Användare:Aciram

Från Wikipedia
Madame Récamier, målning av Jacques-Louis David (1800)

Hej,

Jag blev initialt aktiv på Wikipedia under en IP:adress, och uppmanades så småningom att registrera ett eget konto. Som medlem i Wikipedia har jag främst varit aktiv med att skapa och utöka artiklar och kategorier. Jag startar artiklar, varav vissa är stubbar som andra får fortsätta utveckla, och utökar i gengäld stubbartiklar som har startats av andra. Jag gör det i enlighet med Wikipedias policy om att alla artiklar befinner sig i ständig utveckling av samtliga användare från dess start, och att ingen medlem har några skyldigheter. I samband med detta har jag utvecklat kategoriseringssystemet, när jag har uppfattat det som nödvändigt.

Jag skriver om det jag själv är intresserad av att läsa, ofta ämnen som jag först har sökt efter på Wikipedia och inte funnit. Mina intressen handlar främst om historia med tyngdpunkt på kvinnor före 1900, och en majoritet av de artiklar jag har skrivit har varit kvinnobiografier. Sedan jag blev medlem på Wikipedia har jag uppmärksammat bristen på historiska kvinnobiografier. Ett av mina främsta mål har varit att utöka Wikipedias kvinnobiografier genom att biografera kvinnor ur varje sekel i varje lands historia. Samtidigt anser jag att relevanskravet är viktigt, och tycker inte att det är nödvändigt att biografera en kvinna utan personlig relevans enbart för att öka antalet. Jag har upptäckt att kvinnor som uppfyller krav på relevans finns i de flesta tider och platser: de är bara svårare att finna, eftersom historieforskningen länge har lyft fram kvinnor i relation till en man snarare än för deras egen relevans. Jag har skapat ett stort antal av svenskpråkiga Wikipedias biografier då det handlar om kvinnor före 1900, under detta konto eller min IP:adress. Hur många kan ses på min bidragshistorik.

Wikipedia är ett projekt som för mig representerar internets möjlighet att globalisera spridningen av kunskap. Jag har själv översatt artiklar om obskyra ämnen, som tidigare inte gått att finna på nätet på något annat språk än sitt ursprungslands, och jag är stolt över att bidra till en sådan spridning av kunskap.

Utöver skapandet och utökandet av artiklar och kategorier har jag sällan varit aktiv på Wp. Att skriva är för mig en metod att befästa kunskap, och fungerar också som en form av avkoppling från annat. Det betyder inte att jag tar det oseriöst.

Kommunikation[redigera | redigera wikitext]

Jag avstår som regel från kommunikation och deltagande i diskussioner när det kan undvikas. Internet har en förmåga att vid konflikter ta fram det värsta hos människor, som ofta beter sig sämre av vad de troligen hade gjort ansikte mot ansikte. Wikipedia är inte på något sätt ett undantag. De flesta användare kan bete sig sakligt, men även här kan konflikter urarta. Det förekommer oftare än det borde att användare blandar in personlig prestige i sakfrågor och sedan låter sitt arbete påverkas av personliga fejder. I sådana fall prioritera deltagarna tyvärr inte att Wikipedia har ett encyklopediskt innehåll, utan snarare att behålla sin personlig prestige genom att 'vinna' i en konflikt. Av det skälet föredrar jag ofta att avstå annan kommunikation än den nödvändiga. Vi är människor och vi får ha överseende om känslor ibland tar överhanden, men syftet med Wikipedia är att skapa ett uppslagsverk. Det finns ingen större fiende till detta syfte än personlig prestige.

Utmärkelser[redigera | redigera wikitext]

För träget arbete med artiklar om kungliga och adliga personer
Skribentstjärnan, "till användare för nyskapade artiklar av hög kvalitet eller särskilt förtjänstfulla utökningar av artiklar, men även till skribenter som bidragit till att öka kvaliteten på befintliga artiklar."
Veckans tävling/Kvinnor då och nu 2
Lila rosett + deltagarpris! Lila rosett + deltagarpris!
Lila rosett + deltagarpris!
Grattis! Du kom på en hedrande andraplats i veckans mycket livfulla tävling. Här kommer rosett + deltagarpris. Se tävlingsrapporten för mer information. --Paracel63 (diskussion) 10 mars 2015 kl. 03.31 (CET)
Riostafetten V – Kvinnor & Indialand
Olympisk guldrosett + deltagarpris! Olympisk guldrosett + deltagarpris!
Olympisk guldrosett + deltagarpris!
Grattis! Du kämpade mycket väl under Riostafettens femte etapp. Här kommer en guldrosett + deltagarpris. Se tävlingssidan för slutrapport och allas deltagarpriser (så ser du vad du fått). --Paracel63 (diskussion) 16 mars 2016 kl. 15.48 (CET)
Riostafetten VI – Bortre Indien
Olympisk guldrosett + deltagarpris! Olympisk guldrosett + deltagarpris!
Olympisk guldrosett + deltagarpris!
Grattis! Du kämpade mycket väl under Riostafettens sjätte etapp. Här kommer en guldrosett + deltagarpris. Se tävlingssidan för slutrapport och allas deltagarpriser (så ser du vad du fått).
Riostafetten VII – Malajer i mängd
Olympisk guldrosett + deltagarpris! Olympisk guldrosett + deltagarpris!
Olympisk guldrosett + deltagarpris!
Grattis! Du kämpade mycket väl under Riostafettens sjunde etapp. Här kommer en guldrosett + deltagarpris. Se tävlingssidan för slutrapport och allas deltagarpriser (så ser du vad du fått). --Paracel63 (diskussion) 10 maj 2016 kl. 21.02 (CEST)
Riostafetten VIII – Stilla havet
Olympisk silverrosett + deltagarpris! Olympisk silverrosett + deltagarpris!
Olympisk silverrosett + deltagarpris!
Grattis! Du kämpade mycket väl under Riostafettens åttonde etapp. Här kommer – till slut – en silverrosett + deltagarpris. Se tävlingssidan för slutrapport och allas deltagarpriser (så ser du vad du fått).
Riostafetten IX – Anderna
Olympisk bronsrosett + deltagarpris! Olympisk bronsrosett + deltagarpris!
Olympisk bronsrosett + deltagarpris!
Grattis! Du kämpade mycket väl under Riostafettens nionde etapp. Här kommer en olympisk bronsrosett + deltagarpris. Se tävlingssidan för slutrapport och allas deltagarpriser (så förstår du vad du fått). Och som du ser hann du med mer än bara delta under veckan, trots den försenade starten. Välkommen åter! --Paracel63 (diskussion) 12 juli 2016 kl. 18.45 (CEST)

Kvinnor då och nu III
Lila rosett + deltagarpris! Lila rosett + deltagarpris!
Lila rosett + deltagarpris!
Stort tack! Du kämpade hårt och nådde till slut andra plats i "Kvinnor då och nu III". Här kommer en mer än välförtjänt rosett + deltagarpris. Se tävlingssidan för slutrapport och allas deltagarpriser (så ser du vad du fått). --Paracel63 (diskussion) 16 mars 2017 kl. 16.34 (CET)
Kvinnor då och nu IV
Deltagarpris + rosett! Deltagarpris + rosett!
Deltagarpris + rosett!
Stort tack för alla dina bidrag till "Kvinnor då och nu IV"! Du sa här att du inte skulle kämpa om förstaplatsen den här gången, och ändå låg du i ledningen efter tävlingsdag 5. Och när veckan var över hade du fixat till 34 artiklar (delat mest). Kanske blev du inspirerad i alla fall… Här kommer rosett plus deltagarpris (klicka på länken, så ser du vad du fått). Glada wikihälsningar! --Paracel63 (diskussion) 18 mars 2018 kl. 20.12 (CET)
Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Kvinnor då och nu VI
Stort tack för alla dina bidrag till "Kvinnor då och nu VI"! Att du avslutade veckan med den grekiska slöhetens andeväsen kändes som en motsats till din egen flit. Här kommer vinnarens rosett plus deltagarpris (klicka på länken, så ser du vad du fått). Glada wikihälsningar! Paracel63 (diskussion) 15 mars 2019 kl. 21.14 (CET)
Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Till Tokyo VI – Kvinnor & USA
Varmt tack för alla dina insatser i veckans tävling Till Tokyo VI – Kvinnor & USA! Du bidrog till i särklass flest artiklar och låg länge på första plats. Här kommer din silverrosett och ditt deltagarpris (se på projektsidan vad du fått för något). --Paracel63 (diskussion) 15 mars 2020 kl. 19.58 (CET)
En stjärna till dig som hjälper till att fixa uppdrag.
En stjärna till dig som hjälper till att fixa uppdrag.
Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Till Tokyo VII – Kanada II
Tusen tack för dina insatser i den kanadensiska tävlingen! Ni var många som sporrade varandra till en hel del läsvärt skrivande, och Wikipedias läsare tackar och bockar. Här kommer en rosett samt ditt deltagarpris (se på projektsidan vad du fått för något). --Paracel63 (diskussion) 18 april 2020 kl. 22.36 (CEST)
Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Till Tokyo VIII – Kallasien
Stort tack för alla dina bidrag i tävlingen om Kallasien. Hoppas du tyckte det var kul och givande, så länge du var med – Wikipedias läsare tackar och bockar i alla fall. Här är ditt deltagarpris (se på tävlingssidan vad du vunnit) samt en lila rosett. Och i juni väntar en ny tävlingsetapp. --Paracel63 (diskussion) 16 maj 2020 kl. 15.01 (CEST)
Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Till Tokyo IX – Kina III
Tusen tack för din medverkan i den kinesiska tävlingen! Här är rosett samt ditt deltagarpris (se på tävlingssidan vad du vunnit). --Paracel63 (diskussion) 12 juni 2020 kl. 21.55 (CEST)
Brun rosett + deltagarpris: Ett självporträtt av konstnären Angelika Kauffmann Brun rosett + deltagarpris: Ett självporträtt av konstnären Angelika Kauffmann
Brun rosett + deltagarpris: Ett självporträtt av konstnären Angelika Kauffmann

Grattis till din rosett, och tack för dina bidrag i Veckans tävling Kvinnor inom konsten! Tack vare dig har svwp nu tio nya artiklar och två förbättrade om kvinnliga konstnärer.

Här kommer din rosett och deltagarpris.

Och denna gång - när tävlingstemat var kvinnor inom konsten, speglar deltagarpriset både kvinnliga konstnärer och kvinnor som motiv inom konsten: ett självporträtt av Angelika Kauffmann.

Hoppas vi fortsätter att ses i tävlingar!

// Zquid (diskussion) 17 juni 2020 kl. 14.16 (CEST)

Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Tema Mexiko
Hej! Du slutade tvåa till slut i Tema Mexiko 2020 med 311 poäng. Ett stort stort tack för hela 35 bidrag i tävlingen, klart flest och nästan en tredjedel av samtliga bidrag! Speciellt stort tack för dina fina källbeläggningar! Då många Mexiko-relaterade artiklar saknar helt källor är detta något som verkligen uppskattas! Men tack även såklart för dina fina utökningar och nyskapade artiklar!

Här kommer din lila rosett för att ha uppnått 200 poäng samt ett deltagarpris i form av en av de magiska toppbilderna från tävlingen som ett minne! Jag hoppas vi ses igen i Wikipedia:Veckans tävling/Tema Mexiko 2021!

Ha en fin dag! / EstrellaSueciadiskussion, 1 september 2020 kl. 12.08 (CEST)

Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! HBTQI
Tack för din insats i veckans tävling med tema HBTQI. Många nya viktiga artiklar, bra utökningar och mallar för att hålla ihop helheten tävlade ni ihop, och ditt resultat ger en brun rosett och 68 poäng. Varmt välkommen till Projekt HBTQI om du vill, för att fortsätta arbetet där! Haxpett (diskussion) 12 oktober 2020 kl. 23.14 (CEST)
Veckans tävling: Schweiz & Liechtenstein – vecka 43, 2020
Veckans tävling: Schweiz & Liechtenstein – vecka 43, 2020

Ett stort tack för den insats du gjort för att förbättra Wikipedias artiklar om Schweiz och Liechtenstein genom ditt deltagande i veckans tävling Schweiz & Liechtenstein! Här kommer en utmärkelse. YesDi (diskussion) 26 oktober 2020 kl. 18.19 (CET)

Lila rosett + deltagarpris: En bild på Malala Yousafzai. Lila rosett + deltagarpris: En bild på Malala Yousafzai.
Lila rosett + deltagarpris: En bild på Malala Yousafzai.

Grattis till din andraplacering, och stort tack för dina bidrag i veckans tävling Kvinnor då och nu VII!

Tävlingens totala slutresultatet blev 13 deltagare, 78 förbättrade gamla artiklar (varav hela 65 fick sina första källor) och 81 nya artiklar. Du gjorde både förbättringar och skapade nytt - ett värdefullt arbete! Dessutom kom du med överlägset flest bidrag. Därför ger jag dig inte bara en poängrosett och deltagarpris, utan även den vita rosetten som tack för ditt flitiga arbete.

Jag har läst era bidrag, och - som vanligt vid Veckans Tävling - fått veta saker jag inte visste tidigare. Några personer jag kanske fastnat lite extra för är Adele av Frankrike (som du skrev om) och Martha Ripley (som kanske blir utökad nån gång framöver). Har du hittat något du inte visste tidigare?

Här kommer dina rosetter och ditt deltagarpris. Och denna gång, när vi bidragit till mer information om kvinnor från Asien och andra områden, är deltagarpriset en bild på en kvinna som värdesätter kunskap mycket: Malala Yousafzai.

// Zquid (diskussion) 27 november 2020 kl. 15.08 (CET)

Brun rosett + deltagarpris: En bild på en bonsai Brun rosett + deltagarpris: En bild på en bonsai
Brun rosett + deltagarpris: En bild på en bonsai

Stort tack för dina bidrag i Veckans tävling Stubbar november2020! Tävlingen fick ännu en gång många bidrag - 142 stycken. Du kom med 24 av dessa, och de 24 fick alla sina första källor. Ett värdefullt arbete!

Här kommer din rosett och deltagarpris.

Och denna gång är deltagarpriset något litet och asiatiskt: en bonsai.

Hoppas att vi ses i fler tävlingar!

// Zquid (diskussion) 1 december 2020 kl. 14.18 (CET)

Vinnarrosett + deltagarpris: Ett av världens sju underverk: Cheopspyramiden. Vinnarrosett + deltagarpris: Ett av världens sju underverk: Cheopspyramiden.
Vinnarrosett + deltagarpris: Ett av världens sju underverk: Cheopspyramiden.

Stort grattis till första pris, och tack för dina bidrag i veckans tävling Egypten!

I tävlingen förbättrades 55 gamla artiklar och 49 nya skapades (dessutom skapades 6 nya mallar). Du förbättrade 28 och skapade 32 artiklar - ett värdefullt arbete!

Här kommer din rosett och deltagarpris. Och denna gång har jag som deltagarpris valt en bild på ett av världens sju underverk och ett imponerade bygge - Cheopspyramiden - som minne av en vecka när vi byggde och förbättrade Wikipedias information om Egypten.

Jag hoppas att vi ses igen i någon annan tävling!

// Zquid (diskussion) 22 januari 2021 kl. 00.52 (CET)


Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Musik II
Stort tack för din insats i Veckans tävling Musik II som gick av stapeln den 15–21 februari 2021. Med fyra nya artiklar blev det 51 poäng! En fanfar för det!
Lila rosett + deltagarpris: En bild på runsten intill en väg. Lila rosett + deltagarpris: En bild på runsten intill en väg.
Lila rosett + deltagarpris: En bild på runsten intill en väg.

Stort tack för dina bidrag i veckans tävling Sverige III!

I tävlingen förbättrades hela 126 gamla artiklar och 33 nya skapades (dessutom förbättrades 1 mall). Du skapade 11 artiklar om kvinnor från förr i tiden. Ett värdefullt arbete!

Här kommer din rosett och deltagarpris. Denna gång får deltagarpriset symbolisera veckans färd genom Sverige där vi tittade och hittade saker längs vägen och bakåt i tiden.

Jag hoppas att vi ses igen i någon annan tävling!

// Zquid (diskussion) 13 mars 2021 kl. 12.23 (CET)

Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Kvinnor då och nu VIII
Tusen tack för dina insatser i Kvinnor då och nu VIII! Du var en av 18 deltagare, i en tävling där vi totalt fixade nästan 200 artiklar. Här är ditt deltagarpris (se på tävlingssidan vad du fått för något) samt din mycket välförtjänta vinnarrosett. --Paracel63 (diskussion) 18 mars 2021 kl. 18.42 (CET)
Din rosett!
Din rosett!
Frankrike II
Ett stort tack för den insats du gjort för att förbättra Wikipedias artiklar om Frankrike genom ditt deltagande i veckans tävling! Här kommer utmärkelsen.--Historiker (diskussion) 22 mars 2021 kl. 19.43 (CET)
Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Pekingrallyt I – Balkan
Tusen tack för dina insatser i Pekingrallyt I – Balkan! Du var en av elva deltagare, i en tävling där vi skriver om en massa saker i nio länder. Här är ditt deltagarpris (se på tävlingssidan vad du fått för något) samt din mycket välförtjänta silverrosett. --Paracel63 (diskussion) 15 maj 2021 kl. 15.09 (CEST)
Vinstrosett + deltagarpris: en bild på drottning Nzinga av Ndongo och Matamba. Vinstrosett + deltagarpris: en bild på drottning Nzinga av Ndongo och Matamba.
Vinstrosett + deltagarpris: en bild på drottning Nzinga av Ndongo och Matamba.

Stort grattis till första pris, och stort tack för dina bidrag i veckans tävling Kvinnliga stats- och regeringschefer!

Inom tävlingen förbättrades 125 gamla artiklar och 26 nya skapades. Du gjorde ett stort antal förbättringar i behövande artiklar (plus en "i förtid") och skapade nya artiklar - ett värdefullt arbete!

Här kommer din rosett och deltagarpris. Och du känner nog igen personen vars bild är deltagarpris denna gång: Nzinga av Ndongo och Matamba, en av de starka kvinnor som vi fått mer information om under tävlingen.

Jag hoppas att vi ses igen i någon annan tävling!

// Zquid (diskussion) 23 maj 2021 kl. 17.07 (CEST)

Din rosett!
Din rosett!
Pekingrallyt V – Tyskland II
Varmt tack för dina insatser i Pekingrallyt V – Tyskland II! Du var denna gång en av elva deltagare i en tävling mitt i Europa. Här är ditt deltagarpris (se på diskussionssidan vad du fått för något). --Paracel63 (diskussion) 15 september 2021 kl. 19.39 (CEST)
Lila rosett + deltagarpris: En bild på Scholastique Mukasonga. Lila rosett + deltagarpris: En bild på Scholastique Mukasonga.
Lila rosett + deltagarpris: En bild på Scholastique Mukasonga.

Stort tack för dina bidrag i veckans tävling Kvinnor då och nu IX!

Du gjorde en värdefull insats genom att förbättra och skapa artiklar, och gav oss mer att läsa om Soraya Esfandiary, andra kvinnor, grupper och kvinnohistoria.

Här kommer din rosett och deltagarpris. Och deltagarpriset denna gång - när vi skrev om kvinnor, och hade lite extra fokus på afrikanskt deltema - är en bild på en skrivande kvinna från Afrika: författaren Scholastique Mukasonga. (en)

Hoppas att du tyckte veckan var rolig, och att vi ses i någon tävling snart igen!

// Zquid (diskussion) 10 oktober 2021 kl. 17.21 (CEST)

Bästa artikelutökningen under september!
Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Kvinnor då och nu X
Tusen tack för alla dina insatser i Kvinnor då och nu X! Du var denna gång en av 14 deltagare i en tävling bland en massa kvinnor. Det blev många artiklar och till slut en andraplats. Här är rosett samt deltagarpris (se på diskussionssidan vad du fått för något).--Paracel63 (diskussion) 25 mars 2022 kl. 18.21 (CET)
månadens bästa nya artikel under april 2022
Vinstrosett + deltagarpris: en bild på planeten Venus. Vinstrosett + deltagarpris: en bild på planeten Venus.
Vinstrosett + deltagarpris: en bild på planeten Venus.

Stort grattis tlll vinsten, och stort tack för dina bidrag i Veckans tävling Kvinnor på Venus!

Under veckan förbättrades 12 gamla artiklar och hela 76 nya skapades. Du var den som stod för allt skapande denna vecka, och andra fyllde på information. Ett fint exempel på hur vi skriver saker tillsammans.

Får jag lite nyfiket fråga om du tyckte någon / några av kvinnorna var lite extra intressant(a)? Jag fastnade bland annat för Ellen Swallow Richards - både utbildning och vattenkvalitet är ju så viktigt!

Här kommer din rosett och deltagarpris. Och deltagarpriset är denna gång en bild på Venus - där vi letade bland kratrarna, skapade utökade och förbättrade informationen om en lång rad kvinnor.

Hoppas att du tyckte veckan var trevlig, och att vi ses i någon tävling snart igen!

Tack igen för ditt arbete!

// Zquid (diskussion) 28 juli 2022 kl. 20.15 (CEST)

En stjärna till dig som hjälper till att fixa uppdrag.
En stjärna till dig som hjälper till att fixa uppdrag.

Tack för bidrag till Månadens uppdrag i juli 2022.

Tillsammans utförde 22 skribenter 253 uppdrag, från 11 uppdragsgivare! Här är ett diplom som tack för din medverkan! Deryni (diskussion) 1 augusti 2022 kl. 05.59 (CEST)

Bästa artikelutökningen under november!
Din rosett!
Din rosett!
Svenskfinland 2
Stort tack för att du deltog i Veckans tävling, vecka 1 2023! Ni skapade och förbättrade under tävlingen 165 nya artiklar. / Per W (diskussion) 21 januari 2023 kl. 06.03 (CET)
Lila rosett + deltagarpris: en bild på den kinesiska poeten Su Hui. Lila rosett + deltagarpris: en bild på den kinesiska poeten Su Hui.
Lila rosett + deltagarpris: en bild på den kinesiska poeten Su Hui.

Stort tack för dina bidrag i Kvinnor då och nu XI

Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Kvinnor då och nu XII
Tusen tack för alla dina insatser i Kvinnor då och nu XII! Du var denna gång en av 11 deltagare i en tävling bland en massa kvinnor, och i varje tävlingsomgång sprider vi mer kunskap om halva jordens befolkning. Här är segrarens rosett samt ditt deltagarpris (se på diskussionssidan vad du fått för något).--Paracel63 (diskussion) 14 april 2023 kl. 16.39 (CEST)
Din rosett!
Din rosett!
Blommor & bin II
Stort grattis till andraplatsen och dina mycket höga poäng i tävlingen! Tillsammans skrapade ni ihop 1 541 poäng, under veckan har ni skapat eller utökat sammanlagt 92 artiklar. Grattis och tack för din insats! / Lucie Manette (Diskussion) 10 juli 2023 kl. 09.10 (CEST)
månadens bästa artikelutökning under juni 2023|Bästa artikelutökningen under (månad)!
Din rosett!
Din rosett!
Rosa vecka
Stort tack för ditt deltagande i veckans tävling. Under veckan skapades 10 nya artiklar och 42 artiklar utökades/förbättrades. Här kommer dit deltagarpris. // Nalle&Lisa (diskussion) 30 augusti 2023 kl. 14.20 (CEST)
En stjärna till dig som hjälper till att fixa uppdrag.
En stjärna till dig som hjälper till att fixa uppdrag.

Tack för bidrag till Månadens uppdrag i september 2023.

Tillsammans utförde 9 skribenter 101 uppdrag, från 8 uppdragsgivare! Här är ett diplom som tack för din medverkan! Deryni (diskussion) 1 oktober 2023 kl. 08.46 (CEST)

Din rosett!
Din rosett!
Judiskt
Stort grattis till en överlägsen seger och många fina bidrag i tävlingen! Här är vinnarens rosett. --Paracel63 (diskussion) 21 oktober 2023 kl. 21.11 (CEST)
Din rosett!
Din rosett!
Parispromenaden II – Turkiet & C:o II
Tack för dina fina insatser i Parispromenaden II – Turkiet & C:o II! Du var denna gång en av nio deltagare i en tävling i de turkiska länderna. Här är ditt deltagarpris (se på tävlingssidan vad du fått för något). --Paracel63 (diskussion) 30 november 2023 kl. 21.29 (CET)
Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Parispromenaden III – Bördiga halvmånen II
Tack för dina fina insatser i Parispromenaden III – Bördiga halvmånen II! Du var denna gång en av sju deltagare i en tävling i halvmånebördiga länder, där du avgick med segern! Här är medaljrosett och deltagarpris (se på tävlingssidan vad du fått för något). --Paracel63 (diskussion) 1 januari 2024 kl. 21.02 (CET)
Månadens bästa artikelutökning under november!.
Din rosett!
Din rosett!
Danmark IV
Ett stort tack för dina insatser för att utöka och förbättra Wikipedias artiklar om Danmark i veckans tävling! Här kommer utmärkelsen.--Historiker (diskussion) 29 januari 2024 kl. 21.28 (CET)
Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Parispromenaden IV – Arabiska halvön
Tack för dina fina insatser i Parispromenaden IV – Arabiska halvön! Du var denna gång en av nio deltagare i en tävling i halvöarabiska länder. Här är rosett plus deltagarpris (se på tävlingssidan vad du fått för något). --Paracel63 (diskussion) 3 februari 2024 kl. 23.03 (CET)
Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Parispromenaden V – Östafrika II
Tack för dina storstilade insatser i Parispromenaden V – Östafrika II! Du var denna gång en av tio deltagare i en tävling vid Indiska oceanens stränder – och du vann! Här är segrarens rosett samt ditt deltagarpris (se på tävlingssidan vad du fått för något). --Paracel63 (diskussion) 24 februari 2024 kl. 18.14 (CET)
Din rosett!
Din rosett!
Ditt deltagarpris! Parispromenaden VI – Kvinnor & Tibesti–Godahopp
Tack för dina insatser i Parispromenaden VI – Kvinnor & Tibesti–Godahopp! Du var denna gång en av 14 deltagare i en tävling bland kvinnor och i delar av Afrika. Här är rosett plus deltagarpris (se på tävlingssidan vad du fått för något). --Paracel63 (diskussion) 1 april 2024 kl. 02.04 (CEST)

Projekt[redigera | redigera wikitext]