Steven Crowder

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Steven Crowder
FöddSteven Blake Crowder
7 juli 1987 (32 år)
Grosse Pointe, Michigan, USA
MedborgarskapUSA USA,Kanada Kanada
Yrke/uppdragSkådespelare, komiker, politisk kommentator, radiopersonlighet
HemortDallas, Texas, USA

Steven Blake Crowder, född 7 juli 1987, är en amerikansk-kanadensisk konservativ politisk kommentator, skådespelare och komiker. Han är värd för podcasten Louder with Crowder, som täcker nyheter, popkultur och politik, och strömmas på tjänster som YouTube och på LouderWithCrowder.com. Han var röstskådespelare på den tecknade barneserien Artur, där han gav röst till karaktären Alan under säsong 5-6. Han är också en tidigare bidragare på Fox News, och en vanlig gäst på det konservativa nyhets- och underhållningsnätverket TheBlaze.

Crowders far är amerikansk och hans mor är fransk-kanadensisk. Steven har dubbelt medborgarskap och talar både franska och engelska. Crowder gifte sig med sin fru Hilary Crowder i augusti 2012 och skrev om fördelarna med sexuell avhållsamhet före äktenskapet.[1] Crowder är ett intresse för mixed martial arts (MMA) och deltar i kampsportstävlingar. Han var en förespråkare för legaliseringen av MMA i New York.[2]

Referenser[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ ”Waiting till the wedding night – getting married the right way”. Fox News. 14 september 2012. http://www.foxnews.com/opinion/2012/09/14/staying-celibate-before-marriage-was-best-thing-ive-ever-done.html. 
  2. ^ Crowder, Steven (19 marts 2012). ”LEGALIZE MMA IN NY!!” (via YouTube). https://www.youtube.com/watch?v=OOCN2i_e_vo. 

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]