Användardiskussion:Rottneros

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia
Välkommen till svenskspråkiga Wikipedia, Rottneros!

Wikipedia är en wiki där alla kan redigera. Tillsammans hjälps vi användare åt att med denna teknik skapa ett fritt uppslagsverk för alla. Normalt bör alla utgå från att andra menar väl. Om du behöver hjälp, tveka inte att kontakta en fadder. Du kan också placera ut mallen {{Hjälp}} på denna diskussionssida, så hamnar sidan i en hjälpkategori som uppmärksammas. Ha tålamod med att dina ändringar kan återställas av andra användare, men alla versioner sparas så inget försvinner helt (inte ens det som "raderas").

Vi hoppas att du kommer att trivas här. Läs gärna hela denna välkomstruta för att få en snabbkurs i hur Wikipedia fungerar. Återigen: Välkommen!

Nyttiga länkar: Deltagarportalen Vanliga frågor Kontakt

Tips för nybörjare
  • Berätta gärna lite om dig själv
    Wikipedia är inte bara ett uppslagsverk, det är också ett nätverk. Om du vill kan du skriva om dig själv på din användarsida. Där kan du till exempel berätta om dina intresseområden och kunskaper. Du behöver inte avslöja någon personlig information. Läs mer här!
  • Respektera upphovsrätten!
    Lägg inte upp upphovsrättsskyddat material! Du kan ladda upp eget material under en fri licens eller välja bilder och andra mediefiler från Wikimedia Commons, den fria databasen. Läs mer här!
  • Skriv bara om relevanta ämnen
    En artikels ämne måste få tillräckligt allmänintresse och betydelse, så att tillräckligt många författare med kunskap om ämnet vill bidra till artikeln. Ange dina källor och skriv ut det självklara. Läs mer här!
  • Signera diskussionsinlägg
    Signera dina diskussionsinlägg med fyra tilde (~~~~) på diskussionssidor, så skapas automatiskt en signatur med tidsstämpel. Artiklar ska dock inte signeras. Radera inte material från diskussionssidan – arkivera istället på en undersida!
Om du hittar skräp
  • Ibland skapas skräpartiklar. Genom att skriva {{Radera|Motivering}} längst upp på artikeln, uppmärksammas den av administratörer.
  • Klotter är enkelt att återställa. Gå till historik och ”spara över” med en korrekt version. Om den senaste versionen är klotterversionen, klicka på Gör ogjord.

Svanen93 13 oktober 2008 kl. 20.13 (CEST)[svara]

rottneros park[redigera wikitext]

JAg rullade tillbaks dina tillägg. Dels då du hårdhänt raderat den tidigare informationen ist för att utöka från den. Också du hade en stil som inte passar. Den var både reklamig och innehöll saker som Du kan se etc, Wanpe 16 oktober 2008 kl. 21.51 (CEST)[svara]

Tack för den mer försiktiga ändring du nu gjort och som ser snygg ut. Det är genom att tillföra den typen av insikt du här har som wikipedia successivt kan bli allt bättre!Wanpe 17 oktober 2008 kl. 06.59 (CEST)[svara]

Fryksdalens Gille[redigera wikitext]

Flyttad

Välkommen till Wikipedia! Artikeln "Fryksdalens Gille" som du skapade ansågs inte leva upp till Wikipedias artikelstandard. Innehållet har därför flyttats från artikelnamnrymden till Användare:Rottneros/Fryksdalens Gille (en undersida till din användarsida). Där kan du förbättra innehållet, varefter det kan återföras som en artikel med namnet "Fryksdalens Gille".


inga källor, otysdlig substans, relevansne framgår ej tydligt.Yger (diskussion) 17 december 2017 kl. 18.27 (CET)[svara]

Sunne Sommarland[redigera wikitext]

Kopiera inte

Välkommen till Wikipedia! Vi uppskattar att du vill bidra till Wikipedia, men av juridiska skäl kan vi inte acceptera att upphovsrättsskyddad text hämtas från andra webbplatser eller tryckt material utan tillstånd, och som en konsekvens kommer ditt bidrag med högsta sannolikhet att återställas eller raderas. Observera att om du fortsätter att kopiera in upphovsrättskyddat material till Wikipedia riskerar detta användarkonto att blockeras från vidare redigering på Wikipedia.

Wikipedias licens ger alla rätt att använda material härifrån i andra sammanhang (på vissa villkor). Det räcker alltså inte att författaren tillåter att texten används här. Om du har tillstånd eller det är du själv som har upphovsrätten till texten ifråga och vill låta Wikipedia använda den – vilket betyder att andra får skriva om den och utnyttja den annanstans, även kommersiellt – är det lämpligt att du noterar detta, antingen på webbplatsen (ange där den licens som Wikipedia använder, Creative Commons' Erkännande-Dela Lika-licens) eller i samband med redigeringen.

Du får använda webbplatser som en informationskälla; det är formuleringarna och inte faktainnehållet som omfattas av upphovsrätten, så om du skriver en egen text baserad på fakta från annat håll är det helt OK. Om du vill använda enskilda citat bör dessa markeras som sådana. I båda fallen bör källan anges, främst med tanke på att uppgifterna ska kunna verifieras av andra.


Yger (diskussion) 20 september 2018 kl. 14.28 (CEST)[svara]