = 10+5+5 = 20 p
  22. Rohingya tog bort {{Illustrationsbehov}}, bild 1, liggande = 10+5+5 = 20 p
  23. Valaker tog bort {{Illustrationsbehov}} = 10 = 10 p
  24. Världsarvet betydande verk av arkitekten Victor Horta i Bryssel tog bort {{Illustrationsbehov}}, bild 1, liggande = 10+5+5 = 20 p
  25. Venusfigurinerna från Balzi Rossi tog bort {{Illustrationsbehov}} = 10 = 10 p
  26. Volang tog bort {{Illustrationsbehov}} = 10 = 10 p
  27. Leksands knäckebröd tog bort {{Illustrationsbehov}} = 10 = 10 p
  28. Champis tog bort {{Illustrationsbehov}}, bild 1, till Commons, liggande = 10+5+5+5 = 25 p
  29. Svecia tog bort {{Illustrationsbehov}}, bild 1, till Commons, liggande = 10+5+5+5 = 25 p
  30. Gräddfil tog bort {{Illustrationsbehov}} = 10 = 10 p

4. Vesihiisi, 425 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Anders Diös (bild 1, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  2. Anders Jönsson (skulptör) (bild 1 på personen, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  3. Armand Rossander (bild 1 på personen, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  4. Bert Carpelan (bild 1, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  5. Carl Gustaf Ridderstolpe (bild 1, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  6. Edmund Sparmann (bild 1, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  7. Eric Nelson (bild 1, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  8. Göteborgs glasbruk (bild 1, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  9. Herman Bergman (bild 1, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  10. Johan August Brinell (bild 1, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  11. Johan Gustaf Richert (bild 1, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  12. Klas Linroth (bild 1, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  13. Leonard Rydh (bild 1, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  14. Sigurd Lewerentz (bild 1 på personen, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  15. Sigvard Strandh (bild 1, nyuppladdad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  16. Kjellbergska flickskolan, nyuppladdad 5 p. -> 5 p
  17. Birgit Åkesson, första bilden i artikel som saknar bild 5 p -> 5 p
  18. Otto Joel Gumaelius, första bilden i artikel som saknar bild 5p, nyuppladdad 5p -> 10 p
  19. Walter Edström, första bilden i artikel som saknar bild 5p, nyuppladdad 5p -> 10 p
  20. Carl Wilhelm Charleville, första bilden i artikel som saknar bild 5p, nyuppladdad 5p -> 10 p
  21. Gårdatorget, 1 bild nyupp ligg -illbehov -> 5+5+5+10 = 25 p
  22. Wilhelmina Lagerholm, 1 bild nyupp. -> 5+5 = 10 p
  23. Elin Molin 1 bild nyupp -> 5+5 = 10 p
  24. Alida Rabe, 1 bild nyupp. -> 5+5 = 10 p
  25. Ferdinand Fagerlin, 1 bild (person) nyupp. -> 5+5 = 10 p
  26. Hildedal, 1 bild 5p, nyuppladdad 5p och liggande 5 p -> 15 p
  27. Färöarnas Nationalbibliotek, 1 bild 5p, nyuppladdad 5p och liggande 5 p -> 15 p
  28. Fartein Valen (bild 1 på personen, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  29. Hjalmar Pettersen (bild 1 på personen, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  30. Gerhard Munthe (bibliotekarie) (bild 1 på personen, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  31. Fernanda Nissen, 1 bild redan på commons -> 5 p
  32. Wilhelm Munthe, 1 bild redan på commons -> 5 p
  33. Åse Gruda Skard, 1 bild redan på commons -> 5 p
  34. Lundby bibliotek, 1 bild nyupp ligg -illbehov -> 5+5+5+10 = 25 p
  35. Axel Haartman, 1 bild redan på commons -> 5 p
  36. Endre Lekve, 1 bild redan på commons -> 5 p
  37. Gustaf Komppa, 1 bild redan på commons -> 5 p
  38. Iisakki Lattu, 1 bild redan på commons -> 5 p
  39. Katti Anker Møller, 1 bild redan på commons -> 5 p
  40. Hans Peter L'orange (militär), 1 bild redan på commons -> 5 p
  41. Matti Anttonen (bild 1 på personen, nyuppladdad) = 5+5 = 10 p
  42. Skeppsbroplatsen, 1 bild nyupp ligg -illbehov -> 5+5+5+10 = 25 p

3. Zquid, 1 155 p [redigera | redigera wikitext]

Samtliga artiklar tidigare bildlösa om ej annat anges

  1. Maltas bidrag i Eurovision Song Contest, 2 bilder (en av varje) = 5 p
  2. My Dream, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  3. On Again... Off Again, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  4. Glen Vella, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  5. One Life (låt av Glen Vella), 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  6. The One That I Love, 1 bild = 5 p
  7. Vertigo (sång), 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  8. Vodka (sång), 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  9. Walk on Water, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  10. What If We, 1 bild = 5 p
  11. Armenien i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  12. Australien i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  13. Azerbajdzjan i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  14. Belgien i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  15. Bosnien och Hercegovina i Eurovision Song Contest 2016, 2 bilder (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  16. Bulgarien i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  17. Cypern i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  18. Dansk Melodi Grand Prix 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  19. Estland i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  20. Finland i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  21. Frankrike i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  22. Georgien i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  23. Grekland i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  24. Sveriges 100 märkligaste sevärdheter, 1 bild (liggande), illustrationsbehov = 20 p
  25. Albert & Herbert, fanns bild (liggande), lagt till 1, mall bort = 15 p
  26. Allas (tidskrift), fanns bild, mall bort = 10 p
  27. Allers Trädgård, fanns bild, mall bort = 10 p
  28. Allmänna säkerhetstjänsten, lagt in bild (liggande), mall bort = 20 p
  29. Arbetet, fanns bild, mall bort = 10 p
  30. Bibliotek i Sverige, fanns bild, lagt till 1 (liggande), mall bort = 15 p
  31. Big Brother 2011, lagt in bild (liggande), mall bort = 20 p
  32. De unga, lagt in 2 bilder (en av varje), mall bort = 20 p
  33. En kväll i New York, lagt in 2 bilder (liggande), mall bort = 20 p
  34. Ett med naturen, lagt in bild (liggande), mall bort = 20 p
  35. Falkenbergs Järnväg, fanns bild, mall bort = 10 p
  36. Zinners cirkel, lagt in bild (liggande), mall bort = 20 p
  37. Värmeböljan i Europa 2007, lagt in bild (liggande), mall bort = 20 p
  38. Ferguson, Kentucky, lagt in bild (liggande), mall bort = 20 p
  39. Idol 2013, lagt in bild (liggande), mall bort = 20 p
  40. Gissa låten!, lagt in bild (liggande), mall bort = 20 p
  41. Irland i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  42. Island i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  43. Israel i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  44. Italien i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  45. Kroatien i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  46. Lettland i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  47. Justs Sirmais, bildbyte stående -> liggande = 5 p
  48. Litauen i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  49. Melodifestivalen 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  50. Moldavien i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  51. Montenegro i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  52. Nederländerna i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  53. Norsk Melodi Grand Prix 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  54. Polen i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  55. Michał Szpak, bildbyte stående -> liggande = 5 p
  56. Media och brott, lagt in bild (liggande), mall bort = 5 + 5 + 10 = 20 p
  57. Veckans brott, lagt in bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  58. Virkesförråd, lagt in bild (liggande), mall bort = 5 + 5 + 10 = 20 p
  59. Plankning (fenomen), bilder fanns, mall bort = 10 p
  60. Ryssland i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  61. San Marino i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  62. Schweiz i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  63. Serbien i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  64. Slovenien i Eurovision Song Contest 2016, 1 (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  65. Spanien i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  66. Storbritannien i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  67. Tjeckien i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  68. Tyskland i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  69. Ukraina i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  70. Ungern i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  71. Vitryssland i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild ( liggande) = 5 + 5 = 10 p
  72. Österrike i Eurovision Song Contest 2016, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  73. Lillördag, lagt in bild (liggande), mall bort = 5 + 5 + 10 = 20 p
  74. Bedömningssport, bytte från stående till liggande bild, mall bort = 5+10 = 15 p
  75. Tenley Albright, 1 bild = 5 p
  76. Juliana Cannarozzo, 1 bild = 5 p
  77. Peggy Fleming, 1 bild = 5 p
  78. Linda Fratianne, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  79. Dorothy Hamill, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  80. Sarah Hughes, 1 bild = 5 p
  81. Kristi Yamaguchi, 1 bild (en av varje) = 5 + 5 = 10 p
  82. Ludowika Jakobsson, en liggande bild 10 p
  83. Suzanne Morrow, en liggande bild 10 p
  84. Barbara Ann Scott, en liggande bild 10 p
  85. Debbi Wilkes, en bild 5 p
  86. Sjoukje Dijkstra, en liggande bild 10 p
  87. Edel Randem, 1 bild = 5 p
  88. Elvira Barbey, 1 bild = 5 p
  89. Svea Norén, 1 bild = 5 p
  90. Emilia Rotter, 1 bild = 5 p
  91. Melitta Brunner, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  92. Regine Heitzer, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  93. Eva Pawlik, 1 bild = 5 p
  94. Ingrid Wendl, 1 bild = 5 p
  95. Bankett (möbel), 1 bild, mall bort = 5 + 10 = 15 p
  96. Drög, bild fanns, mall bort = 10 p
  97. Grötkräkla, 1 bild (liggande), mall bort = 5 + 5 + 10 = 20 p
  98. Kokkonsten som vetenskap och konst, 1 bild, mall bort = 5 + 10 = 15 p
  99. Hällristningarna i Ausevik, 1 bild (liggande), mall bort = 5 + 5 + 10 = 20 p
  100. Mellansvenska israndzonen, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  101. Sprängaren, 1 bild, mall bort = 5 + 10 = 15 p
  102. Scenkonst, 1 bild (liggande) = 5 + 5 = 10 p
  103. Musikal, första liggande bilden (fanns stående) = 0 + 5 = 5 p

2. Skivsamlare, 2 640 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Darren Anderton, (bild 1) = 5 p
  2. Bonnie Bartlett, (bild 1) = 5 p
  3. James T. Blair, (bild 1) = 5 p
  4. Lloyd Blankfein, (bild 1) = 5 p
  5. Rossano Brazzi, (bild 1) = 5 p
  6. Ewen Bremner, (bild 1) = 5 p
  7. Pauline Bremer, (bild 1) = 5 p
  8. Hutchins Gordon Burton, (bild 1) = 5 p
  9. Marion Byron, (bild 1) = 5 p
  10. Jeanne Calment, (bild 1) = 5 p
  11. Umberto Caligaris, (bild 1) = 5 p
  12. Ante Čačić, (bild 1) = 5 p
  13. Thomas Carney, (bild 1) = 5 p
  14. Henry Toole Clark, (bild 1) = 5 p
  15. Lucien Chopard, (bild 1) = 5 p
  16. Martin Sennet Conner, (bild 1) = 5 p
  17. Embeth Davidtz, (bild 1) = 5 p
  18. John M. Dalton, (bild 1) = 5 p
  19. Edward Bishop Dudley, (bild 1) = 5 p
  20. Djalminha, (bild 1) = 5 p
  21. Cheick Diabaté, (bild 1) = 5 p
  22. Joacim Eriksson, (bild 1) = 5 p
  23. John Willis Ellis, (bild 1) = 5 p
  24. Lisa Eichhorn, (bild 1) = 5 p
  25. Mary Fallin, (bild 1) = 5 p
  26. Aleix García Serrano, (bild 1) = 5 p
  27. Ernő Gerő, (bild 1) = 5 p
  28. Anders Gjønnes, (bild 1) = 5 p
  29. George Washington Glick, (bild 1) = 5 p
  30. Stanislav Gross, (bild 1) = 5 p
  31. Lulzim Basha, (bild 1, liggande) = 10 p
  32. Camren Bicondova, (bild 1, liggande) = 10 p
  33. Erik de la Rose, (bild 1, liggande) = 10 p
  34. Oscar Fantenberg, (bild 1, liggande) = 10 p
  35. Angus Gunn, (bild 1) = 5 p
  36. Joaquín Guzmán, (bild 1) = 5 p
  37. Bella Hadid, (bild 1) = 5 p
  38. William Hartnell, (bild 1) = 5 p
  39. Amanda Helgöstam, (bild 1) = 5 p
  40. William Hawkins, (bild 1) = 5 p
  41. Wendy Hiller, (bild 1) = 5 p
  42. Paul Hollywood, (bild 1) = 5 p
  43. Lyman U. Humphrey, (bild 1) = 5 p
  44. William H. James, (bild 1) = 5 p
  45. Omar Jagne, (bild 1) = 5 p
  46. Topi Jaakola, (bild 1) = 5 p
  47. Bojan Jokić, (bild 1) = 5 p
  48. David Johnson (guvernör), (bild 1) = 5 p
  49. Ahmed Kashi, (bild 1) = 5 p
  50. Karl Friedrich Küstner, (bild 1) = 5 p
  51. Fahri Korutürk, (bild 1) = 5 p
  52. David P. Lewis, (bild 1) = 5 p
  53. Lorenzo D. Lewelling, (bild 1) = 5 p
  54. Willy Lindström, (bild 1) = 5 p
  55. Lars Løkken Østli, (bild 1) = 5 p
  56. Hubert Maga, (bild 1) = 5 p
  57. Charles Manly, (bild 1) = 5 p
  58. Raffaella Manieri, (bild 1) = 5 p
  59. Anthony Martial, (bild 1) = 5 p
  60. Yannis Mbombo, (bild 1) = 5 p
  61. Aleksej Martjenko, (bild 1) = 5 p
  62. John Martin (Kansas), (bild 1) = 5 p
  63. Ragnhild Michelsen, (bild 1) = 5 p
  64. René Moawad, (bild 1) = 5 p
  65. John Miller (Missouri), (bild 1) = 5 p
  66. Edmund Needham Morrill, (bild 1) = 5 p
  67. Dan Moore, (bild 1) = 5 p
  68. Robert D. Orr, (bild 1) = 5 p
  69. Doug Oberhelman, (bild 1) = 5 p
  70. Esteban Paredes, (bild 1) = 5 p
  71. Alberto Quintero Medina, (bild 1) = 5 p
  72. Predrag Ranđelović, (bild 1) = 5 p
  73. William A. Richards, (bild 1) = 5 p
  74. Will Rogers, (bild 1) = 5 p
  75. Reijo Ruotsalainen, (bild 1) = 5 p
  76. Carl Sanders, (bild 1) = 5 p
  77. Sakari Salminen, (bild 1) = 5 p
  78. Diana Serra Cary, (bild 1) = 5 p
  79. Benjamin Smith, (bild 1) = 5 p
  80. Ferenc Sipos, (bild 1) = 5 p
  81. William E. Stanley, (bild 1) = 5 p
  82. Walter Thurnherr, (bild 1) = 5 p
  83. Shan Tsutsui, (bild 1) = 5 p
  84. Wang Dalei, (bild 1) = 5 p
  85. Peter Wallenberg (1926–2015), (bild 1) = 5 p
  86. Robert Wadlow, (bild 1) = 5 p
  87. John C. West, (bild 1) = 5 p
  88. Arthur J. Weaver, (bild 1) = 5 p
  89. Tristan Wilds, (bild 1) = 5 p
  90. Hanns Zischler, (bild 1) = 5 p
  91. Alfonso Gatto, (bild 1) = 5 p
  92. Hu Jia (aktivist), (bild 1, liggande) = 10 p
  93. Viktor Klonaridis, (bild 1, liggande) = 10 p
  94. Rodney King, (bild 1, liggande) = 10 p
  95. Kate Todd, (bild 1, liggande) = 10 p
  96. Aleksej Maresjev, (bild 1, robotlagad, liggande) = 5 + 5 + 5 = 15 p
  97. Estadio Regional Calvo y Bascuñán, (bild 1, robotlagad, liggande) = 5 + 5 + 5 = 15 p
  98. Jonas Leanderson, (bild 1, robotlagad, liggande) = 5 + 5 + 5 = 15 p
  99. Yoghurtglass, (bild 1, robotlagad, liggande) = 5 + 5 + 5 = 15 p
  100. Carlos Moedas, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  101. Joseph Salerno, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  102. Isaak Illich Rubin, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  103. Siegfried Wagner, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  104. Devils Tower, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  105. Ross Ulbricht, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  106. José Luis Sierra, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  107. Roberto Gutiérrez, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  108. Annie Vivanti, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  109. Abu Ghazala, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  110. Slipover, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  111. Solange Knowles, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  112. Álvaro Cunhal, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  113. Burj Al Arab, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  114. Lajos Zilahy, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  115. Pirna, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  116. Ludovico Bidoglio, (bild 1) = 5 p
  117. Dottie Rambo, (bild 1) = 5 p
  118. Will Davison, (bild 1) = 5 p
  119. Stefano Tempesti, (bild 1) = 5 p
  120. Bresilley, (bild 1, liggande) = 10 p
  121. Peabody Award, (bild 1, liggande) = 10 p
  122. Ossa (mc), (bild 1, liggande) = 10 p
  123. Monticello, Indiana, (bild 1, liggande) = 10 p
  124. Chamblay, (bild 1, liggande) = 10 p
  125. M/S Zuiderdam, (bild 1, liggande) = 10 p
  126. Manchester, Vermont, (bild 1, liggande) = 10 p
  127. McRae, Georgia, (bild 1, liggande) = 10 p
  128. Flying Finn, (bild 1, liggande) = 10 p
  129. Europas Grand Prix 1993, (bild 1, liggande) = 10 p
  130. Nikos Kazantzakis, (bild 1) = 5 p
  131. S-VHS, (bild 1) = 5 p
  132. Umberto Masetti, (bild 1) = 5 p
  133. Junius Richard Jayewardene, (bild 1) = 5 p
  134. Sofía Toro, (bild 1) = 5 p
  135. 116 Clique, (bild 1) = 5 p
  136. Edmond Lepelletier, (bild 1) = 5 p
  137. Hans Volckmar, (bild 1) = 5 p
  138. Antoine Hamilton, (bild 1) = 5 p
  139. Bex, (bild 1, liggande) = 10 p
  140. Eicher, (bild 1, liggande) = 10 p
  141. Järnväg på Island, (bild 1, liggande) = 10 p
  142. Clarksville, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  143. Jackson, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  144. Johnson City, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  145. Kingsport, (bild 1, liggande) = 10 p
  146. Shelbyville, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  147. Pulaski, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  148. Johnson County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  149. Jefferson County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  150. Lake County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  151. Lauderdale County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  152. Francisco Lachowski, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  153. Ryad Boudebouz, (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  154. Heather Petri, (bild 1, egenuppladdad) = 5 + 5 = 10 p
  155. Lawrence County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  156. Lincoln County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  157. Lewis County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  158. Madison County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  159. Macon County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  160. Marshall County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  161. Marion County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  162. Meigs County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  163. McNairy County, (bild 1, liggande) = 10 p
  164. McMinn County, (bild 1, liggande) = 10 p
  165. Moore County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  166. Montgomery County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  167. Monroe County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  168. Overton County, (bild 1, liggande) = 10 p
  169. Obion County, (bild 1, liggande) = 10 p
  170. Morgan County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  171. Polk County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  172. Byrdstown, (bild 1, liggande) = 10 p
  173. Rutherford County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  174. Roane County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  175. Maury County, (bild 1) = 5 p
  176. Perry County, Tennessee, (bild 1) = 5 p
  177. Sevier County, Tennessee, Tennessee, (bild 1) = 5 p
  178. Scott County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  179. Sequatchie County, (bild 1, liggande) = 10 p
  180. Shelby County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  181. Sullivan County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  182. Smith County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  183. Trousdale County, (bild 1, liggande) = 10 p
  184. Tipton County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  185. Washington County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  186. Union County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  187. Williamson County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  188. Weakley County, (bild 1, liggande) = 10 p
  189. Manuel Linares Rivas, (bild 1) = 5 p
  190. Bríet Bjarnhéðinsdóttir, (bild 1) = 5 p
  191. Kevin Young, (bild 1) = 5 p
  192. Antonio Adán, (bild 1) = 5 p
  193. Angela Autsch, (bild 1) = 5 p
  194. Marie Avgeropoulos, (bild 1, robotlagad, liggande) = 5 + 5 + 5 = 15 p
  195. Parental Advisory, (bild 1, liggande) = 10 p
  196. Jon Krakauer, (bild 1, liggande) = 10 p
  197. H-klass (torpedbåt), (bild 1, liggande) = 10 p
  198. Kraftwerk Union, (bild 1, liggande) = 10 p
  199. Nightrage, (bild 1, liggande) = 10 p
  200. Royal Liverpool GC, Hoylake, (bild 1, liggande) = 10 p
  201. The Belfry, (bild 1, liggande) = 10 p
  202. El Cordobés, (bild 1, liggande) = 10 p
  203. Mark Mendoza, (bild 1, liggande) = 10 p
  204. Keihässalmi (fartyg), (bild 1, liggande) = 10 p
  205. Kisbér, (bild 1, liggande) = 10 p
  206. Ács, (bild 1, liggande) = 10 p
  207. Rajiv Pratap Rudy, (bild 1, liggande) = 10 p
  208. Burdekin River, (bild 1, liggande) = 10 p
  209. Powder River County, (bild 1, liggande) = 10 p
  210. Broadwater County, (bild 1, liggande) = 10 p
  211. Cascade County, (bild 1, liggande) = 10 p
  212. Carter County, Montana, (bild 1, liggande) = 10 p
  213. Chouteau County, (bild 1, liggande) = 10 p
  214. Daniels County, (bild 1, liggande) = 10 p
  215. Flathead County, (bild 1, liggande) = 10 p
  216. Fallon County, (bild 1, liggande) = 10 p
  217. Granite County, (bild 1, liggande) = 10 p
  218. Glacier County, (bild 1, liggande) = 10 p
  219. Garfield County, Montana, (bild 1, liggande) = 10 p
  220. Lewis and Clark County, (bild 1, liggande) = 10 p
  221. Madison County, Montana, (bild 1, liggande) = 10 p
  222. Missoula County, (bild 1, liggande) = 10 p
  223. Petroleum County, (bild 1, liggande) = 10 p
  224. Richland County, Montana, (bild 1, liggande) = 10 p
  225. Stillwater County, (bild 1, liggande) = 10 p
  226. Sheridan County, Montana, (bild 1, liggande) = 10 p
  227. Wibaux County, (bild 1, liggande) = 10 p
  228. Gallatin County, Montana, (bild 1) = 5 p
  229. Hampden County, (bild 1) = 5 p
  230. Anderson Packers, (bild 1) = 5 p
  231. The Spinners, (bild 1) = 5 p
  232. Colville Barclay, (bild 1) = 5 p
  233. Toole County, (bild 1, liggande) = 10 p
  234. Teton County, Montana, (bild 1, liggande) = 10 p
  235. Barnstable County, (bild 1, liggande) = 10 p
  236. Berkshire County, (bild 1, liggande) = 10 p
  237. Franklin County, Massachusetts, (bild 1, liggande) = 10 p
  238. Essex County, Massachusetts, (bild 1, liggande) = 10 p
  239. Worcester County, Massachusetts, (bild 1, liggande) = 10 p
  240. Suffolk County, Massachusetts, (bild 1, liggande) = 10 p
  241. Norfolk County, Massachusetts, (bild 1, liggande) = 10 p
  242. Fernley, (bild 1, liggande) = 10 p
  243. Mesquite, Nevada, (bild 1, liggande) = 10 p
  244. Sparks, Nevada, (bild 1, liggande) = 10 p
  245. Esmeralda County, (bild 1, liggande) = 10 p
  246. Elko County, (bild 1, liggande) = 10 p
  247. Lincoln County, Nevada, (bild 1, liggande) = 10 p
  248. Humboldt County, Nevada, (bild 1, liggande) = 10 p
  249. Nye County, (bild 1, liggande) = 10 p
  250. Lyon County, Nevada, (bild 1, liggande) = 10 p
  251. White Pine County, (bild 1, liggande) = 10 p
  252. Washoe County, (bild 1, liggande) = 10 p
  253. Storey County, (bild 1, liggande) = 10 p
  254. Grundy County, Illinois, (bild 1, liggande) = 10 p
  255. Grundy County, Missouri, (bild 1, liggande) = 10 p
  256. University of Redlands, (bild 1, liggande) = 10 p
  257. Bedford County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  258. Campbell County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  259. Carter County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  260. Cannon County, (bild 1, liggande) = 10 p
  261. Claiborne County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  262. Chester County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  263. Coffee County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  264. Davidson County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  265. Cumberland County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  266. Fayette County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  267. Hardeman County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  268. Hamilton County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  269. Franklin County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  270. Hickman County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  271. Henry County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  272. Henderson County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  273. Hawkins County, (bild 1) = 5 p
  274. Chickasaw County, Mississippi, (bild 1) = 5 p
  275. Leflore County, (bild 1) = 5 p
  276. Haywood County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  277. Hardin County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  278. Jackson County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  279. Houston County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  280. Knox County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  281. Wayne County, Tennessee, (bild 1, liggande) = 10 p
  282. Shreveport, (bild 1, liggande) = 10 p
  283. Adams County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  284. Gulfport, (bild 1, liggande) = 10 p
  285. Meridian, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  286. Marshall County, Mississippi, (bild 1) = 5 p
  287. Tate County, (bild 1) = 5 p
  288. Southaven, (bild 1, liggande) = 10 p
  289. Carroll County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  290. Benton County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  291. George County, (bild 1, liggande) = 10 p
  292. Humphreys County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  293. Hinds County, (bild 1, liggande) = 10 p
  294. Jackson County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  295. Lamar County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  296. Jones County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  297. Lee County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  298. Leake County, (bild 1, liggande) = 10 p
  299. Lawrence County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  300. Lauderdale County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  301. Pearl River County, (bild 1, liggande) = 10 p
  302. Panola County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  303. Noxubee County, (bild 1, liggande) = 10 p
  304. Quitman County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  305. Prentiss County, (bild 1, liggande) = 10 p
  306. Sunflower County, (bild 1, liggande) = 10 p
  307. Stone County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  308. Smith County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  309. Simpson County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  310. Scott County, Mississippi, (bild 1, liggande) = 10 p
  311. Tishomingo County, (bild 1, liggande) = 10 p
  312. Tate County, (bild 1, liggande) = 10 p
  313. SunStroke Project, (bild 1, liggande) = 10 p
  314. Pia Zadora, (bild 1, liggande) = 10 p
  315. Bolsjojbaletten, (bild 1, liggande) = 10 p
  316. Elektronisk cigarett, (bild 1, robotlagad, liggande) = 5 + 5 + 5 = 15 p
  317. NAVI, (bild 1, robotlagad, liggande) = 5 + 5 + 5 = 15 p
  318. Dimitris Stamou, (bild 1) = 5 p
  319. Karen Harup, (bild 1) = 5 p
  320. Irving Brokaw, (bild 1) = 5 p
  321. Oliver Hartmann, (bild 1, liggande) = 10 p

1. Ulkl, 3 280 p [redigera | redigera wikitext]

Egenuppladdade bilder 15 p
  1. Gratia Dei (bild, liggande, egenuppladdad) = 5 + 5 + 5 = 15
Egenuppladdade bilder illustrationsbehov 100 p
  1. Mariakyrkan, Gävle (bild, liggande, egenuppladdad, -illustrationsbehov) = 5 + 5 + 5 + 10 = 25
  2. Öjungs kapell (bild, liggande, egenuppladdad, -illustrationsbehov) = 5 + 5 + 5 + 10 = 25
  3. Agö kapell (bild, liggande, egenuppladdad, -illustrationsbehov) = 5 + 5 + 5 + 10 = 25
  4. Agön (bild, liggande, egenuppladdad, -illustrationsbehov) = 5 + 5 + 5 + 10 = 25
Robotlagade artiklar 90 p
  1. Grand Falls (ort) (bild, liggande, Commonsdelinker) = 5 + 5 + 5 = 15
  2. Tingatinga (bild, liggande, Commonsdelinker) = 5 + 5 + 5 = 15
  3. Aelia Flaccilla (bild, liggande, Commonsdelinker) = 5 + 5 + 5 = 15
  4. Chittaurgarh (bild, liggande, Commonsdelinker) = 5 + 5 + 5 = 15
  5. Benghazi (bild, liggande, Commonsdelinker) = 5 + 5 + 5 = 15
  6. Trachycephalus jordani (bild, liggande, Commonsdelinker) = 5 + 5 + 5 = 15
Personer 35 p
  1. Alan Hudson (stående bild) = 5 p
  2. Pauli Kiuru (stående bild) = 5 p
  3. Linda Cristal (stående bild) = 5 p
  4. Lina Posada (stående bild) = 5 p
  5. George-Étienne Cartier (stående bild) = 5 p
  6. George Cadbury (stående bild) = 5 p
  7. George Green (stående bild) = 5 p
Franska kommuner 2 900 p
  1. Villeneuve (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  2. Virelade (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  3. Virsac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  4. Vérac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  5. Yvrac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  6. Targon (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  7. Tarnès (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  8. Étauliers (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  9. Talais (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  10. Tabanac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  11. Soussac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  12. Soulignac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  13. Sillas (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  14. Savignac-de-l'Isle (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  15. Saumos (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  16. Saugon (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  17. Salaunes (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  18. Saint-Étienne-de-Lisse (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  19. Saint-Yzan-de-Soudiac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  20. Saint-Vivien-de-Blaye (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  21. Saint-Vincent-de-Pertignas (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  22. Saint-Trojan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  23. Saint-Sulpice-de-Faleyrens (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  24. Saint-Seurin-sur-l'Isle (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  25. Saint-Seurin-de-Cursac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  26. Saint-Seurin-de-Bourg (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  27. Saint-Selve (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  28. Saint-Sauveur-de-Puynormand (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  29. Saint-Quentin-de-Caplong (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  30. Saint-Quentin-de-Baron (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  31. Saint-Pierre-de-Bat (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  32. Saint-Philippe-du-Seignal (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  33. Saint-Philippe-d'Aiguille (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  34. Saint-Pey-de-Castets (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  35. Saint-Pey-d'Armens (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  36. Saint-Médard-de-Guizières (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  37. Saint-Morillon (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  38. Saint-Michel-de-Castelnau (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  39. Saint-Martin-de-Laye (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  40. Saint-Martin-Lacaussade (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  41. Saint-Mariens (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  42. Saint-Louis-de-Montferrand (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  43. Saint-Loubès (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  44. Saint-Laurent-d'Arce (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  45. Saint-Jean-d'Illac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  46. Saint-Girons-d'Aiguevives (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  47. Saint-Germain-du-Puch (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  48. Saint-Germain-de-la-Rivière (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  49. Saint-Germain-d'Esteuil (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  50. Saint-Genès-de-Lombaud (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  51. Saint-Genès-de-Fronsac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  52. Saint-Genès-de-Castillon (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  53. Saint-Genès-de-Blaye (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  54. Saint-Genis-du-Bois (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  55. Saint-Ciers-de-Canesse (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  56. Saint-Ciers-d'Abzac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  57. Saint-Cibard (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  58. Saint-Christophe-de-Double (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  59. Saint-Christoly-de-Blaye (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  60. Saint-Caprais-de-Bordeaux (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  61. Saint-Caprais-de-Blaye (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  62. Saint-Avit-de-Soulège (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  63. Saint-Aubin-de-Blaye (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  64. Saint-Antoine-sur-l'Isle (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  65. Saint-Antoine-du-Queyret (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  66. Saint-André-et-Appelles (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  67. Saint-Androny (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  68. Roaillan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  69. Rimons (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  70. Queyrac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  71. Puynormand (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  72. Puisseguin (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  73. Prignac-en-Médoc (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  74. Preignac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  75. Pompéjac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  76. Pineuilh (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  77. Peujard (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  78. Pessac-sur-Dordogne (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  79. Parempuyre (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  80. Paillet (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  81. Omet (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  82. Nérigean (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  83. Néac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  84. Noaillac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  85. Naujan-et-Postiac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  86. Naujac-sur-Mer (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  87. Mérignas (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  88. Mourens (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  89. Mouliets-et-Villemartin (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  90. Montussan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  91. Massugas (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  92. Martillac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  93. Marcenais (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  94. Madirac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  95. Lugasson (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  96. Lugaignac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  97. Lucmau (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  98. Loupes (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  99. Listrac-de-Durèze (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  100. Listrac-Médoc (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  101. Le Fieu (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  102. Le Taillan-Médoc (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  103. Le Tourne (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  104. Lerm-et-Musset (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  105. Les Artigues-de-Lussac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  106. Ligueux (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  107. Les Églisottes-et-Chalaures (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  108. Les Salles-de-Castillon (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  109. Les Peintures (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  110. Les Billaux (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  111. Le Bouscat (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  112. Lavazan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  113. Laruscade (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  114. Laroque (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  115. Lapouyade (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  116. Lanton (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  117. Landerrouat (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  118. Lalande-de-Pomerol (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  119. Ladaux (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  120. Jugazan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  121. Isle-Saint-Georges (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  122. Génissac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  123. Grézillac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  124. Gours (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  125. Goualade (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  126. Gornac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  127. Giscos (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  128. Gauriaguet (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  129. Gardegan-et-Tourtirac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  130. Faleyras (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  131. Eyrans (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  132. Espiet (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  133. Doulezon (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  134. Donnezac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  135. Daubèze (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  136. Dardenac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  137. Daignac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  138. Cussac-Fort-Médoc (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  139. Cursan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  140. Cubnezais (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  141. Croignon (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  142. Cours-les-Bains (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  143. Cours-de-Monségur (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  144. Courpiac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  145. Couquèques (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  146. Coubeyrac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  147. Coirac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  148. Cleyrac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  149. Civrac-de-Blaye (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  150. Chamadelle (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  151. Cenon (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  152. Cazaugitat (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  153. Cauvignac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  154. Castillon-la-Bataille (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  155. Castelviel (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  156. Castelnau-de-Médoc (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  157. Cartelègue (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  158. Capian (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  159. Cantois (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  160. Campugnan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  161. Camps-sur-l'Isle (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  162. Camiac-et-Saint-Denis (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  163. Camblanes-et-Meynac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  164. Camarsac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  165. Cadillac-en-Fronsadais (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  166. Cadarsac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  167. Cabara (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  168. Cabanac-et-Villagrains (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  169. Béguey (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  170. Bégadan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  171. Bègles (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  172. Bourideys (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  173. Bossugan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  174. Bonzac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  175. Bonnetan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  176. Bommes (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  177. Blésignac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  178. Blaignan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  179. Beychac-et-Caillau (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  180. Berson (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  181. Belvès-de-Castillon (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  182. Bellebat (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  183. Beautiran (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  184. Ayguemorte-les-Graves (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  185. Arsac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  186. Arcins (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  187. Arbanats (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  188. Anglade (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  189. Abzac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  190. Baigneaux (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  191. Teuillac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  192. Tizac-de-Lapouyade (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  193. Valeyrac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  194. Vertheuil (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  195. Vignonet (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  196. Villegouge (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  197. Villenave-d'Ornon (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  198. Tachoires (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  199. Solomiac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  200. Seysses-Savès (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  201. Sarragachies (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  202. Sainte-Dode (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  203. Saint-Pierre-d'Aubézies (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  204. Saint-Mézard (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  205. Saint-Mont (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  206. Saint-Loube (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  207. Saint-Griède (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  208. Saint-Germé (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  209. Saint-Avit-Frandat (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  210. Pouydraguin (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  211. Peyrecave (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  212. Pessan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  213. Nougaroulet (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  214. Montadet (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  215. Moncorneil-Grazan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  216. Monbrun (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  217. Miramont-Latour (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  218. Miradoux (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  219. Maumusson-Laguian (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  220. Masseube (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  221. Mas-d'Auvignon (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  222. Marguestau (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  223. Mansencôme (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  224. Maignaut-Tauzia (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  225. Loussous-Débat (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  226. Louslitges (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  227. Lias-d'Armagnac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  228. Lasserade (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  229. Larée (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  230. Larroque-sur-l'Osse (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  231. Lannux (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  232. Lamaguère (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  233. Ladevèze-Ville (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  234. Ladevèze-Rivière (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  235. Labarrère (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  236. Jû-Belloc (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  237. Izotges (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  238. Gazax-et-Baccarisse (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  239. Gavarret-sur-Aulouste (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  240. Gaudonville (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  241. Galiax (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  242. Flamarens (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  243. Faget-Abbatial (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  244. Estang (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  245. Espaon (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  246. Escorneboeuf (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  247. Dému (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  248. Couloumé-Mondebat (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  249. Corneillan (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  250. Cazaux-Savès (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  251. Castex-d'Armagnac (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  252. Castet-Arrouy (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  253. Castelnavet (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  254. Castelnau-sur-l'Auvignon (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  255. Castelnau-Barbarens (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  256. Cassaigne (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  257. Cahuzac-sur-Adour (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  258. Bézéril (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  259. Boulaur (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  260. Bivès (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  261. Barran (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  262. Barcelonne-du-Gers (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  263. Bajonnette (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  264. Ayzieu (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  265. Avéron-Bergelle (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  266. Étuz (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  267. Échenoz-la-Méline (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  268. Vyans-le-Val (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  269. Verlans (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  270. Vellexon-Queutrey-et-Vaudey (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  271. Seveux (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  272. Toujouse (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  273. Savignac-Mona (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  274. Secenans (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  275. Savoyeux (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  276. Port-sur-Saône (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  277. Passavant-la-Rochère (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  278. Noroy-le-Bourg (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  279. Navenne (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  280. Montessaux (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  281. Montagney (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  282. Mersuay (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  283. Mailleroncourt-Saint-Pancras (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  284. Les Fessey (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  285. Les Aynans (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  286. La Proiselière-et-Langle (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  287. La Montagne (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  288. La Malachère (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  289. La Lanterne-et-les-Armonts (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  290. Greucourt (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
Borttagen Illustrationsbehovsmall 90 p
  1. Snedfläckad syrastävmal (-illustrationsbehov) = 10 p
  2. Rödöbron (-illustrationsbehov) = 10 p
  3. Hedblomsterstävmal (-illustrationsbehov) = 10 p
  4. Grå myrfågel (-illustrationsbehov) = 10 p
  5. Fagered (-illustrationsbehov) = 10 p
  6. Ewa Roos (-illustrationsbehov) = 10 p
  7. Etiopisk busktörnskata (-illustrationsbehov) = 10 p
  8. Enfärgad inezia (-illustrationsbehov) = 10 p
  9. Kyrkås nya kyrka (-illustrationsbehov) = 10 p
Övriga liggande 50 p
  1. Agora (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  2. Borstlös likströmsmotor (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  3. Ramlager (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  4. Mycel (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  5. Fogmassa (bild, liggande) = 5 + 5 = 10 p
  1. ^ Meningen är att undvika "taktiskt" skapande av bristfälliga artiklar som först senare får sin första illustration.
  2. ^ En liggande bild är bredare än den är hög. En stående bild är högre än den är bred.

Tävlingshistorik[redigera | redigera wikitext]

Totalt antal fixade artiklar, per tävlingsupplaga
Bild 1, första liggande el. mallrens
(2010)
  
349
2011 (2)
  
736
2012 (3)
  
806
2013 (4)
  
309
2014 (5)
  
323
2015 (6)
  
307
7 (2015)
  
3430
8 (2015)
  
589
9 (2016)
  
479
10 (2016)
  
673
XI (2017)
  
432
XII (2017)
  
931
OBS! Den aktuella tävlingen noteras efter sju av sju tävlingsdagar.