Wikipedia:Veckans tävling/Illustreringsrace XVIII

Från Wikipedia

Priser
  • Vinnarpris:
  • Övriga tävlande, minst 200 poäng:
  • Övriga tävlande, minst 100 poäng:


Tävlingen är slut!

Tävlingslogg
Calum Davenport, försvarare med benproblem.
Calum Davenport, försvarare med benproblem.

Måndag: Första bidraget stod EPIC för, vid niotiden på måndagen. Därefter vaknade alla samtidigt, och när dagen var över hade vi hela åtta användare i vår illustra skara. Och redan hade två rosettgränser passerats. Varmt välkomna – EPIC, Astridx, Nordelch, Simiha, Sjunnesson, Skivsamlare, Thoasp och Ulkl!

Vid måndagens slut hade Skivsamlare tagit en tidig ledning, med hjälp av folk med benproblem och skottar från Peru. Andraplatsen lade EPIC beslag på, efter en färd från representanthuset till zenbuddhismen. På tredje plats hittade vi Nordelch, som ägnat dagen åt bergsvandring mellan Jurabergen och Graubünden. Fjärdeplacerade Ulkl hade samtidigt tillbringat tävlingsdag 1 i köket, med både torkad och blöt föda.

Striden stod hård om den åtråvärda femteplatsen, och när måndagen var över kunde ingen skilja på Astridx, Sjunnesson och Thoasp. Kampen utkämpades med hjälp av kommunala bolag, surfparadis och brittisk diplomati. Strax bakom lurade dock Simiha, som anlände till tävlingen med ett helt stadsbibliotek.

Full fart på tävlingen, således, denna julvecka. Lycka till med illustrerandet.


Olle Nordemar, glad med sin statyett.
Olle Nordemar, glad med sin statyett.

Julafton: Andra tävlingsdagen råkade vara julafton. Och ändå hade fyra tävlande fart på illustratörsdonen – inklusive nykomlingen N0WIS (varmt välkommen!). Och ytterligare en rosett tjänades in.

När julaftonen närmade sig sitt slut hade Sjunnesson varit i norra Österrike. Femteplatsen hamnade dock denna dag i händerna på sent startande N0WIS, som sysslade med Oscarsvinnare och Litteris et Artibus-mottagare. Ulkl hade lämnat köket och tog sig med textila medel och flossigt garn upp på tredje plats. I ledningen hade vi fortfarande Skivsamlare, som med hjälp av uppfinnare och burväktare höll rent bakåt.

Vi har redan fixat 145 artiklar – trots julstöket. Hur går det under juldagen?


Amy Jackson, som filmat i Bollywood.
Amy Jackson, som filmat i Bollywood.

Juldagen: Tävlingsdag 3 bjöd på bidrag från sex olika tävlande, varav ytterligare en skaffade sig rosett. Till vår illustra skara sällade sig nu även Boelnorra – varmt välkommen!

Boelnorra började sin tävlingsvecka med en rebell-ledare. Sjunnesson stärkte sin egen sjätteplats via ett besök i Tyrolen. Nordelch höll sig fortfarande på den schweiziska sidan av gränsen, och efter vidare vandringar till en högt belägen plats var tredjeplatsen inom räckhåll. Men Ulkl tog sig från Sollentuna till pianotillverkningens Uppsala och hade fortfarande övertaget.

Närmare toppen kämpade EPIC med flickor som liknar kattungar och nådde till sist höjden av Lettland. Skivsamlare var dock fortsatt i en klass för sig, och dagens 62 (!) bidrag sträckte sig från Skottland till Bollywood. Snyggt jobbat!


Länspump ombord på regalskeppet Vasa.
Länspump ombord på regalskeppet Vasa.

Annandag jul: På den fjärde tävlingsdagen hade vi fyra illustratörer där ute i terrängen. Inklusive sent startande Allexim – varmt välkommen! Och tre rosettgränser sprängdes under dagen.

Allexim inledde dagen i Kenya med ett hopp till Hisingen för att sedan avsluta den i Nigeria; en delad sjätteplats blev belöningen. N0WIS siktade också uppåt med hjälp av skaraborgare och hälsingar.

Kampen stod hård om tredjeplatsen, där Nordelch kämpade från sin position bland schweiziska alper. Ulkl lyckades dock försvara sin tredjeplats från dagen innan med hjälp av bojlastare och länspumpar. De två illustratörerna i täten hade ännu inte återkommit från julgröten.


Awamiförbundets fana vajar.
Awamiförbundets fana vajar.

Fredag: Även under fredagen hade vi fyra framfusiga fotografer ute i terrängen. Och två nya rosetter tjänades in.

Sjunnesson gjorde en ny satsning och for mellan alptoppar och den pannoniska slätten. Allexim hade dock motmedel och kämpade sig förbi och upp på femte plats med assistans av bengaler och hegelianer. Lite längre fram tog sig Ulkl från Boulognerskogen till centrala Frankrike (en längre sträcka än man kan tro), vilket räckte till en ny fin andraplats. Samtidigt återkom Skivsamlare från julbordet, i lag med en köksexpert och på lätta vingar.

Nu är det helg – igen! – och endast två dagar kvar av tävlingen. Får vi några nya tävlande? Och kan fler tampas om tätplatserna?


Lutry ligger vid Genèvesjön – som synes.
Lutry ligger vid Genèvesjön – som synes.

Lördag: Under lördagen hände det saker… Vi fick bland annat två nya deltagare – varmt välkomna, Kitayama och Zquid! Totalt hade vi sju illustratörer igång där ute i terrängen, och två rosettgränser passerades.

Sent startande Zquid tog raskt över niondeplatsen. Dagen bjöd på en talrik resa till ett annat nummer.

N0WIS återkom och serverade både litteraturvetare och utrikeskorrespondenter. Allexim satsade för egen del på sherlockar och baksluga statssekreterare. Inget av detta räckte till avancemang, och förklaringen stavades Kitayama. Från ingenstans började denne dagens resa vid Genèvesjöns strand och avslutade den 47 artiklar senare i närheten av… Genèvesjön. En fin fjärdeplats blev belöningen för den gedigna rundturen.

Än närmare toppen återkom EPIC (efter juluppehållet) via Jamaica och med brittiskt te i koppen. Ulkl kontrade med ett antal nedslag i den franska geografin och lyckades försvara andraplatsen. Ledningen var dock fortfarande i händerna på Skivsamlare, som denna dag skrapade ihop många poäng trots (?) hjälp från fallna backhoppare och kortlivade stall.

En riktigt händelserik lördag, således. Nu har vi bara söndagen kvar, och numera har vi passerat fyra tidigare tävlingsupplagor – med minst två till inom räckhåll. Heja!


Berg ligger på Möja.
Berg ligger på Möja.

Söndag: Den sista tävlingsdagen lockade sex deltagare. Ytterligare en rosettgräns passerades, och vi fick en vinnare.

Boelnorra slutade på 13:e plats, strax bakom Simiha. Astridx och Thoasp delade samtidigt på tiondeplatsen. Slutlig nia blev Zquid, som i lag med en läsambassadör besökte Stockholms skärgård. Sjunnesson höll sig kvar på åttonde plats, trots semester i slutet av veckan. Likaledes semestrande Nordelch förlorade dock sin egen sjätteplats, efter att N0WIS under söndagen körde om med hjälp av agerande personalchefer och författande skulptörer. Allexim slutade som femma.

I den hårda kampen om tredjeplatsen skickade Kitayama nya vykort från västligaste Genèvesjön. Ulkl fortsatte resandet i Frankrike, denna dag i lag med en bromsare. EPIC hade släppt taget om sin egen handbroms och rusade förbi och upp till en slutlig andraplats, efter assistans från postuma generaler och kvinnliga flygaress. Det räckte dock inte mot Skivsamlare, som avslutade en framgångsrik tävlingsvecka någonstans i Kalifornien, vägledd av medaljbehängda medeldistansare.

Till slut samlade vi ihop 487 fixade artiklar – bättre än sex tidigare tävlingsupplagor. Inte illa, för en tävling som arrangerades i juletid. Tack, allihopa, för alla bidrag, så syns vi i andra tävlingar framöver.


De tävlande har gått i mål!
  • Frågor eller kommentarer? Se diskussionssidan.
  • Den kommande veckan tävlas det i 1920 – välkommen även dit!

Illustreringsrace XVII[redigera | redigera wikitext]

Dessa bilder saknar artikel. Passar de i artiklar som saknar bild? Dessa bilder saknar artikel. Passar de i artiklar som saknar bild?
Dessa bilder saknar artikel. Passar de i artiklar som saknar bild?

En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Ja, en välillustrerad artikel blir antagligen mer lättförståelig och pedagogisk. Idag finns det många artiklar på Wikipedia som helt saknar bilder, vilket är synd. I den här tävlingen ska vi försöka se till att bildsätta så många artiklar som möjligt – innan veckan är slut!

Tävlingen har hållits 17 gånger tidigare: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2015, 2015, 2016, 2016, 2017, 2017, 2018, 2018, 2018, 2019 och 2019.

Senast illustrerade vi 976 artiklar (och totalt har vi fixat 12 987 artiklar). Hur många klarar vi av den här veckan?

Tävlingsfakta[redigera | redigera wikitext]

  • Tävlingsledare är Paracel63.
  • Ingen föranmälan behövs. Det är bara att lägga till ditt användarnamn i listan nedan (i alfabetisk ordning) när som helst under tävlingen.
  • Vinner gör den användare som har flest poäng söndagen den 29 december 2019 kl. 23:59:59 (svensk tid). Alla räknar sina poäng själva (men jag justerar vid behov).
  • Vinnaren kommer att erhålla . Övriga deltagare med minst 200 poäng får och övriga med minst 100 poäng . Och glöm inte att alla bidrag är lika viktiga!

Poängräkning[redigera | redigera wikitext]

  • 5 poäng för infogande av den första bilden[a] i artikel som saknar bild. Du får poäng även om artikeln tidigare haft kartor/diagram/enkel grafik (eller uppenbart felaktiga bilder: exempel) som enda bilder. Och i artiklar om personer får du poäng om din bild är den första på personen ifråga. Du får däremot inte poäng för illustrerande av artikel som du skapat under tävlingsveckan.[b] Däremot får du poäng för att illustrera alla andras nya artiklar. Även mallar och projektsidor kan dra nytta av en bild, så det blir även poäng vid ett sådant lämpligt förstaillustrerande (däremot inte poäng för alla artiklar som en sådan illustrerad mall kan tänkas ligga i).
  • + 5 poäng om din inlagda bild är i liggande format.[c] Det gör att bilden ser bra ut även i mobilapp-versionen av artikeln, ett format som numera har ganska många läsare.
  • + 5 poäng om du lagat en artikel som förstörts av den ondskefulla (men nödvändiga) roboten CommonsDelinker (och därför blivit bildlös).
  • + 10 poäng om du själv har laddat upp bilden[d] till Commons med korrekt licensinformation under tävlingsveckan. En egenuppladdad bild kan givetvis användas som första bild i flera artiklar, och för varje gång delas extrapoängen ut.
  • + 5 poäng om bildtillägget gjort att artikeln tagits bort ur Illustrationsbehov, alltså att mallen samtidigt tagits bort ur artikeln.[e]
  • OBS! Om artikeln felaktigt varit mallad som Illustrationsbehov (= där finns redan minst en bild och ingen notering finns om att en särskild typ av bild saknas) får du ändå 5 poäng för att ta bort mallen men ingen 5-poängare för inläggning av bild.
  • Tävlingen innehåller också en bildbytessektion. Du får 5 poäng för att se till så att en artikel har minst en bild (gärna den översta) i liggande format. Då ser artikeln snyggare ut i Wikipedia-appen.
  • Illustrerande med bot accepteras, men artiklarna måste även då listas på tävlingssidan – för översiktens skull. Och om vinnaren använt bot, kommer bästa icke-bot-användare att få ett särskilt pris.

Tävlingstips[redigera | redigera wikitext]

  • Kolla på andra språkversioner av Wikipedia (och på Commons) efter passande bilder!
  • Om du hittar en fri bild lokalt på någon annan språkversion av Wikipedia och laddar upp den på Commons ger det extrapoäng, tänk på det!
  • Du kan hitta fria bilder på Flickr genom att välja commercial use & mods allowed till vänster om safesearch on/off. Här. Ladda upp den på Commons via detta formulär.
  • coordwithoutpic ger förslag på platser som saknar bilder.
  • en variant av ovan
  • Kontrollera ordentligt att motivet verkligen stämmer med artikeln. Bara för att det är samma namn på bilden och artikeln, behöver det inte vara rätt motiv.
  • Här länkas till listor med artartiklar som saknar bild.
  • Här finns ganska nyuppladdade bilder på politiker, näringslivfolk och andra.
  • Många nyuppladdade bilder från årets bokmässa i Göteborg finns här.

Kategorier och listor[redigera | redigera wikitext]

Dessutom kan man få en del tips från:

  1. Kategori:Illustrationsbehov
  2. Kategori:Jul
nedanstående tävlande listas alfabetiskt och bidragen i löpordning, så hittar vi lättare
nedanstående rosetter är preliminärt utplacerade och kan senare bytas ut mot en mer meriterande rosett
Användarnamn, 45 p
  1. Exempelartikel (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  2. En annan artikel (bild 1, egenuppladdad, -ill.behov) = 5+10+5 = 20 p
  3. En tredje artikel (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  4. En fjärde artikel (första liggande) = 5 p

Allexim, 235 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Aberdarebergen, 5 poäng för infogande av den första bilden på bergen
  2. Sommaren (skulptur av Eric Grate), 5 poäng för att ta bort mallen
  3. Hama Amadou, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov = 10 p
  4. Pieter Willem Botha, 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov
  5. Ibrahim Egal, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov = 10 p
  6. Yakubu Gowon, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov = 10 p
  7. Awamiförbundet, 5 poäng för infogande av den första bilden
  8. Jan Christiaan Heunis, 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov
  9. Abdullahi Isse, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov = 10 p
  10. Dahir Riyale Kahin, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov = 10 p
  11. Joseph Kony, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov + 5p liggande = 15 p
  12. Ali Mahdi Muhammad, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov = 10 p
  13. Marien Ngouabi, 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov
  14. Razak Omotoyossi, 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov
  15. Thomas Sankara, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov + 5p liggande = 15 p
  16. Robert Sobukwe, 5 poäng för infogande av den första bilden
  17. Bertrando Spaventa, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov = 10 p
  18. Jeremy Brett, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov = 10 p
  19. Henry James Byron, 5 poäng för infogande av den första bilden
  20. Hulu Selangor, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov = 10 p
  21. Korea, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov = 10 p
  22. Ööbikuorg, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov + 5p liggande = 15 p
  23. Chapelle du Rosaire de Vence, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov = 10 p
  24. Jean Cadell, 5 poäng för infogande av den första bilden
  25. Irving Cummings, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov = 10 p
  26. Frank Finlay, 5 poäng för infogande av den första bilden + 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov + 5p liggande = 15 p
  27. Nigel Hawthorne, 5 poäng för borttagande av mallen Illustrationsbehov

Astridx, 20 p[redigera | redigera wikitext]

  1. Göteborg & Co (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p

Boelnorra, 5 p[redigera | redigera wikitext]

  1. Eduardo Mondlane (bild 1,) = 5 p

EPIC, 1 005 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Stanford Parris (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  2. Jolt Cola (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  3. Darth Vader (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  4. Flasktorkaren (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  5. Isaac Abravanel (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  6. Aktion Erntefest (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  7. Partille Arena (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  8. Ana Birchall (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  9. Peter Müller (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  10. Haddaway (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  11. Stellarium (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  12. Xbox Series X (bild 1, robotlagad) = 5+5+5 = 10 p
  13. Sirikit (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  14. Bluestacks (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  15. Song Yingzong (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  16. Klaipėda universitet (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  17. Grey Goose Vodka (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  18. Michael Myers (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  19. Mars One (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  20. Alan Watts (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  21. Hello Kitty (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  22. Stálojåhkå (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  23. Njallajávrásj (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  24. Eric Williams (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  25. Eristalis gatesi (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  26. Johnny Claes (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  27. Danganronpa V3: Killing Harmony (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  28. Elisabeth Svantesson (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  29. Gaiziņkalns (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  30. Jamaicansk dollar (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  31. Kvällsposten (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  32. Karolin A. Johansson (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  33. Bleckplåt (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  34. Rigas radio- och TV-torn (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  35. Kawachi (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  36. George Segal (konstnär) (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  37. Ramaz Sjengelia (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  38. Lotte World Tower (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  39. Żywiec (öl) (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  40. Fred Trump (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  41. Lipton (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  42. Walton Walker (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  43. Cecilia Ringkvist (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  44. Lydia Litvjak (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  45. Italienare i Sverige (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  46. Black Panther (film) (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  47. Tyresö Royal Crowns (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  48. N Seoul Tower (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  49. Quinn Hughes (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  50. Universitetet i Indonesien (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  51. Pernille Blume (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  52. Flygkapardramat i Jordanien 1970 (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  53. Regeringen Blehr I (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  54. Hans von Arnim (filolog) (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  55. Franz Schmidt (tonsättare) (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  56. Spirit of Ecstasy (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  57. Veronika Dudarova (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  58. Godzilla: King of the Monsters (film, 2019) (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  59. UNStudio (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  60. Arena Riga (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  61. Takashi Tezuka (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  62. Examensbevis (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  63. Patricia Krenwinkel (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  64. Zorotypus hubbardi (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  65. Thor (seriefigur) (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  66. Discovery, Inc. (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  67. Hassan II:s moské (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  68. John David Vanderhoof (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  69. Probiotika (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  70. CD-singel (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  71. Tidiga norska black metal-scenen (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  72. Xin Qiji (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  73. Troakar (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  74. Kroatisk kuna (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  75. Nur Muhammad Taraki (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  76. Artiom Mikojan (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  77. Jesper Eneroth (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  78. Katja Budanova (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p

Kitayama, 575 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Lutry (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  2. Montpreveyres (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  3. Oron-la-Ville (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  4. Palézieux (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  5. Pully (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  6. Rivaz (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  7. Savigny, Vaud (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  8. Aubonne, Vaud (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  9. Ballens (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  10. Berolle (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  11. Bière (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  12. Bougy-Villars (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  13. Cossonay (bild 1) = 5 p
  14. Cuarnens (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  15. Dizy, Vaud (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  16. Echandens (bild 1) = 5 p
  17. Eclépens (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  18. Etoy (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  19. Féchy (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  20. Ferreyres (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  21. Gimel, Vaud (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  22. Gollion (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  23. Grancy (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  24. La Chaux (Cossonay) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  25. Lavigny, Vaud (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  26. L'Isle (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  27. Mont-la-Ville (bild 1) = 5 p
  28. Montricher (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  29. Orny, Vaud (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  30. Pampigny (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  31. Pompaples (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  32. Préverenges (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  33. Romanel-sur-Morges (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  34. Saint-Livres (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  35. Saint-Oyens (bild 1) = 5 p
  36. Saint-Prex (bild 1) = 5 p
  37. Senarclens (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  38. Vufflens-le-Château (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  39. Vullierens (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  40. Yens (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  41. Arzier-Le Muids (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  42. Bassins (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  43. Begnins (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  44. Bursinel (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  45. Bursins (bild 1) = 5 p
  46. Burtigny (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  47. Chéserex (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  48. Commugny (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  49. Coppet (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  50. Crans-près-Céligny (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  51. Crassier (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  52. Duillier (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  53. Essertines-sur-Rolle (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  54. Eysins (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  55. Gilly, Vaud (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  56. Gingins (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  57. Gland, Vaud (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  58. Le Vaud (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  59. Longirod (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  60. Marchissy (bild 1) = 5 p
  61. Mies, Vaud (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p

N0WIS, 230 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Olle Nordemar (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  2. Rudolf Meidner (bild 1, egenuppladdad) = 5+10 = 15 p
  3. Carl Johan Ström (bild 1, liggande, -ill.behov) = 5+5+5 = 15 p
  4. Ernst Michanek (bild 1, egenuppladdad) = 5+10 = 15 p
  5. Margareta Ekström (liggande bild) = 5 p
  6. Hans Peterson (bild 1, egenuppladdad) = 5+10 = 15 p
  7. Marianne Höök (bild 1, liggande, -ill.behov, egenuppladdad) = 5+5+5+10 = 25 p
  8. Inga Sarri (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
  9. Stig Torsslow (liggande bild) = 5 p
  10. Bertil Perrolf (bild 1, till Commons, -ill.behov, liggande) = 5 + 10 + 5 + 5 = 25 p
  11. Cordelia Edvardson (bild 1, till Commons, -ill.behov) = 5 + 10 + 5 = 20 p
  12. Fillie Lyckow (bild 1, -ill.behov, till Commons) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  13. Gösta Hagelin (bild1, liggande, till Commons) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  14. Lars Ardelius (bild 1, -ill.behov, till Commons) = 5 + 5 + 10 = 20 p

Nordelch, 200 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Col du Chasseral, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  2. Col du Mont Crosin, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  3. Jaunpass, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  4. Jochpass, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  5. Sustenpass, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  6. Saxer Lücke, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  7. Albulapasset, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  8. Drusentor, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  9. Durannapass, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  10. Flüelapasset, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  11. Julierpasset, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  12. Jöriflüelafurgga, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  13. Kistenpass, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  14. Muttenburg, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  15. Kunkelspass, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  16. Oberalppass, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  17. Passo del Muretto, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  18. Scaletta Pass, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  19. Schweizertor (bergspass i Schweiz), bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  20. Segnespass, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p

Simiha, 15 p[redigera | redigera wikitext]

  1. Gävle stadsbibliotek (liggande, egenuppladdad) = 5+10 = 15 p

Sjunnesson, 100 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Tarifa, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  2. Adlwang, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  3. Neustift im Mühlkreis, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  4. Westendorf (kommunhuvudort), bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  5. Thal (kommun i Österrike, Steiermark), bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  6. Rohrau (kommunhuvudort), bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  7. Schattendorf (kommunhuvudort), bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  8. See (kommunhuvudort), bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  9. Oetz (kommunhuvudort), bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  10. Lackendorf (kommunhuvudort), bild 1, liggande = 5+5 = 10 p

Skivsamlare, 1 410 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Calum Davenport (bild 1) = 5 p
  2. Mark Delaney (bild 1) = 5 p
  3. Cheick Diabaté (bild 1) = 5 p
  4. Glenn Dubin (bild 1) = 5 p
  5. Olivia Taylor Dudley (bild 1) = 5 p
  6. Louis Ellies Dupin (bild 1) = 5 p
  7. Bill Duke (bild 1) = 5 p
  8. Everton Soares (bild 1) = 5 p
  9. Austin Ejide (bild 1) = 5 p
  10. Paulo Roberto Falcão (bild 1) = 5 p
  11. Ali Faez (bild 1) = 5 p
  12. Denis Gauthier (bild 1) = 5 p
  13. Bronagh Gallagher (bild 1) = 5 p
  14. Paul Gleason (bild 1) = 5 p
  15. Ane Graff (bild 1) = 5 p
  16. Robin Gosens (bild 1) = 5 p
  17. Alex Gorsky (bild 1) = 5 p
  18. Josef Grohé (bild 1) = 5 p
  19. Gordan Grlić Radman (bild 1) = 5 p
  20. Joshua Hall (bild 1) = 5 p
  21. John Heard (bild 1) = 5 p
  22. Robert Haskell (bild 1) = 5 p
  23. Albert Spear Hitchcock (bild 1) = 5 p
  24. Horace A. Hildreth (bild 1) = 5 p
  25. Alexander Hellström (bild 1) = 5 p
  26. Sterling Holloway (bild 1) = 5 p
  27. Petri Honkonen (bild 1) = 5 p
  28. Axel Holmström (ishockeyspelare) (bild 1) = 5 p
  29. Junya Ito (bild 1) = 5 p
  30. Nicolai Johannsen (bild 1) = 5 p
  31. Anthony Jeselnik (bild 1) = 5 p
  32. Glynis Johns (bild 1) = 5 p
  33. Hugo Jury (bild 1) = 5 p
  34. Tino Kadewere (bild 1) = 5 p
  35. Nir Klinger (bild 1) = 5 p
  36. László Kleinheisler (bild 1) = 5 p
  37. Kuniya Daini (bild 1) = 5 p
  38. Eiji Ueda (bild 1) = 5 p
  39. Will Friedle (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  40. Mika Kari (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  41. Riaz Ahmed Gohar Shahi (bild 1, liggande, robotlagad) = 5+5+5 = 15 p
  42. Kaarlo Kalliala (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  43. Hans Knecht (bild 1) = 5 p
  44. Qazim Koculi (bild 1) = 5 p
  45. Idhomene Kosturi (bild 1) = 5 p
  46. José Cuatrecasas (bild 1) = 5 p
  47. Brett Cullen (bild 1) = 5 p
  48. Kenneth M. Curtis (bild 1) = 5 p
  49. Niclas Crammer (bild 1) = 5 p
  50. Burton M. Cross (bild 1) = 5 p
  51. William Purington Cole (bild 1) = 5 p
  52. Clinton Clauson (bild 1) = 5 p
  53. Alex Bunbury (bild 1) = 5 p
  54. Jonny Brodzinski (bild 1) = 5 p
  55. Branco (bild 1) = 5 p
  56. Mary Katharine Brandegee (bild 1) = 5 p
  57. Nazanin Boniadi (bild 1) = 5 p
  58. Alain Boghossian (bild 1) = 5 p
  59. Emil Bemström (bild 1) = 5 p
  60. Koki Anzai (bild 1) = 5 p
  61. Norman H. Bangerter (bild 1) = 5 p
  62. Flemming Andersen (bild 1) = 5 p
  63. Amir Aldaraji (bild 1) = 5 p
  64. Robert Aitken (bokförläggare) (bild 1) = 5 p
  65. William Lagesson (bild 1) = 5 p
  66. Teemu Laakso (bild 1) = 5 p
  67. Lee Jae-sung (bild 1) = 5 p
  68. Michael Langer (bild 1) = 5 p
  69. Ihor Levchenko (bild 1) = 5 p
  70. Elina Lepomäki (bild 1) = 5 p
  71. Loreta Kullashi (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  72. Nikola Blažičko (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  73. Ingrid Bentzer (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  74. Sydney Bromley (bild 1, - illbehov) = 5+5 = 10 p
  75. Tom Conway (bild 1, liggande, - illbehov) = 5+5+5 = 15 p
  76. Henry Ian Cusick (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  77. Elizabeth Magie (bild 1) = 5 p
  78. Jacob MacDonald (bild 1) = 5 p
  79. Al Lowe (bild 1) = 5 p
  80. Stefan Ljungqvist (bild 1) = 5 p
  81. Kerstin Lokrantz (bild 1) = 5 p
  82. Zhao Leji (bild 1) = 5 p
  83. Nicolay Wolf (bild 1) = 5 p
  84. Ilene Woods (bild 1) = 5 p
  85. Jeff Woywitka (bild 1) = 5 p
  86. David A.R. White (bild 1) = 5 p
  87. Hal B. Wallis (bild 1) = 5 p
  88. Otto Wagener (bild 1) = 5 p
  89. Nina Vanna (bild 1) = 5 p
  90. Jack MacGowran (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  91. Oscar Ljung (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  92. Oskar Östlund (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  93. Jon McLaughlin (bild 1) = 5 p
  94. Ebrahim Mirzapour (bild 1) = 5 p
  95. Bruno Möhring (bild 1) = 5 p
  96. Lorenzo Music (bild 1) = 5 p
  97. Emad Moteab (bild 1) = 5 p
  98. Domitien Ndayizeye (bild 1) = 5 p
  99. Kosuke Nakamura (bild 1) = 5 p
  100. Melchior Ndadaye (bild 1) = 5 p
  101. Thubten Jigme Norbu (bild 1) = 5 p
  102. José Luis Palomino (bild 1) = 5 p
  103. Jack Paar (bild 1) = 5 p
  104. Emily Perkins (bild 1) = 5 p
  105. Birgitta Pettersson (bild 1) = 5 p
  106. Daniel Pietta (bild 1) = 5 p
  107. Thitipan Puangchan (bild 1) = 5 p
  108. Tyler Roberts (bild 1) = 5 p
  109. Olav Riégo (bild 1) = 5 p
  110. Frederik Rønnow (bild 1) = 5 p
  111. Mary Scheer (bild 1) = 5 p
  112. Andreas Seidl (bild 1) = 5 p
  113. Risa Shimizu (bild 1) = 5 p
  114. Runme Shaw (bild 1) = 5 p
  115. Aldo Serena (bild 1) = 5 p
  116. Niklas Tikkinen (bild 1) = 5 p
  117. Guus Til (bild 1) = 5 p
  118. Hikaru Naomoto (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  119. Cal Petersen (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  120. Miguel Relvas (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  121. Nicolas Roy (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  122. Ola Rosling (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  123. Aleksi Saarela (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  124. Markus Stegefelt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  125. Tracy Nelson (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  126. Francisco Macías Nguema (bild 1, - illbehov) = 5+5 = 10 p
  127. Ann Petrén (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  128. Jelena Porsanger (bild 1, - illbehov) = 5+5 = 10 p
  129. Marin Raykov (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  130. Roy Romer (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  131. Alparslan Türkeş (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  132. Emilia Slabunova (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
  133. al-Hilla (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  134. Marina Semjonova (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  135. Sergej Gritsevjets (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  136. Teleférico La Paz (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  137. Léo Ferré (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  138. Malin Biller (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  139. Anna Hazare (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  140. C-3PO (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  141. Droid (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  142. Keeley Hawes (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  143. Joar Forssell (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  144. Helena Sigander (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  145. Hana Mandlíková (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  146. Mrigalkarp (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  147. Agatha Christie (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  148. René Barrientos (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  149. Staffan Götestam (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  150. Peter Wallenberg Jr (född 1959) (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  151. Luísa Sobral (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  152. Eurocopter AS532 Cougar (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  153. Jean Rouch (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  154. Katie Piper (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  155. Amy Jackson (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
  156. Pellegrino Artusi (bild 1) = 5 p
  157. Lloyd Grant (bild 1) = 5 p
  158. Salzano (bild 1) = 5 p
  159. Samuel W. Dana (bild 1) = 5 p
  160. Alun Francis (bild 1) = 5 p
  161. Michael Norman (bild 1) = 5 p
  162. Cypriotiskt pund (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  163. Germigny-l'Évêque (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  164. Greybull, Wyoming (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  165. William Benton (senator) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  166. Suzy Kendall (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  167. Mapleton, Iowa (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  168. Arendalsveckan (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  169. Glasögonbusksparv (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  170. Valerij Kobelev (bild 1) = 5 p
  171. Tijuana (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  172. Silver Surfer (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  173. Ken Wennerholm (bild 1, - illbehov) = 5+5 = 10 p
  174. VAL (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  175. Onyx Grand Prix (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  176. Fondmetal (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  177. Theodore Racing (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  178. Parnelli (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  179. Modena Team SpA (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  180. Maki F1 (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  181. Kojima (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  182. Automobiles Gonfaronnaises Sportives (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  183. Simtek (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  184. Phil Edwards (bild 1) = 5 p
  185. Chimalhuacán (bild 1) = 5 p
  186. Commerce, Kalifornien (bild 1) = 5 p
  187. San Lorenzo, Kalifornien (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  188. Calipatria (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  189. Stockton, Kalifornien (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  190. Oxnard (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  191. Chino, Kalifornien (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  192. Chico, Kalifornien (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  193. Cerritos, Kalifornien (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  194. Citrus Heights, Kalifornien (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  195. Coronado, Kalifornien (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
  196. Corning, Kalifornien (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p

Thoasp, 20 p[redigera | redigera wikitext]

  1. Theobald Fischer, bild 1 = 5 p
  2. Levin Goldschmidt, bild 1 = 5 p
  3. Karl Otto Weber, bild 1 = 5 p
  4. Robert Adair, bild 1 = 5 p

Ulkl, 700 p [redigera | redigera wikitext]

  1. Biltong, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  2. Sjudning, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  3. Stuvning, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  4. Låda (maträtt), bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  5. Ångkokning, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  6. Textilt konsthantverk, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  7. Bandspets, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  8. Argentanspets, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  9. Lump, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  10. Världsstickningsdagen, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  11. Riksväven, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  12. Bouclé, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  13. Eriksberg, bild 1, liggande, egenuppladdad = 5+5+10 = 20 p
  14. Pelle Svanslös lekplats, bild 1, liggande, egenuppladdad = 5+5+10 = 20 p
  15. Nylund & Son, bild 1, liggande, egenuppladdad = 5+5+10 = 20 p
  16. Bojlastare, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  17. Båtsport, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  18. Fartygsklass, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  19. Handpump (öl), bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  20. Kolvpump, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  21. Luftpump, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  22. Länspump, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  23. Boulognerskogen, Skövde, bild 1, liggande, egenuppladdad = 5+5+10 = 20 p
  24. Andens frukter, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  25. Asylkyrka, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  26. Bönhus, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  27. Completorium, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  28. Donatism, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  29. Jarnages, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  30. Ladapeyre, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  31. Saint-Merd-la-Breuille, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  32. Saint-Oradoux-de-Chirouze, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  33. Saint-Pardoux-les-Cards, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  34. Sardent, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  35. Tardes, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  36. Anzême, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  37. Ayron, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  38. Chalandray, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  39. Chouppes, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  40. Cressat, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  41. Lizant, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  42. Payroux, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  43. Adriers, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  44. Saint-Julien-l'Ars, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  45. Labourgade, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  46. Reyniès, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  47. Angeville, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  48. Gasques, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  49. Ginals, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  50. Laguépie, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  51. Lamagistère, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  52. Lacapelle-Livron, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  53. Lamothe-Cumont, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  54. L'Honor-de-Cos, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  55. Belvèze, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  56. Loze, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  57. Balignac, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  58. Chavoy, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  59. Annoville, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  60. Geffosses, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  61. Couville, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  62. Helleville, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  63. Huberville, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  64. Grosville, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  65. Le Mesnil-Rouxelin, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
  66. Bromsare, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p

Zquid, 70 p[redigera | redigera wikitext]

  1. Tal, bildbyte till liggande = 5 p
  2. Littera, första bild, liggande = 5 + 5 = 10 p
  3. Nummer, första bild, liggande = 5 + 5 = 10 p
  4. Läsambassadör, första bild = 5 p
  5. Sveriges läsambassadör, första bild = 5 p
  6. Korrektur, första bild, liggande = 5 + 5 = 10 p
  7. Handstil, första bild, liggande = 5 + 5 = 10 p
  8. Berg, Möja, första bild, liggande, motsvarar borttagning av ill.behovsmall = 5 + 5 + 5 = 15 p
  1. ^ I tävlingen räknas filmer som bilder, eftersom en film ju består av en lång rad bilder.
  2. ^ Meningen är att undvika "taktiskt" skapande av bristfälliga artiklar som först senare får sin första illustration.
  3. ^ En liggande bild är bredare än den är hög. En stående bild är högre än den är bred.
  4. ^ Det kan vara din egen eller någon annans bild. Det kan till och med vara en bild som skapats utifrån en annan bildbild/filmfil på Commons – så länge din nya bild sparas under ett nytt namn.
  5. ^ I den här tävlingen räknas bonuspoäng vid inläggning av bild 1 i artikel med {{Ortsfakta WD}} [oavsett om åtgärdsmallen kvarstår], pga. otydlig information från mallmakaren om vad som saknas.

Tävlingshistorik[redigera | redigera wikitext]

Totalt antal fixade artiklar, per tävlingsupplaga
Bild 1, första liggande el. mallrens
(2010)
  
349
2011 (2)
  
736
2012 (3)
  
806
2013 (4)
  
309
2014 (5)
  
323
2015 (6)
  
307
7 (2015)
  
3430
8 (2015)
  
589
9 (2016)
  
479
10 (2016)
  
673
XI (2017)
  
432
XII (2017)
  
931
XIII (2018)
  
953
XIV (2018)
  
687
XV (2018)
  
1 180
XVI (2019)
  
685
XVII (2019)
  
976
XVIII (2019)
  
487
OBS! Den aktuella tävlingen noteras efter sju av sju tävlingsdagar.