Gumballs fantastiska värld

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
Gumballs fantastiska värld
The_Amazing_World_of_Gumball_logo.png
Originaltitel The Amazing World of Gumball
Genre komedi
surrealistisk humor
fantasy
slapstick
mixed media
2D-grafik
3D-grafik
Skapad av Ben Bocquelet
Medverkande Logan Grove (säsong 1-2)
Kwesi Boakye (säsong 1-2)
Jacob Hopkins (säsong 3-5)
Terrell Ransom, Jr. (säsong 3-5)
Nicolas Cantu (säsong 5-)
Donielle T. Hansley Jr. (säsong 5-)
Kyla Rae Kowalewski
Teresa Gallagher
Dan Russell
Antal avsnitt 58 (116 segment) (55 luftade)
Längd (per avsnitt) 22 minuter
Antal säsonger 4
Land Storbritannien Storbritannien
USA USA
Språk Engelska
Produktion
Produktionsbolag Cartoon Network Development Studio Europe
Exekutiv producent Ben Bocquelet
Michael Carrington
Daniel Lennard
Producent Joanna Beresford (säsong 1)
Sarah Fell
(säsong 2-)
Sändning
Originalkanal Cartoon Network
Originalvisning 3 maj 2011-
Externa länkar
Officiell webbplats
IMDb

Gumballs fantastiska värld (engelska: The Amazing World of Gumball) är en brittisk-amerikansk animerad TV-serie skapad av Ben Bocquelet.[1] Serien hade premiär i Cartoon Network den 3 maj 2011.

Familjens ekonomi[redigera | redigera wikitext]

Familjen lider av stora ekonomiska problem eftersom pappan (Richard Watterson) är arbetslös och spenderade alla sina besparingar på en stjärna, som tydligen dog.

Rollfigurer[redigera | redigera wikitext]

Familjen Watterson[redigera | redigera wikitext]

Familjen Watterson är en ovanlig familj. Pappan är en stor rosa kanin som stannar hemma medan mamman arbetar på regnbågsfabriken. Gumball är en blå katt med jättehuvud. Anais är en fyra år gammal och genialisk kanin, och Darwin är en guldfisk som blev en i familjen när han plötsligt fick ben.

 • Gumball Watterson - (egentligen Gumball (tidigare Zach) Tristopher Watterson) Gumball är en stor blå katt som bor med sin familj. Gumball är obotligt optimistisk, charmigt obetänksam, och han är villig att pröva allt en gång - till och med att låta ett spöke ta över hans kropp för en dag. Det enda han lär sig av sina misstag är hur man begår fler misstag.

Engelsk röst: Logan Grove (säsong 1-2), Jacob Hopkins (säsong 3-5), Nicolas Cantu (säsong 5-)
Svensk röst: Erik Westerlind

 • Darwin Watterson - (egentligen Darwin Raglan Caspian Ahab Poseidon Nicodemius Watterson III) Darwin är adopterad till Gumballs familj och är en guldfisk. Darwin brukade vara familjens husdjur men nu är han Gumballs lojala och bästa vän. Han må vara harmlös och naiv men han är full av överraskningar... och fiskmat.

Engelsk röst: Kwesi Boakye (säsong 1-2), Terrell Ransom, Jr. (säsong 3-5), Donielle T. Hansley Jr. (säsong 5-)
Svensk röst: Elias Vaarla

 • Anais Watterson - Anais är Gumballs lillasyster och är en rosa kanin, och hon är den smartaste i familjen. Trots att hon är jättesöt så är hon även uppnosig och sarkastisk. Hon får aldrig slut på idéer, trots att ingen annan i familjen lyssnar på dem.

Engelsk röst: Kyla Rae Kowalewski
Svensk röst: Maja Blennermark Mira Ståhlhamre

 • Nicole Watterson - (ursprungligen Nicole Senicourt) Nicole är Gumballs och Anais mamma och är också en blå katt. Nicole är chefen i huset och är både kärleksfull och sträng. Hon älskar sina barn och gör allt för dem, hon är till och med kapabel att jaga en Tyrannosaurus Rex längs motorvägen ridandes på en arg hund.

Engelsk röst: Teresa Gallagher
Svensk röst: Johanna Landt

 • Richard Watterson - Richard är Gumballs och Anais pappa och är en stor rosa kanin. Extremt oförberedd för livet och det enda han älskar mer än dataspel är sin familj, och att undvika all sorts ansvar - som t.ex. skaffa ett arbete.

Engelsk röst: Dan Russell
Svensk röst: Jonas Slättung

Elmores skola studenter[redigera | redigera wikitext]

 • Penny Fitzgerald - Penny är Gumballs flickvän och är en gullig jordnöt med horn. Hon är även hejaklacksledare och Gumballs ögonsten. Hon är en av de få som faktiskt förstår honom. De är jättekära i varandra, men ingen av dem lyckas visa sina känslor. Hennes pappa tycker till en början inte om Gumball.

Engelsk röst: Teresa Gallagher
Svensk röst: Lina Ljungqvist

 • Jan Banan - Jan Banan är en klassens clown. Han skrattar jämt åt andra utan att fatta att det oftast är han som är skämtobjektet. Han är en lycklig dåre.

Engelsk röst: Rupert Degas
Svensk röst: Mathias Henning

 • Carrie - Carrie är ett deppigt, slött spöke men egentligen har hon ingen anledning att vara så nere hela tiden.

Engelsk röst: Jessica McDonald
Svensk röst: Maria Lyttkens

 • Bobert - Bobert är en robotnörd. Han är helt klart smartast i klassen och har själv utnämnt sig till Primats gullegris. Just därför tycker de flesta andra barnen illa om Bobert. Men de inser inte att det sårar hans känslor.

Engelsk röst: Kerry Shale
Svensk röst: Mathias Henning

 • Tina Rex - Tina Rex är skolans mobbare och är en Tyrannosaurus rex. Hon är läskig och aggressiv och gör livet till en plåga för de andra barnen - särskilt Gumball. Men innerst inne är hon kanske bara arg för att ingen lägger märke till hennes kvinnlighet.

Engelsk röst: Dan Russell
Svensk röst: Mathias Henning

 • Tobias - Flerfärgade Tobias tror han är en riktig tungviktare, fast egentligen är han ganska liten och klen. Men han är ändå en sportfåne och hittar alltid på nya sätt att bygga upp sin fysik. Inte för att det hjälper. Precis som Gumball är han kär i Penny och det kan ibland skapa en spänd stämning. Men till skillnad från Gumball är han ganska övertygad om sin egen charm.

Engelsk röst: Rupert Degas
Svensk röst: Ashkan Ghods

 • Masami - Molnet Masami är bortskämd och dotter till regnbågsfabrikens rike ägare. Hon är en "drama queen" och får ofta raseriutbrott. Dessutom hotar hon med att se till att andras föräldrar får sparken om hon inte får som hon vill. Men innerst inne är hon ensam och olyckligt kär i Allan.

Engelsk röst: Jessica McDonald
Svensk röst: Anna Carin Henriksson

 • Teri - Teri är en hypokondrisk pappersbjörn, som man oftast hittar hos skolsköterskan. Hon är visserligen lite självupptagen, men egentligen är hon en snäll tjej.

Engelsk röst: Teresa Gallagher
Svensk röst: Louise Juliusson

 • Carmen - Kaktusen Carmen är tjejernas ledare. Hon är allvarlig och helt inriktad på sina studier. Carmen sätter stor press på sig själv och är en ytterst dålig förlorare. Hon besvarar Allans känslor, fast hon vet att det aldrig kan bli de två...

Engelsk röst: Jessica McDonald
Svensk röst: Louise Juliusson

 • Leslie - Leslie är en känslig och försiktig blompojke, som spelar flöjt i skolorkestern. Han kommer jämt med goda råd när det gäller förhållanden. Det kanske är därför han alltid hänger med flickorna.

Engelsk röst: Kerry Shale
Svensk röst: Johan Bjerkander

 • Allan - Allan är så perfekt och trevlig och är en luftballong. Allan är helt perfekt att det är rent av löjligt. Han är skolans hjärtekrossare, men har bara ögon för Carmen...och det skulle förstås aldrig funka.

Engelsk röst: Rupert Degas
Svensk röst: Johan Bjerkander

 • Juke - Bergsprängare Juke är utbytesstudent och är en radiobandspelare. Det är ingen som förstår ett ord han säger, för han snackar bara "beatbox". Han har även några underliga vanor som han tagit med sig från sitt hemland.
 • Anton - Anton är en smulig skiva rostat bröd. Han drogs med i Tinas gäng mot sin vilja. Han tvingas lyda dem för att de inte ska bli arga. Anton är konstant stressad av situationen.

Engelsk röst: Lewis MacLeod
Svensk röst: Johan Bjerkander

 • Idaho - Idaho är en gammal hederlig potatis från vischan, en lantis med lite gammaldags syn på saker och är alltid rak på sak. Han försöker alltid vara häftig och passa in bland de andra barnen, men han lyckas sällan.

Engelsk röst: Rupert Degas
Svensk röst: Johan Carlberg

 • Jamie (engelsk röster av Jessica McDonald) - Jamie är Tinas polare och är en riktig tuffing och gillar att retas. Ända sedan Fröken Primat såg till att hon fick gå om ett år har Tina utvecklat ett starkt ogillande för auktoriteter och sina nya klasskamrater.

Engelsk röst: Jessica McDonald
Svensk röst: Johan Bjerkander

 • Clayton - Clayton är en mytoman som kan byta form. Han kokar ihop konstiga historier om sig själv som de flesta andra ungarna tror på. Han vill bara passa in och ljuger för att bli accepterad.

Engelsk röst: Rupert Degas
Svensk röst: Ashkan Ghods

 • Ocho - Ocho är en liten med tuff 8-fots spindel. Ingen förstår när han mumlar sina pip. Han är en snäll kille, bara man håller sig på god fot med honom!

Engelsk röst: Hugo Harrison
Svensk röst: Johan Carlberg

 • Hector - Hector är en snäll, hårig jätte. Man ser aldrig hans ansikte eftersom han inte får plats i bild. Han är en mycket känslig person.

Engelsk röst: Kerry Shale
Svensk röst: Jonas Göransson

 • William - William är fröken Primats tjallare och är det mystiska flygande ögat Han spionerar på sina klasskamrater och pratar bara när han viskar i fröken Primats öra.

Elmores skola personalen[redigera | redigera wikitext]

 • Rektor Nigel Brown - Rektor Brown är skolrektor och är en stor, hårig snigel. Han är en oduglig akademiker som är hopplöst förälskad i fröken Primat. Ända sedan han träffade henne har han struntat i jobbet och istället börjat kämpa för att uppfylla alla hennes önskemål. Det innebär att han helt har tappat greppet om sin skola.

Engelsk röst: Lewis MacLeod
Svensk röst: Björn Åhlander

 • Fröken Primat - Fröken Primat är skolfröken och är en apmänniska i klänning; en slug surpuppa till skolfröken som har undervisat andraklassare de senaste 300 000 åren. Hon är självisk, orättvis och täckt av hår. Hon avskyr Gumball och tar alltid tillfället i akt att sabba hans planer, förödmjuka honom inför klassen och göra livet surt för honom. Av någon outgrundlig anledning är rektor Brown kär i henne och de flirtar ofta på ett störande sätt. I ett avsnitt ber hon sin pappa om råd, men det visar sig att han är ett skelett, som håller till på ett museum.

Engelsk röst: Sandra Searles Dickinson
Svensk röst: Mathias Henning

 • Rocky Robinson - Rocky är en kock, vaktmästare och busschaufför och är en mupp. Rocky är skolans alltiallo och är en schyst snubbe. För honom kvittar det vad han gör, så länge det inte går ut över bowlingträningen! Han är god vän med barnen och gillar att larva sig med dem. Han har ingen god relation till sina föräldrar (familjen Robinson), fröken Primat eller andra auktoriteter.

Engelsk röst: Lewis MacLeod
Svensk röst: Mathias Henning

 • Herr Liten - Herr Liten är en ganska kass kurator med förkärlek för new age och hippie. Han jobbar med att ge råd till andra, men det är faktiskt han själv som har flest problem! Med helande kristaller, örtmedicin och rökelser är han övertygad om att han hjälper barnen. Men faktum är att de brukar lämna kontoret förvirrade och utan att ha fått hjälp - med famnen full av cd-skivor med valsång, drömfångare eller någon annan trend som han följer just den veckan.

Engelsk röst: Rupert Degas
Svensk röst: Johan Carlberg

Andra rollfigurer[redigera | redigera wikitext]

 • Herr och fru Robinson - Rockys föräldrar och är också en mupparna. De brukar för det mesta bråka, men det gillar de att göra. Frun väser mesta tiden.

Engelsk röst: Rupert Degas och Teresa Gallagher, respektive
Svensk röst: Victor Trägårdh och TBA, respektive

 • Laurence "Larry" Needlemeyer är en stenmannen som arbetar på nästan varje film/videospel butik, bensinstation och livsmedelsbutik i Elmore. Larry brukade vara känd som "Lata Larry".

Engelsk röst: Rupert Degas
Svensk röst: Björn Åhlander

Avsnitt[redigera | redigera wikitext]

Pilotavsnitt[redigera | redigera wikitext]

Avsnitt totalt Avsnitt säsong Titel Storyboardad av Skriven av Sändes i USA Sändes i Sverige Produktkod
0 0 "Early Reel" TBA TBA TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A

Säsong 1 (2011/2012)[redigera | redigera wikitext]

Avsnitt totalt Avsnitt säsong Titel Storyboardad av Skriven av Sändes i USA Sändes i Sverige Produktkod
1 1 "The DVD" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 3 maj 2011
Sändes i Storbritannien
5 september 2011
TBA 118B
"Filmen"
Gumball och Darwin förstör oavsiktligt en hyr-DVD och försöker undvika konsekvenserna.
Obs: Seriepremiär i USA, Säsongsavslutning i produktionsorder.
2 2 "The Responsible" Celine Gobinet Ben Bocquelet, Andrew Brenner, Jon Foster, Mic Graves och James Lamont 9 maj 2011
Sändes i Storbritannien
2 maj 2011
TBA 103A
3 3 "The Third" George Gendi Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Sam Ward 16 maj 2011
Sändes i Storbritannien
5 september 2011
5 september 2011 101A
4 4 "The Debt" George Gendi, Dave Smith, Phillip Warner och Chuck Klein Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 16 maj 2011
Sändes i Storbritannien
12 september 2011
TBA 101B
5 5 "The End" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 16 maj 2011
Sändes i Storbritannien
19 september 2011
TBA 118A
"Slutet"
Gumball och Darwin tror att världen kommer att gå under om 24 timmar, och beslutar att göra det mesta av sin återstående tid.
6 6 "The Dress" Chris Garbutt Ben Bocquelet, Mic Graves och David Cadji Newby 23 maj 2011
Sändes i Storbritannien
19 september 2011
TBA 103B
7 7 "The Quest" Chuck Klein och Aurelie Charbonnier Ben Bocquelet, James Lamont och Jon Foster 30 maj 2011
Sändes i Storbritannien
26 september 2011
TBA 114A
"Uppdraget"
Gumball och Darwin hjälper Anais att få tillbaka sin älskade docka efter att den kastas ut genom fönstret på vägen till skolan.
Obs: På de flesta visningar av denna episod visas identitetkortet.
8 8 "The Spoon" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Mic Graves 30 maj 2011
Sändes i Storbritannien
26 september 2011
TBA 114B
"Skeden"
När de köper en sista minuten-present till sin mamma, blir Gumball och Darwin ovetande medbrottslingar i ett rån på en bensinstation.
9 9 "The Pressure" Aurelie Charbonnier Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Sam Ward 6 juni 2011
Sändes i Storbritannien
3 oktober 2011
TBA 102A
10 10 "The Painting" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Mic Graves 13 juni 2011
Sändes i Storbritannien
3 oktober 2011
TBA 102B
11 11 "The Laziest" Ben Marsaud, George Gendi och Amandine Pecharman Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Mic Graves 20 juni 2011
Sändes i Storbritannien
10 oktober 2011
TBA 104A
12 12 "The Ghost" George Gendi och Phillip Warner Ben Bocquelet, Jon Foster, Mic Graves och James Lamont 27 juni 2011
Sändes i Storbritannien
10 oktober 2011
TBA 104B
13 13 "The Mystery" George Gendi och Phillip Warner Ben Bocquelet, James Lamont, Jon Foster och Mic Graves 11 juli 2011
Sändes i Storbritannien
2 maj 2011
TBA 105A
14 14 "The Prank" George Gendi Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 18 juli 2011
Sändes i Storbritannien
12 september 2011
TBA 105B
15 15 "The Gi" Rob Latimer Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 25 juli 2011
Sändes i Storbritannien
17 oktober 2011
TBA 106A
16 16 "The Kiss" George Gendi, Darren Vandenburg och Kent Osborne Ben Bocquelet och Mic Graves 1 augusti 2011
Sändes i Storbritannien
17 oktober 2011
TBA 106B
17 17 "The Party" Rob Latimer och Aurelie Charbonnier Ben Bocquelet och Mic Graves 8 augusti 2011
Sändes i Storbritannien
24 oktober 2011
TBA 107A
18 18 "The Refund" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 15 augusti 2011
Sändes i Storbritannien
24 oktober 2011
TBA 107B
19 19 "The Robot" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 22 augusti 2011
Sändes i Storbritannien
19 november 2011
TBA 108A
"Roboten"
Gumball beslutar att hjälpa Bobert agera som en riktig pojke. Det blir det snart en kamp för hans identitet när roboten planerar att ta över hans liv.
20 20 "The Picnic" Amandine Pecharman och Phillip Warner Ben Bocquelet, James Lamont och Mic Graves 29 augusti 2011
Sändes i Storbritannien
20 november 2011
TBA 108B
"Picknicken"
På en skolutflykt, ignorerar Gumball och Darwin lärarens uppmaning att gå runt en farlig skog, och går istället genom den. Hopplöst vilse, måste de använda sina mycket små överlevnadskunskaper för att hitta ut.
21 21 "The Goons" Aurelie Charbonnier Ben Bocquelet, Jon Foster, Mic Graves och James Lamont 5 september 2011
Sändes i Storbritannien
6 februari 2012
TBA 109A
"Dårarna"
Anais försöker "dumma ner sig" för att ha kul med sina bröder och far. Gumball, som känner sig utanför, startar en tävling för att vinna pappa tillbaka (och undvika kvalitetstid med sin mamma).
22 22 "The Secret" George Gendi Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 26 september 2011
Sändes i Storbritannien
6 februari 2012
TBA 109B
"Hemligheten"
När Gumball upptäcker att Darwin gömmer en fruktansvärd hemlighet som handlar om honom, lovar han att göra vad som krävs för att ta reda på vad det är.
23 23 "The Sock" Chuck Klein och Rob Latimer Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Sam Ward 3 oktober 2011
Sändes i Storbritannien
7 februari 2012
TBA 110A
"Strumpan"
Herr Liten lär Gumball och Darwin olika sätt att bli mer ärlig.
Mr. Small teaches Gumball and Darwin various ways of becoming more honest.
24 24 "The Poltergeist" Aurelie Charbonnier, Dave Needham och Tom Parkinson Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont, Mic Graves och Sam Ward 17 oktober 2011
Sändes i Storbritannien
10 februari 2012
TBA 113B
"Spöket"
Richard tror att huset är hemsökt när Gumball gör herr Robinson leva på vinden utan att berätta honom.
Richard believes that the house is haunted when Gumball allows Mr. Robinson to live in the attic without telling him.
25 25 "The Genius" Jacques Gauthier och Rob Latimer Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Mic Graves 10 oktober 2011
Sändes i Storbritannien
7 februari 2012
TBA 110B
"Geniet"
Med Darwin tas till ett institut för genier, försöker Gumball blir smarta för att gå med honom. Samtidigt Nicole och Richard klara med möjlighet aldrig se sin fishy son igen ... genom att i Rocky, skolans vaktmästaren.
26 26 "The Mustache" Ben Marsaud Ben Bocquelet och Mic Graves 21 november 2011
Sändes i Storbritannien
8 februari 2012
TBA 111A
"Mustaschen"
Gumball och Darwin utveckla en snabb tillväxt spurt och uppleva toppar och dalar av att vara vuxna.
Gumball and Darwin develop a rapid growth spurt and experience the highs and lows of being adults.
27 27 "The Date" Ben Marsaud Ben Bocquelet, James Lamont och Jon Foster 28 november 2011
Sändes i Storbritannien
8 februari 2012
TBA 111B
"Dejten"
Gumball lär hittills så han kan gå ut på en dejt med Penny. Senare visar det sig att han kommer till en begravning, inte ett dejten.
28 28 "The Club" Rob Latimer och Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Mic Graves 5 december 2011
Sändes i Storbritannien
9 februari 2012
TBA 112A
"Klubben"
När Gumball vänder ner ett erbjudande att gå med i avvisar klubben vill de att anta hämnd mot honom.
29 29 "The Wand" George Gendi och Phillip Warner Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Mic Graves 24 januari 2012
Sändes i Storbritannien
9 februari 2012
TBA 112B
"Trollspöet"
Killarna delar kraften av magi med pappa.
The guys share the power of magic with Dad.
30 30 "The Ape" Chuck Klein och Rob Latimer Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Mic Graves 31 januari 2012
Sändes i Storbritannien
10 februari 2012
TBA 113A
"Apan"
Fröken Primat cozies upp till Gumball för att vinna ett pris.
Ms. Simian cozies up to Gumball in order to win an award.
31 31 "The Car" Ben Marsaud Ben Bocquelet, James Lamont, Jon Foster och Mic Graves 7 februari 2012
Sändes i Storbritannien
1 april 2012
TBA 115A
"Bilen"
Gumball och Darwin är ivriga nog att göra många sysslor på herr Robinsons hus, tills de av misstag förstöra hans bil.
32 32 "The Curse" George Gendi och Rob Latimer Ben Bocquelet, James Lamont, Jon Foster, och Mic Graves 14 februari 2012
Sändes i Storbritannien
1 april 2012
TBA 115B
"Förbannelsen"
Gumballs är bra dag blir värre och värre hela sin skoldag, mycket till den punkt där han tror att han är "förbannade".
33 33 "The Microwave" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 21 februari 2012
Sändes i Storbritannien
14 februari 2012
TBA 116A
"Mikrovågen"
Gumball skapar en varelse, över alla grov sak han kunde hitta, med en kannibalistiska aptit.
34 34 "The Meddler" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 28 februari 2012
Sändes i Storbritannien
31 mars 2012
TBA 116B
"Lägga näsan i blöt"
Ser Gumball i behov av uppmärksamhet, hänger Nicole med honom i skolan, vilket blir allt pinsamt för sin son.
Seeing Gumball in need of attention, Nicole hangs out with him at school, which becomes increasingly embarrassing for her son.
35 35 "The Helmet" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Tommy Panays 6 mars 2012
Sändes i Storbritannien
25 mars 2012
TBA 117A
"Hjälmen"
Gumball bär en lycklig hjälmen, men det river hans familj isär.
Gumball wears a lucky helmet, but it tears his family apart.
36 36 "The Fight" Michael Gendi, Jacques Gauthier och Darren Vandenburg Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Mic Graves 13 mars 2012
Sändes i Storbritannien
25 mars 2012
TBA 117B
"Slagsmålet"
Efter Gumballs mobbning problem kräver, Tina Rex har en kamp med honom.
Obs: Officiell säsongfinalen.

Säsong 2 (2012/2013)[redigera | redigera wikitext]

Avsnitt totalt Avsnitt säsong Titel Storyboardad av Skriven av Sändes i USA Sändes i Sverige Produktkod
37 1 "The Remote" Aurelie Charbonnier Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Mic Graves 7 augusti 2012
Sändes i Storbritannien
8 oktober 2012
TBA 202b
38 2 "The Colossus" Chuck Klein Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Mic Graves 14 augusti 2012
Sändes i Storbritannien
1 oktober 2012
TBA 201b
39 3 "The Knights" Aurelie Charbonnier Ben Bocquelet, Jon Foster, Mic Graves och James Lamont 21 augusti 2012
Sändes i Storbritannien
1 oktober 2012
TBA 201a
40 4 "The Fridge" Sebastian Hary Ben Bocquelet, Jon Foster, Mic Graves och James Lamont 4 september 2012
Sändes i Storbritannien
8 oktober 2012
TBA 202a
41 5 "The Flower" William Laborie och Chuck Klein Ben Bocquelet, Jon Foster, Mic Graves och James Lamont 11 september 2012
Sändes i Storbritannien
15 oktober 2012
TBA 203a
42 6 "The Banana" Adrian Maganza Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 11 september 2012
Sändes i Storbritannien
15 oktober 2012
TBA 203b
43 7 "The Phone" Sebastian Hary Ben Bocquelet, Chris Garbutt och Mic Graves 18 september 2012
Sändes i Storbritannien
22 oktober 2012
TBA 204a
44 8 "The Job" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster, Mic Graves och James Lamont 18 september 2012
Sändes i Storbritannien
22 oktober 2012
TBA 204b
45 9 "Halloween" Aurelie Charbonnier och William Laborie Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 23 oktober 2012
Sändes i Storbritannien
31 oktober 2012
TBA 205a
46 10 "The Treasure" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster, Mic Graves och James Lamont 25 oktober 2012
Sändes i Storbritannien
31 oktober 2012
TBA 205b
47 11 "The Apology" Adrian Maganza Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 6 november 2012
Sändes i Storbritannien
26 november 2012
TBA 206a
48 12 "The Words" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 13 november 2012
Sändes i Storbritannien
12 november 2012
TBA 206b
49 13 "The Skull" Akis Dimitrakopoulos Ben Bocquelet, Jon Foster, Mic Graves och James Lamont 20 november 2012
Sändes i Storbritannien
19 november 2012
TBA 207a
50 14 "The Bet" Adrian Maganza Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 27 november 2012
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA 207b
51 14 "Christmas" Chuck Klein och William Laborie Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 4 december 2012
Sändes i Storbritannien
3 december 2012
TBA 208a
52 16 "The Watch" Jean Texier Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 22 januari 2013
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA 208b
53 17 "The Bumpkin" Akis Dimitrakopoulos Ben Bocquelet, Jon Foster, Mic Graves och James Lamont 29 januari 2013
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA 209a
54 18 "The Flakers" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Foster och James Lamont 5 februari 2013
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA 209b
55 19 "The Authority" Ben Marsaud Ben Bocquelet, Jon Brittain, Jon Foster, Mic Graves och James Lamont 12 februari 2013
Sändes i Storbritannien
22 april 2013
TBA 210a
56 20 "The Virus" Akis Dimitrakopoulos Ben Bocquelet, Jon Brittain, Jon Foster, Mic Graves och James Lamont TBA 210b

Oplanerade avsnitt[redigera | redigera wikitext]

Avsnitt totalt Titel Storyboardad av Skriven av Sändes i USA Sändes i Sverige Produktkod
TBA "The Rex" Michael Gendi, Jacques Gauthier och Darren Vandenburg Ben Bocquelet, Jon Foster, James Lamont och Mic Graves TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Storm" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Virus" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Hero" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Limit" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Castle" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Dream" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Game" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Lesson" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Pony" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Tape" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Tag" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Promise" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Voice" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The World" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Objects" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Sweaters" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Sidekick" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A
TBA "The Internet" TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A

Säsong 3[redigera | redigera wikitext]

Avsnitt totalt Avsnitt säsong Titel Storyboardad av Skriven av Sändes i USA Sändes i Sverige Produktkod
0 0 "TBA" TBA TBA TBA
Sändes i Storbritannien
TBA
TBA N/A

Källor[redigera | redigera wikitext]

Fotnoter[redigera | redigera wikitext]

 1. ^ Kate Calder (8 april 2011). ”Ready to roll” (på engelska). Kidscreen. http://kidscreen.com/2011/04/08/ready-to-roll/. Läst 19 februari 2017. 

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]