Användare:Toyah

Från Wikipedia
Kensington market
Kensington market
Den här användaren deltar i Projekt:Ortportaler.
Marabouparken
Marabouparken


Min ambition är att skriva så sakligt och objektivt som möjligt, och parallellt engagera mig i research i olika ämnen. Det viktigaste för mig är att texterna flyter på, utan att behöva använda mig av för mycket akademisk svenska, så att jag snabbt och enkelt når ut till alla. Dessutom vill jag att läsningen väcker folks intresse till att forska vidare på egen hand, och att det i sin tur leder till utbyggnaden av respektive sida här på Wikipedia.


Jag har gått en eftergymnasial utbildning inom media, där bland annat textproduktion och IT-engelska ingick. Utöver det har jag deltagit på diverse kortare kurser, främst inom konst och kultur. När det gäller jobb så har jag till största delen arbetat inom modebranschen, och då i första hand med kosmetika, fast på senare år har jag samarbetat mycket med massmedia genom bijouterier, samt varit bland annat projektledare på museum. Jag har stort intresse för bild, och känsla för färg och form.


I dagsläget har jag börjat nosa lite på matlagningsbranschen, gått med i en fotoklubbstyrelse och börjat sy vikinga- och medeltidskläder.


Hur mycket jag kommer att hålla på med skrivandet vet jag inte, men nu har jag i alla fall börjat. Det är kul att få vara med att påverka vad som skrivs och nå ut till hela världen. Jag hoppas lära mig efter hand hur text- och bildredigeringen fungerar här på Wikipedia, och jag tar absolut inte illa upp ifall någon rättar till mina fel, bara det blir till det bättre – annars morrar jag.


PS! Vore tacksam om mina pågående inlägg inte raderas ut efter två sekunder. Eftersom jag inte är en luttrad skribent, så sitter jag ofta och korrigerar mina egna småfel i efterhand. Snälla, låt mig få göra det ostörd!


Skapade artiklar[redigera | redigera wikitext]


Redigeringar[redigera | redigera wikitext]

A - H



Halloween



Indiska köket



I - J


Kinesiska köket



K - Ö



* Första gången en artikel skrivs i ämnet på Wikipedia - gäller samtliga länder.

|

Siouxsie

Större dagsvärmare[redigera | redigera wikitext]

Galleri[redigera | redigera wikitext]


De fyra stadierna[redigera | redigera wikitext]


Närbilder[redigera | redigera wikitext]


Övrigt[redigera | redigera wikitext]