Wikipedia:Veckans tävling/Illustreringsrace XVI

Från Wikipedia

Priser
  • Vinnarpris:
  • Övriga tävlande, minst 200 poäng:
  • Övriga tävlande, minst 100 poäng:


Tävlingen har avslutats!

Tävlingslogg
Utsikt från Obrestads fyr i Rogaland fylke.
Utsikt från Obrestads fyr i Rogaland fylke.

Måndag: Veckan var bara en dryg timme gammal när Allexim startade tävlingen i Rogaland fylke. Därefter radade illustratörerna upp sig, och vi slutade dagen med en illuster septett. Tack och välkomna, allihopa!

I topp efter dag ett låg Nordelch, som fortsatte där hen slutade i höstas, ibland de alpina höjderna. Skivsamlare var på andra plats, efter en lång dag i biofåtöljen. Medan tredjeplacerade Historiker reste mellan Haga och Hisingen, umgicks Astridx med liberaler och liberalkonservativa. Allexim färdades i söderled. Startfältet avslutades av Boelnorra, som började på en våt plats och avslutade dagsetappen på västkusten, strax före den hästintresserade Zquid.

Två tävlande har redan skaffat sig rosett, och fler verkar vara på gång. Lycka till på tisdagsetappen!


Gerhart Eisler visar sig (igen).
Gerhart Eisler visar sig (igen).

Tisdag: Under tisdagen fick vi tre nya deltagare. Varmt välkomna – N0WIS, Thoasp och Ulkl! Sammanlagt sex illustratörer var ute och fixade bilder i terrängen.

Ulkl startade dagen i Småland och avslutade den i Bergslagen – på en åttonde plats. Strax före fanns en ivrigt kämpande duo i form av Thoasp och N0WIS; framfarten gick via dragonofficerare och historiker respektive låtskrivare och skjutjärnsjournalister. På tredje plats hittade vi Allexim, som upplevt en poängvinnande rallydag mellan Tavastland och Savolax.

Nordelch klättrade samtidigt från Vorarlberg till Tyrolen. Förstaplatsen gick dock förlorad, eftersom Skivsamlare lämnat biofåtöljen och rusat från Weimarrepubliken till södra Ryssland och 56 bilder senare skaffat sig ett rejält poängförsprång. Wikipedias läsare drog samtidigt rejäl nytta av det hela…


Little Rock, en stad för presidenter.
Little Rock, en stad för presidenter.

Onsdag: Dag tre bjöd på ytterligare en tävlande – varmt välkommen, Sjunnesson! Sju tävlande var under dagen ute i terrängen – varav fem skaffat sig rosett. Och totalt har redan 272 artiklar snyggats till.

Thoasp var fortsatt involverad i hårda duster. Denna dag stod kampen om millimetrarna mot Astridx, och poängbränslet bestod av vicepresidenter och civilingenjörer. Samtidigt tog Ulkl över sjundeplatsen med goda materialkunskaper och ett välfyllt magasin. Och Zquid tog Autobahn i resan mot dressyr-VM och den hägrande sjätteplatsen.

Historiker försvarade positionerna efter bohuslänska och alingsåsiga visiter. Allexim siktade uppåt, efter en flygande aktion och med Rõuge på kinderna. Nordelch klarade sig utan smink, på sin högfärd mellan Tyrolen och Schweiz. Ingen hade dock uppsikt bakåt, och Sjunnesson kunde osedd rusa från ingenstans och upp till en fin andraplats efter sin snabba framfart mellan Östersjön och Hjälmaren.

I topp hade vi fortfarande Skivsamlare, som denna dag fyllde sin sjuttiofemma med lika många bilder. Där fanns både plats för Hollywoodveteraner och huvudstäder. Snyggt jobbat!


Harry Gray, glad med sin medalj.
Harry Gray, glad med sin medalj.

Torsdag: Även den fjärde tävlingsdagen var sju tävlande igång där ute. Boelnorra tog båten upp till niondeplatsen, medan Ulkl nyttjade robothundar och transformatorer. Thoasp klättrade tre placeringar med hjälp av geologer och kemister och inhöstade samtidigt en rosett.

Allexim ägnade dagen åt tysk historia. Kampen om andraplatsen gick vidare, mellan Nordelch (alpklättringarna ledde hastigt och lustigt till Illinois) och Sjunnesson (dagen började på Irland och slutade i Nordelchs "hemtrakter"). Skivsamlares ledning försvarades med hjälp av våldsoffer och ytterligare en dagsavslutning i Arkansas.

Tack för alla bidrag! Nu har vi passerat minst två tidigare tävlingsresultat, och vi har flera inom sikte. Kämpa på!


Med Hyperolius picturatus-teknik hoppade Paranaja direkt upp på åttonde plats.
Med Hyperolius picturatus-teknik hoppade Paranaja direkt upp på åttonde plats.

Fredag: På fredagen fick vi vår tolfte deltagare. Varmt välkommen, Paranaja! Totalt var åtta illustratörer i farten, och tre rosettgränser passerades.

Sent startande Paranaja gick ut hårt och tog sig direkt upp på åttonde plats, efter en resa i ormarnas och grodornas rike. Ulkl betade samtidigt av tyska och franska orter av B-tydelse, medan Historiker reste från Hagen till Redbergslid. Thoasp avancerade själv upp på femte plats med hjälp av kurfurstar och jurister. Allexim höll ställningarna med hjälp av små kameror och farliga masker.

Tredjeplatsen var fortfarande i Nordelchs händer, via resor bland bergens sjöar. Sjunnesson hälsade å sin sida på sjökråkor och åsar av mindre renlig natur. I toppen huserade Skivsamlare ostört, denna dag traskandes från Arkansas till Maryland.

Nu har vi lämnat fyra tidigare tävlingsupplagor bakom oss. Hur långt når vi under lördagen?


Anders Gärderud hjälpte till med farthållningen under lördagen.
Anders Gärderud hjälpte till med farthållningen under lördagen.

Lördag: Lördagen bjöd sannerligen på liv och rörelse. Vi fick en ny tävlande – varmt välkommen, Larske! – och en elvahövdad skara var igång ute på banan. Minst fyra rosettgränser passerades.

Vid midnatt hade Boelnorra rest från Andalusien till Indien. Paranaja kröp under dagen fram i ödlefart, vilket straffade sig. Zquid tog sig snabbt förbi, i en dagsresa av tävlingskaraktär som slutade i dressyrens tecken. Ulkl höll dock undan under sin framfart mellan Schweiz och… Schweiz. Thoasp försökte stärka aktierna genom flygfärder i västerled, men det satte Historiker P för med hjälp av en färjeutflykt till en centralt belägen restaurang. Även Allexim och Nordelch siktade uppåt, genom idogt motionerande mellan Virginia och Vermont respektive vattenmagasin av olika slag.

Dagens värsting var dock Larske, som trots sen start fick högklassig draghjälp ända till Norrbotten. 140 artiklar senare hade tredjeplatsen fått en ny innehavare. Sjunnesson lyckades dock försvara sin position efter en mängd fina insatser i den närkiska terrängen. Även ledande Skivsamlare hade en bra dag och gjorde stor nytta mellan Maryland och New Jersey.

Efter lördagen hade vi fixat till 647 artiklar, och vi är redan på övre halvan bland de olika tävlingsupplagorna. Blir det ytterligare satsningar under söndagens slutspurt?


Oklahoma Sooners tar hjälp av hästar på sina matcher.
Oklahoma Sooners tar hjälp av hästar på sina matcher.

Söndag: När tävlingsveckan var till ända hade vi fixat till 685 artiklar – sjunde bästa av alla tävlingsupplagor. Under söndagen var sex illustratörer i farten.

Zquid försvarade sin niondeplats tack vare sin vinnande strategi – till tonerna av folksång. Ulkls egen vägvinnande metod stavades länsvägarGotland. Nordelch rörde sig samtidigt på hög höjd. Men kanske studsade den äggformade bollen fel, för hur det var så lyckades Allexim klämma sig förbi, via utflykter i Vermont och staten New York.

Sjunnesson avslutade veckan på andra plats, via Närke och Västmanland. Tävlingens vinnare blev dock Skivsamlare, som höll sig i Connecticut hela dagen.

Stort tack för alla bidragen och en omväxlande vecka! Den här veckan tävlas det i vulkaner. Välkommen dit, eller så kanske vi syns någon annan vecka.


De tävlande har gått i mål!

Illustreringsrace XVI[redigera | redigera wikitext]

En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Ja, en välillustrerad artikel blir antagligen mer lättförståelig och pedagogisk. Idag finns det många artiklar på Wikipedia som helt saknar bilder, vilket är synd. I den här tävlingen ska vi försöka se till att bildsätta så många artiklar som möjligt – innan veckan är slut!

Dessa bilder saknar artikel. Passar de i artiklar som saknar bild? Dessa bilder saknar artikel. Passar de i artiklar som saknar bild?
Dessa bilder saknar artikel. Passar de i artiklar som saknar bild?

Tävlingen har hållits 15 gånger tidigare: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 (hela tre gånger), 2016 (två gånger), lika många gånger under 2017 och tre bildrika upplagor under 2018. Senast illustrerade vi 1180 artiklar (och totalt har vi fixat 11 326 artiklar). Hur många klarar vi av den här veckan?

Tävlingsfakta[redigera | redigera wikitext]

  • Tävlingsledare är Paracel63.
  • Ingen föranmälan behövs. Det är bara att lägga till ditt användarnamn i listan nedan (i alfabetisk ordning) när som helst under tävlingen.
  • Vinner gör den användare som har flest poäng söndagen den 10 februari 2019 kl. 23:59:59. Alla räknar sina poäng själva (men jag justerar vid behov).
  • Vinnaren kommer att erhålla . Övriga deltagare med minst 200 poäng får och övriga med minst 100 poäng . Och glöm inte att alla bidrag är lika viktiga!

Poängräkning[redigera | redigera wikitext]

  • 5 poäng för infogande av den första bilden i artikel som saknar bild. Du får poäng även om artikeln tidigare haft kartor/diagram/enkel grafik (eller uppenbart felaktiga bilder: exempel) som enda bilder. Och i artiklar om personer får du poäng om din bild är den första på personen ifråga. Du får däremot inte poäng för illustrerande av artikel som du skapat under tävlingsveckan.[a] Däremot får du poäng för att illustrera alla andras nya artiklar.
  • + 5 poäng om din inlagda bild är i liggande format.[b] Det gör att bilden ser bra ut även i mobilapp-versionen av artikeln, ett format som numera har ganska många läsare.
  • + 5 poäng om du lagat en artikel som förstörts av den ondskefulla (men nödvändiga) roboten CommonsDelinker (och därför blivit bildlös).
  • + 10 poäng om du själv har laddat upp bilden[c] till Commons med korrekt licensinformation under tävlingsveckan. En egenuppladdad bild kan givetvis användas som första bild i flera artiklar, och för varje gång delas extrapoängen ut.
  • + 5 poäng om bildtillägget gjort att artikeln tagits bort ur Illustrationsbehov, alltså att mallen samtidigt tagits bort ur artikeln.
  • OBS! Om artikeln felaktigt varit mallad som Illustrationsbehov (= där finns redan minst en bild) får du ändå 5 poäng för att ta bort mallen men ingen 5-poängare för inläggning av bild.
  • Tävlingen innehåller också en bildbytessektion. Du får 5 poäng för att se till så att en artikel har minst en bild (gärna den översta) i liggande format. Då ser artikeln snyggare ut i Wikipedia-appen.
  • Illustrerande med bot accepteras, men artiklarna måste även då listas på tävlingssidan – för översiktens skull. Och om vinnaren använt bot, kommer bästa icke-bot-användare att få ett särskilt pris.

Tävlingstips[redigera | redigera wikitext]

  • Kolla på andra språkversioner av Wikipedia (och på Commons) efter passande bilder!
  • Om du hittar en fri bild lokalt på någon annan språkversion av Wikipedia och laddar upp den på Commons ger det extrapoäng, tänk på det!
  • Du kan hitta fria bilder på Flickr genom att välja commercial use & mods allowed till vänster om safesearch on/off. Här. Ladda upp den på Commons via detta formulär.
  • coordwithoutpic ger förslag på platser som saknar bilder.
  • en variant av ovan
  • Kontrollera ordentligt att motivet verkligen stämmer med artikeln. Bara för att det är samma namn på bilden och artikeln, behöver det inte vara rätt motiv.
  • Här länkas till listor med artartiklar som saknar bild.
  • Här finns ganska nyuppladdade bilder på politiker, näringslivfolk och andra.
  • Många nyuppladdade bilder från fjolårets bokmässa i Göteborg finns här.

Kategorier och listor[redigera | redigera wikitext]

Dessutom kan man få en del tips från:

  1. Kategori:Illustrationsbehov
nedanstående tävlande listas alfabetiskt och bidragen i löpordning, så hittar vi lättare
nedanstående rosetter är preliminärt utplacerade och kan senare bytas ut mot en mer meriterande rosett
Användarnamn, 45 p
  1. Exempelartikel (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  2. En annan artikel (bild 1, egenuppladdad, -ill.behov) = 5+10+5 = 20 p
  3. En tredje artikel (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  4. En fjärde artikel (första liggande) = 5 p

Allexim, 575 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Rogaland fylke, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  2. Preveza (perifereiakí enótita), första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  3. Eteläinen, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  4. Eurakoski, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  5. Heimolahuset, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 5 p
  6. Hiltulanlahti, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  7. Kaukonen, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  8. Lostenen, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 5 p
  9. Suviranta, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  10. Syvänniemi, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  11. Aktions flygplats, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  12. Toija, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  13. Tunnhamn, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  14. Veikkola, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  15. Vänö, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  16. Brezovica (kommun), första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  17. Goedereede, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 10 p
  18. Railway Square, Sydney, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 5 p
  19. Tjerkesser, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 10 p
  20. Worland, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 5 p
  21. Rõuge, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  22. Arnold Gaedeke, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 10 p
  23. Barnflickkamera, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 10 p
  24. Kalaspuffar, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p, liggande 5 p = 15 p
  25. Provsäck, första bilden 5 p, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 10 p
  26. Slaktmask, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 5 p
  27. Alexandria, Virginia, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  28. Murtensjön, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  29. Tamia, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 5 p
  30. Benjamin Thomsen, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 5 p
  31. Philip Showalter Hench, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 5 p
  32. Scotty Moore, tagit bort ill.behovsmallen 5 p = 5 p
  33. Bedford, Virginia, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  34. Covington, Virginia, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  35. Emporia, Virginia, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  36. Manassas Park, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  37. Norton, Virginia, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  38. Salem, Virginia, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  39. Barre (stad), Vermont, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  40. Colchester, Vermont, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  41. Essex, Vermont, första bilden 5 p, liggande foto 5 p = 10 p
  42. Guildhall, första bilden 5 p, liggande foto 5 p = 10 p
  43. Hartford, Vermont, första bilden 5 p, liggande foto 5 p = 10 p
  44. Jericho, Vermont, första bilden 5 p, liggande foto 5 p = 10 p
  45. Milton, Vermont, första bilden 5 p, liggande foto 5 p = 10 p
  46. St. Johnsbury, första bilden 5 p
  47. Woodstock, Vermont, första bilden 5 p, liggande foto 5 p = 10 p
  48. Bennington County, första bilden 5 p
  49. Chittenden County, första bilden 5 p, liggande foto 5 p = 10 p
  50. Franklin County, Vermont, första bilden 5 p, liggande foto 5 p = 10 p
  51. Rutland County, första bilden 5 p, liggande foto 5 p = 10 p
  52. Windsor County, första bilden 5 p
  53. Clinton County, New York, första bilden 5 p, liggande foto 5 p = 10 p
  54. Chenango County, första bilden 5 p
  55. Chemung County, första bilden 5 p, liggande foto 5 p = 10 p
  56. Chautauqua County, New York, första bilden 5 p, liggande foto 5 p = 10 p
  57. Cayuga County, första bilden 5 p, liggande foto 5 p = 10 p

Astridx, 55 p[redigera | redigera wikitext]

  1. Maria Nilsson (första liggande) = 5 p
  2. Dennis Dioukarev (första bilden, första liggande, egenuppladdad, - illustrationsbehov-mall = 5+5+10+5
  3. Lars Hjälmered (första bilden, första liggande, egenuppladdad, - illustrationsbehov-mall = 5+5+10+5

Boelnorra, 75 p[redigera | redigera wikitext]

  1. Kalandula Falls, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  2. Modoc, första bilden 5 p
  3. Liberty (segelbåt), första bilden 5 p
  4. Ilha de Luanda, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  5. John Voss, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  6. Kalevipoeg (fartyg), första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  7. El Palmar de Troya, första bilden 5 p, liggande 5 p = 10 p
  8. Rajmata Vijayraje Scindia, första bilden 5 p

Historiker, 305 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Hagahuset, Göteborg, -illustrationsbehov då bild existerade = 5 p
  2. Hovås, bild 1, liggande, -illustrationsbehov = 5+5+5 = 15 p
  3. Angeredsbanan, bild 1, liggande, -illustrationsbehov = 5+5+5 = 15 p
  4. Kvarter i Änggården, bild 1, liggande, -illustrationsbehov = 5+5+5 = 15 p
  5. Torpa, Göteborg, bild 1, liggande, -illustrationsbehov = 5+5+5 = 15 p
  6. Skälltorp, bild 1, liggande, -illustrationsbehov = 5+5+5 = 15 p
  7. Bullarebygden, bild 1, liggande, -illustrationsbehov = 5+5+5 = 15 p
  8. Kornhall, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  9. Hammar och Kornhall, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  10. Köpmannebro, bild 1, liggande, -illustrationsbehov = 5+5+5 = 15 p
  11. Kvarnabo och Sjöbo, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  12. Hagen, Göteborg, bild 1, liggande, -illustrationsbehov, egenuppladdad = 5+5+5+10 = 25 p
  13. Redbergslid, bild 1, liggande, -illustrationsbehov = 5+5+5 = 15 p
  14. Nordöleden, bild 1, liggande, egenuppladdad = 5+5+10 = 20 p
  15. Björköleden, bild 1, liggande, egenuppladdad = 5+5+10 = 20 p
  16. Linnarhult, -illustrationsbehov då bild existerade = 5 p
  17. Kanaltorget, bild 1, liggande, -illustrationsbehov, egenuppladdad = 5+5+5+10 = 25 p
  18. Ängås, -illustrationsbehov då bild existerade = 5 p
  19. Vattentornet i Landala Egnahem, bild 1, liggande, -illustrationsbehov, egenuppladdad = 5+5+5+10 = 25 p
  20. Restaurang Lorensberg, bild 1, liggande, -illustrationsbehov, egenuppladdad = 5+5+5+10 = 25 p

Larske, 825 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Anders Gärderud, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  2. Erik Aurelius den yngre, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  3. Sten Lindroth, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  4. Bert Sorbon, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  5. Stina Sorbon, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  6. Bengt Samuelsson, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  7. Agneta Ekmanner, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  8. Torgny Mogren, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  9. Gnesta-Kalle, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  10. Emma Härdelin, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  11. Anitha Bondestam, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  12. Laila Andersson-Palme, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  13. Fredrik Gertten, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  14. Marcus Wallenberg (född 1956), -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  15. Lalla Hansson, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  16. Håkan Andersson (motocrossförare), första bild 5 p, liggande 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 15 p
  17. Suzzie Tapper, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  18. Magdalena Andersson (landshövding), -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  19. Anders Lindberg, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  20. Pehr Fabian Aurivillius, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  21. Stefan Tornberg, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  22. Mona Johannesson, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  23. Petra Brylander, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  24. Raoul Nordling, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  25. Tobias Karlsson (handbollsspelare), -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  26. Gustaf Adam Banér, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  27. Rabih Jaber, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  28. Carl Abraham Arfwedson, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  29. Mary N'diaye, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  30. Camilla Waltersson Grönvall, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  31. Saila Quicklund, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  32. Mattias Bäckström Johansson, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  33. Sydney Onayemi, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  34. John de Sohn, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  35. Annika Herlitz, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  36. Lena Emilsson, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  37. Maria Strömkvist, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  38. Mimi Werner, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  39. Mikael Karlsson (kompositör), -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  40. Paulus Utsi, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  41. Nils Nilsson Skum, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  42. Catharina Charlotta De la Gardie, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  43. Lars Theodor Jonsson, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  44. Ferdinand Hellers, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  45. Åke Stenborg, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  46. Aleko Lilius, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  47. Nils Gaup, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  48. Jenni Dahlman-Räikkönen, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  49. Sigbjørn Skåden, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  50. Saara Aalto, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  51. Tryggvi Þórhallsson, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  52. Emil Jónsson, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  53. Hank Ballard, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  54. Julie Roberts, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  55. Carlene Carter, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  56. Jerry Reed, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  57. Dennis Chambers, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  58. Bill Hudson (skådespelare), första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  59. Kristinia DeBarge, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  60. John Ireland (kompositör), första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  61. John Henry Whitley, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  62. Alan Rachins, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  63. Mark Rydell, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  64. Dick Martin, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  65. Thomas Mermillod Blondin, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  66. Heinrich Hart, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  67. Moulaye Ould Mohamed Laghdaf, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  68. Coral Segovia, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  69. Ardengo Soffici, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  70. Jakub Kindl, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  71. Rudolf Lothar, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  72. Karl von Stremayr, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  73. Dritëro Agolli, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  74. Karl Thopia, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  75. Besnik Mustafaj, första bild 5 p, liggande 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 15 p
  76. A-lok (första serien), -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  77. Agnäs, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  78. Avafors, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  79. Barkeryds socken, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  80. Biskopsö naturreservat, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  81. Bredfjällets naturreservat, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  82. Brunstorp, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  83. Bymarken, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  84. Bäckaskog, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  85. Eda glasbruk, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  86. Flarken, Robertsfors kommun, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  87. Granholmen, Ekerö kommun, första bild 5 p, liggande 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 15 p
  88. Gryteryds socken, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  89. Gästriklands runinskrifter 6, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  90. Hede socken, Bohuslän, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  91. Heden, Karlstad, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  92. Hortlax, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  93. Hällkistan i Herrljunga, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  94. Härnösands garnison, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  95. Hätteberget, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  96. Höljes, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  97. Idsjön, Jämtland, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  98. Järnskogs socken, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  99. Karlstad–Munkfors Järnväg, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  100. Karlstad–Skoghalls Järnväg, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  101. Kattegattgymnasiet, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  102. Kauppinen, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  103. Kila församling, Karlstads stift, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  104. Konungshamn, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  105. Lidingsberg, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  106. Längjum, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  107. Långnäs, Hofors kommun, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  108. Mellby församling, Linköpings stift, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  109. Museihuset, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  110. Månstads socken, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  111. Möja söderfjärd, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  112. Naven, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  113. Olsäter, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  114. Ryssbylund, första bild 5 p, liggande 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 15 p
  115. Sandhamn, Karlskrona kommun, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  116. Sangis, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  117. Sigsarve, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  118. Skottlanda, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  119. Sofia Magdalena kyrka, Askersund, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  120. Soldatkyrkan, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  121. Stora Fjäderägg, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  122. Storbergsmasten, första bild 5 p, -illustrationsbehov 5 p = 10 p
  123. Strand, Karlstad, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  124. Sturegymnasiet, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  125. Tisenhult, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  126. Tomaskyrkan, Gävle, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  127. Uddevalla–Lelångens Järnväg, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  128. Unbyn, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  129. Valbo-Ryrs socken, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  130. Varekil, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  131. Vinterbrinken, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  132. Vivungi, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  133. Västergötlands runinskrifter 152, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  134. Yttre Lansjärv, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  135. Zui-Ki-Tei, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  136. Ängsjö friluftsgård, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  137. Ålloluokta kapell, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  138. Ås socken, Småland, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  139. Östra Värmlands Järnväg, -illustrationsbehov 5 p = 5 p
  140. Övre Lansjärv, -illustrationsbehov 5 p = 5 p

N0WIS, 35 p[redigera | redigera wikitext]

  1. Peter Himmelstrand (bild 1, till Commons, -ill.behov) = 5+10+5 = 20 p
  2. Herbert Söderström (bild 1, till Commons) = 5+10 = 15 p

Nordelch, 555 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Almerhorn (bergstopp), bild 1, liggande = 5+5 = 10
  2. Aperer Pfaff, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  3. Bliggspitze, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  4. Petzeck, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  5. Patteriol, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  6. Parseier Spitze, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  7. Ochsenkopf, bild 1 = 5 p
  8. Ochsenbug, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  9. Punta di Conio, bild 1 = 5 p
  10. Rauhkopf (bergstopp i Österrike), bild 1, liggande = 5+5 = 10
  11. Reichenspitze, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  12. Rieserferner Gruppe, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  13. Rofelwand, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  14. Romariswandköpfe, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  15. Zwieselbacher Rosskogel, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  16. Roter Knopf (berg), bild 1 = 5 p
  17. Ruderhofspitze, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  18. Sandkopf (Hohe Tauern), bild 1, liggande = 5+5 = 10
  19. Saumspitze, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  20. Schattenkopf, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  21. Schattenspitze, bild 1 = 5 p
  22. Schattseitköpfl, bild 1 = 5 p
  23. Schaufelspitze, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  24. Schernerskopf, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  25. Schernerskopf, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  26. Wasenhorn, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  27. Schneeglocke, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  28. Schneewinkelkopf, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  29. Schrammacher, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  30. Schrandele, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  31. Schönbichler Horn, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  32. Seespitze, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  33. Saykogel, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  34. Donauinsel, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  35. Stuibenfall, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  36. Gradenbachfall, bild 1 = 5 p
  37. Pürgschachenmoos, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  38. Urnersee, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  39. Stausee Wohlen, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  40. Sihlsee, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  41. Berninamassivet, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  42. Brentaalperna, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  43. Bergamaskalperna, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  44. Slottet Kanina, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  45. Heinrich Kayser , bild 1 = 5 p
  46. Rickreall, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  47. West Dundee, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  48. Lägh da Cavloc, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  49. Lungerersee, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  50. Lago Sambuco, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  51. Lago Maggiore, bild 1, liggande = 5+5 = 10 - endast karta fanns
  52. Lago del Narèt, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  53. Bourgneuf, Savoie, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  54. Zürser See, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  55. Vermuntsee, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  56. Sünser See, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  57. Gilly-sur-Loire, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  58. Oklahoma Sooners football, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  59. Sinwelleck, bild 1, liggande = 5+5 = 10
  60. Steingrubenkopf, bild 1, liggande = 5+5 = 10

Paranaja, 140 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Lycophidion laterale, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20
  2. Boiga blandingii, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20
  3. Boiga pulverulenta, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20
  4. Leptopelis anchietae, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p = 5 + 10 = 15
  5. Phlyctimantis verrucosus, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20
  6. Hyperolius acutirostris, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p = 5 + 10 = 15
  7. Hyperolius picturatus, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20
  8. Hypsilurus nigrigularis, första bilden 5 p, liggande 5 p = 5 + 5 = 10

Sjunnesson, 995 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Hall-Hangvars naturreservat, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  2. Irevik, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  3. Ireån (naturreservat), första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  4. Storröset i Båticke, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  5. Hideviken (naturreservat), första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  6. Klinteklinten, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  7. Träskmyr och Vasteån, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  8. Husrygg, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  9. Majsterrojr, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  10. Dagghagen, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  11. Alvena lindaräng, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  12. Grynge fiskeläge, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  13. Salmbärshagen, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  14. Tomtbod, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  15. Gardträsk, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  16. Traunstein (berg), första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  17. Ebensee (kommun), första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  18. Großer Sonnstein, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  19. Verzasca, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  20. Valle Verzasca, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  21. Morcote (ort), första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  22. Alphen aan den Rijn, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  23. Zürichsjön, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  24. Ekeby dreve, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  25. Beenarourke, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  26. Darrynane Bay, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  27. Lambs Head (udde i Irland, Munster), första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  28. Roscrea, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p = 5 + 10 + 5 = 15 p
  29. Weisshorn (berg i Schweiz, Valais, Sierre District, lat 46,37, long 7,45), första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  30. Werra, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  31. Trübsee, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  32. Kråksjön (Finnerödja socken, Västergötland), första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  33. Mosjökälla, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  34. Stora tjärnen, Värmland, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  35. Skitåsen, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  36. Braxnasjön, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  37. Ithome, första bilden 5 p, liggande 5 p = 5 + 5 = 10 p
  38. Tully Mountain (berg i Irland), första bilden 5 p, liggande 5 p = 5 + 5 = 10 p
  39. Keadeen Mountain, första bilden 5 p, liggande 5 p = 5 + 5 = 10 p
  40. Mount Quincan, första bilden 5 p, liggande 5 p = 5 + 5 = 10 p
  41. Mount Barney (berg i Australien, New South Wales), första bilden 5 p, liggande 5 p = 5 + 5 = 10 p
  42. Mount Barrington (berg i Australien, New South Wales), första bilden 5 p, liggande 5 p = 5 + 5 = 10 p
  43. The Acropolis, första bilden 5 p, liggande 5 p = 5 + 5 = 10 p
  44. Blue Gum Forest (skog i Australien, Blue Mountains Municipality), första bilden 5 p, liggande 5 p = 5 + 5 = 10 p
  45. Pilliga Forest, första bilden 5 p, liggande 5 p = 5 + 5 = 10 p
  46. Apsley River (vattendrag i Australien, New South Wales), första bilden 5 p, liggande 5 p = 5 + 5 = 10 p
  47. Cooplacurripa River, första bilden 5 p, liggande 5 p = 5 + 5 = 10 p
  48. Border Ranges National Park, första bilden 5 p, liggande 5 p = 5 + 5 = 10 p
  49. Älvhytteängen, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  50. Munkastigen, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  51. Torptjärnen, Närke, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  52. Grecken, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  53. Prinskullen, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  54. Aalsmeer, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  55. Oresjön, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p
  56. Ridön, Västmanland, första bilden 5 p, egenuppladdad 10 p, liggande 5 p = 5 + 10 + 5 = 20 p

Skivsamlare, 2 005 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Frances Farmer, bild 1 = 5 p
  2. Gunnar Andersson (fotbollsspelare), bild 1 = 5 p
  3. Alun Armstrong, bild 1 = 5 p
  4. Kathy Najimy, bild 1 , robotlagad, liggande = 5 + 5 + 5 = 15 p
  5. Jukka Kopra, bild 1 , robotlagad, liggande = 5 + 5 + 5 = 15 p
  6. Camille Erlanger, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  7. Karl Freund, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  8. Mario Kempes, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  9. Kristalina Georgieva, bild 1 , robotlagad, = 5 + 5 = 10 p
  10. Vilém Flusser, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  11. Josefin Asplund, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  12. Gerhart Eisler, bild 1 , robotlagad, liggande = 5 + 5 + 5 = 15 p
  13. Hot Wheels, bild 1 , robotlagad, liggande = 5 + 5 + 5 = 15 p
  14. Joakim Sandgren, bild 1 , robotlagad, liggande = 5 + 5 + 5 = 15 p
  15. Hiro Matsushita, bild 1 , robotlagad, liggande = 5 + 5 + 5 = 15 p
  16. Mo Udall, bild 1 , robotlagad, liggande = 5 + 5 + 5 = 15 p
  17. Nuri Kino, bild 1 , robotlagad, liggande, -ill.behov = 5 + 5 + 5 + 5 = 20 p
  18. Adnan Dibrani, bild 1 , robotlagad, -ill.behov = 5 + 5 + 5 = 15 p
  19. Johan Forssell, bild 1 , robotlagad, -ill.behov = 5 + 5 + 5 = 15 p
  20. Alassane Ouattara, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  21. Annika Lapintie, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  22. Maurizio Sarri, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  23. Lion Feuchtwanger, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  24. John Heartfield, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  25. Johan Macéus, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  26. Otto Winzer, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  27. Thomas Järvheden, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  28. Nikol Pashinyan, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  29. Katharine Graham, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  30. Martín Caparrós, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  31. Richard Clune, bild 1 , robotlagad = 5 + 5 = 10 p
  32. Carles Aleñá, bild 1 = 5 p
  33. Haitam Aleesami, bild 1 = 5 p
  34. Adriano Ferreira Martins, bild 1 = 5 p
  35. Denise Altmann, bild 1 = 5 p
  36. Laurie Bartram, bild 1 = 5 p
  37. Calle Bergström (ishockeyspelare), bild 1 = 5 p
  38. Filip Berglund, bild 1 = 5 p
  39. Wilhelm Boger, bild 1 = 5 p
  40. John Chilton Burch, bild 1 = 5 p
  41. Victor Buono, bild 1 = 5 p
  42. James La Fayette Cottrell, bild 1 = 5 p
  43. Sérgio Conceição, bild 1 = 5 p
  44. Sasha Clements, bild 1 = 5 p
  45. Colby Cave, bild 1 = 5 p
  46. Michael Cacoyannis, bild 1 = 5 p
  47. Shoma Doi, bild 1 = 5 p
  48. Jake Dotchin, bild 1 = 5 p
  49. Everaldo, bild 1 = 5 p
  50. Osvaldo Escudero, bild 1 = 5 p
  51. Pierre Engvall, bild 1 = 5 p
  52. Gert Engels, bild 1 = 5 p
  53. William Edmunds, bild 1 = 5 p
  54. Alfredo Foni, bild 1 = 5 p
  55. Henry Allan Gleason, bild 1 = 5 p
  56. Andrew Gould, bild 1 = 5 p
  57. Carter Hart, bild 1 = 5 p
  58. Genki Haraguchi, bild 1 = 5 p
  59. Ben Halloran, bild 1 = 5 p
  60. Ajaypal Singh Banga, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  61. Sérgio Bernadino, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  62. Christian Djoos, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  63. Dirceu, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  64. Maria Dahlin (filmproducent), bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  65. Theodor Forselius, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  66. Carl Grundström, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  67. Nathalie Björn, bild 1 , liggande, - illbehov = 5 + 5 + 5 = 15 p
  68. Dennis Hadzikadunic, bild 1 , liggande, - illbehov = 5 + 5 + 5 = 15 p
  69. Harry Holman, bild 1 = 5 p
  70. Zakir Husain, bild 1 = 5 p
  71. Kwoun Sun-tae, bild 1 = 5 p
  72. Justin Kluivert, bild 1 = 5 p
  73. Ugo Locatelli, bild 1 = 5 p
  74. Yvon Le Roux, bild 1 = 5 p
  75. Stelios Malezas, bild 1 = 5 p
  76. Kurtis MacDermid, bild 1 = 5 p
  77. Kento Misao, bild 1 = 5 p
  78. Henri Michel, bild 1 = 5 p
  79. Beverley Mitchell, bild 1 = 5 p
  80. Daigo Nishi, bild 1 = 5 p
  81. Valerij Nepomnjašcij, bild 1 = 5 p
  82. Miguel Obando y Bravo, bild 1 = 5 p
  83. Antonio Osorio de Acuña, bild 1 = 5 p
  84. José Ortigoza, bild 1 = 5 p
  85. Orlando (fotbollsspelare), bild 1 = 5 p
  86. Go Oiwa, bild 1 = 5 p
  87. Bambang Pamungkas, bild 1 = 5 p
  88. Steve Berry, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  89. Eduardo Hurtado, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  90. Hampus Lindholm, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  91. Curtis McKenzie, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  92. Leonardo Pavoletti, bild 1 = 5 p
  93. Virginia Patton, bild 1 = 5 p
  94. Wilson Piazza, bild 1 = 5 p
  95. Armand Penverne, bild 1 = 5 p
  96. Matthew Peca, bild 1 = 5 p
  97. João Domingos Pinto, bild 1 = 5 p
  98. Anna Rheyneuclaudes Kihlman, bild 1 = 5 p
  99. Pietro Rava, bild 1 = 5 p
  100. Lillian Randolph, bild 1 = 5 p
  101. Mauro Ramos, bild 1 = 5 p
  102. Sigurd Rosted, bild 1 = 5 p
  103. Leandro Romagnoli, bild 1 = 5 p
  104. José Maria Rodrigues Alves, bild 1 = 5 p
  105. Eleftherios Sakellariou, bild 1 = 5 p
  106. Léo Silva, bild 1 = 5 p
  107. Raymond P. Shafer, bild 1 = 5 p
  108. David Seltzer, bild 1 = 5 p
  109. Garret Sparks, bild 1 = 5 p
  110. Harry Snell, bild 1 = 5 p
  111. Didier Six, bild 1 = 5 p
  112. Kurt Sucksdorff, bild 1 = 5 p
  113. Nobby Stiles, bild 1 = 5 p
  114. Hugo Stiglitz, bild 1 = 5 p
  115. Lars Svensson (ishockeymålvakt), bild 1 = 5 p
  116. Hamari Traoré, bild 1 = 5 p
  117. Alexandros Tzorvas, bild 1 = 5 p
  118. John G. Utterback, bild 1 = 5 p
  119. Naomichi Ueda, bild 1 = 5 p
  120. Jean Vincent, bild 1 = 5 p
  121. Hildi Waernmark, bild 1 = 5 p
  122. Maryan Wisnieski, bild 1 = 5 p
  123. Jens Westin, bild 1 = 5 p
  124. Alf Åberg, bild 1 = 5 p
  125. Abdirashid Sharmarke, bild 1, - illbehov = 5 + 5 = 10 p
  126. Marcus Paulsson, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  127. Pavel Patera, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  128. Jason Ralph, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  129. Lena Rådström Baastad, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  130. Paul Smith, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  131. Yukiya Sugita, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  132. Charlotte M. Taylor, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  133. Dan Rowan, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  134. Bruno Kneubühler, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  135. Vita pricksjukan, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  136. Alma, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  137. Malvern, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  138. Jacques Gamblin, bild 1 = 5 p
  139. Cornel Durău, bild 1 = 5 p
  140. Smythrapporten, bild 1 = 5 p
  141. Bocksbeutel, bild 1 = 5 p
  142. Alberto Del Rio, bild 1 = 5 p
  143. Little Rock, bild 1 = 5 p
  144. John och Lorena Bobbitt, bild 1 = 5 p
  145. Bella Vista, Arkansas, bild 1 = 5 p
  146. Helena-West Helena, Arkansas, bild 1 = 5 p
  147. Hot Springs Village, bild 1 = 5 p
  148. Ozark, Arkansas, bild 1 = 5 p
  149. Osceola, Arkansas, bild 1 = 5 p
  150. Alpena, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  151. Blytheville, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  152. Camden, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  153. De Queen, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  154. El Dorado, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  155. Forrest City, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  156. Jasper, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  157. Lowell, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  158. Monticello, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  159. Mena, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  160. Siloam Springs, Arkansas, bild 1 = 5 p
  161. Pocahontas, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  162. Russellville, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  163. St. Francis, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  164. Trumann, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  165. Wynne, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  166. West Memphis, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  167. Warren, Arkansas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  168. Alamo, Tennessee, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  169. Eagleville, Tennessee, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  170. Hendersonville, Tennessee, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  171. Blowing Rock, North Carolina, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  172. Greenville, North Carolina, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  173. Gibsonville, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  174. Holden Beach, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  175. North Wilkesboro, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  176. Rockingham, North Carolina, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  177. Wilmington, North Carolina, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  178. Crystal City, Virginia, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  179. Louisa, Virginia, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  180. Leesburg, Virginia, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  181. Norge, Virginia, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  182. Mount Vernon, Virginia, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  183. Berlin, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  184. Bowie, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  185. Bel Air, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  186. Denton, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  187. Chestertown, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  188. Centreville, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  189. Easton, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  190. Ellicott City, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  191. Keedysville, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  192. Hagerstown, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  193. Gaithersburg, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  194. Frostburg, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  195. Frederick, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  196. La Plata, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  197. Oakland, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  198. Millersville, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  199. Salisbury, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  200. Rockville, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  201. Prince Frederick, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  202. Williamsport, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  203. Westminster, Maryland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  204. Upper Marlboro, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  205. Elsmere, Delaware, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  206. Claymont, Delaware, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  207. Glasgow, Delaware, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  208. Alpine, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  209. Bridgeport, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  210. Belvidere, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  211. Belleville, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  212. Dover, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  213. Clifton, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  214. Englewood, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  215. East Orange, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  216. Glen Ridge, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  217. Freehold Borough, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  218. Leonia, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  219. Lakehurst, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  220. Marlboro, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  221. New Milford, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  222. New Brunswick, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  223. Neptune City, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  224. Orange, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  225. Oakland, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  226. River Edge, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  227. Point Pleasant, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  228. Plainfield, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  229. Phillipsburg, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  230. South Orange, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  231. South Amboy, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  232. Somerville, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  233. Sayreville, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  234. Union City, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  235. Westfield, New Jersey, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  236. Avon, Connecticut, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  237. Ansonia, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  238. Andover, Connecticut, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  239. Beacon Falls, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  240. Bozrah, Connecticut, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  241. Kensington, Connecticut, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  242. Manchester, Connecticut, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p

Thoasp, 285 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Emil von Schoenaich-Carolath, bild 1, illustrationsbehov = 5 + 5 = 10 p
  2. Charles Calvert, 5:e baron Baltimore, bild 1 = 5 p
  3. David Bruce (mikrobiolog), bild 1 = 5 p
  4. John Kidd, bild 1 = 5 p
  5. Inglis Palgrave, bild 1 = 5 p
  6. Francis Palgrave, bild 1 = 5 p
  7. Todor Kavaldzjiev, bild 1 = 5 p
  8. Thomas Barlow (läkare), bild 1 = 5 p
  9. Robert James Graves, bild 1 = 5 p
  10. George Rennie, bild 1 = 5 p
  11. Samuel Haughton, bild 1 = 5 p
  12. Robert Mallet, bild 1 = 5 p
  13. Jean-André Deluc, bild 1 = 5 p
  14. Robert Hadfield, bild 1 = 5 p
  15. Napier Shaw, bild 1 = 5 p
  16. Charles William Wilson, bild 1 = 5 p
  17. William Henry Smyth, bild 1 = 5 p
  18. Johann Nathanael Lieberkühn, bild 1 = 5 p
  19. Harry Gray, bild 1 = 5 p
  20. Karl Theodor, kurfurste av Bayern, bild 1 = 5 p
  21. Ernest William Brown, bild 1 = 5 p
  22. Arthur Holmes, bild 1 = 5 p
  23. Alan Walsh, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  24. Ernest William Barnes, bild 1 = 5 p
  25. Frederick Hervey, 4:e earl av Bristol, bild 1 = 5 p
  26. John Beddoe, bild 1 = 5 p
  27. George Nuttall, bild 1 = 5 p
  28. William Tooke, bild 1 = 5 p
  29. Josiah Latimer Clark, bild 1 = 5 p
  30. Richard Assheton Cross, 1:e viscount Cross, bild 1 = 5 p
  31. Warren De la Rue, bild 1 = 5 p
  32. Zachary Macaulay, bild 1 = 5 p
  33. John Pearson, bild 1 = 5 p
  34. William Unwin, bild 1 = 5 p
  35. John Peter Gassiot, bild 1 = 5 p
  36. John Goodsir, bild 1 = 5 p
  37. Henry Hallam, bild 1 = 5 p
  38. Henry Miers, bild 1 = 5 p
  39. William McDougall, bild 1 = 5 p
  40. John Machin, bild 1 = 5 p
  41. Henry Maine, bild 1 = 5 p
  42. Mayo, Yukon, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  43. Old Crow, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  44. Watson Lake (ort), bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  45. Uranium City, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  46. Carlyle, Saskatchewan, bild 1, liggande = 5 + 6 = 10 p
  47. Swift Current, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  48. Swift Current Airport, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p

Ulkl, 265 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Länsväg 133, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  2. Länsväg 246, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  3. Riksväg 44, bild 1 = 5 p
  4. Riksväg 63, bild 1 = 5 p
  5. Materialvetenskap, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  6. Fasta tillståndets elektronik, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  7. Fasta tillståndets fysik, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  8. Utjämningsmagasin, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  9. Artificial intelligence robot (bild 1, liggande, robotlagad) = 5 + 5 +5 = 15 p
  10. Balun, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  11. Boltigen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  12. Cheiry, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  13. Wohlen bei Bern, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  14. Ittigen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  15. Bolligen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  16. Bossonnens, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  17. Bremgarten bei Bern, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  18. Kirchlindach, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  19. Muri bei Bern, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  20. Rüti bei Büren, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  21. Oberwil bei Büren, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  22. Meienried, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  23. Stettlen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  24. Oberbalm, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  25. Länsväg 147, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  26. Länsväg 146, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p
  27. Länsväg 143, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10p

Zquid, 170 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Sweden International Horse Show, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  2. A13 (motorväg, Tyskland), bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  3. Wega (häst), första liggande bild = 5 p
  4. Havre, första liggande bild = 5 p
  5. Återhämtning, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  6. Niklas Lindbäck, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  7. Kür, bild 1, liggande, eget nytt foto = 5 + 5 + 10 = 20 p
  8. Jeanna Högberg, bild 1, liggande, eget nytt foto = 5 + 5 + 10 = 20 p
  9. Tävling, bild 1 (2 & 3), liggande, en av dessa eget nytt foto = 5 + 5 + 10 = 20 p
  10. Utmärkelse, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  11. Helen Langehanenberg, bildbyte till liggande, eget nytt foto = 5 + 10 = 15 p
  12. Isabell Werth, första liggande bild, eget nytt foto = 5 + 10 = 15 p
  13. Vinnande strategi, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  14. Peggy Seeger, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
  1. ^ Meningen är att undvika "taktiskt" skapande av bristfälliga artiklar som först senare får sin första illustration.
  2. ^ En liggande bild är bredare än den är hög. En stående bild är högre än den är bred.
  3. ^ Det kan vara din egen eller någon annans bild. Det kan till och med vara en bild som skapats utifrån en annan bildfil på Commons – så länge din nya bild sparas under ett nytt namn.

Tävlingshistorik[redigera | redigera wikitext]

Totalt antal fixade artiklar, per tävlingsupplaga
Bild 1, första liggande el. mallrens
(2010)
  
349
2011 (2)
  
736
2012 (3)
  
806
2013 (4)
  
309
2014 (5)
  
323
2015 (6)
  
307
7 (2015)
  
3430
8 (2015)
  
589
9 (2016)
  
479
10 (2016)
  
673
XI (2017)
  
432
XII (2017)
  
931
XIII (2018)
  
953
XIV (2018)
  
687
XV (2018)
  
1 180
XVI (2019)
  
685
OBS! Den aktuella tävlingen noteras efter sju av sju tävlingsdagar.