Portal:Hälsa

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Hälsa på Svenska Wikipedia
Nuvola emblem-favorite.svg

Hälsoportalen samlar artiklar om Hälsa och allt vad det innebär.
Portalen är under uppbyggnad.

Hälsa är ett tillstånd av fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande och inte blott frånvaro av sjukdom och handikapp.
(Världshälsoorganisationen (WHO), 1946)

Träning
Redigera
Terapi
Hantlar
Vrksasana.jpg
Kost och näring

Frukt och grönsaker
Vilka vitaminer och vilka mineraler är viktiga för vår hälsa.
Hur tillgodoser vi våra behov, utan att äta kosttillskott?

Vitaminer Mineraler
Livsmedel
Rambutan

Det finns en mängd livsmedel som är nyttiga, men som saknar en beskrivning om vad och varför det är nyttigt:

Recept
Tamarillo

Fler recept från wikikokboken

Personligheter Kosthållning

Atkinsdieten - Glykemiskt index - Medelhavskost - Slow Food - Stenålderskost - Vegetarisk kost

Nya artiklar
Redigera
Kategorier


Nya artiklar - medicin
Redigera
Önskelista

Redigera


I denna önskelista kan du lägga förslag på sidor som du tycker bör finnas men som du själv (för stunden) inte har något eget material till. Den artikel du föreslår kommer att bli rödmarkerad. När sedan någon har antagit utmaningen och skrivit en artikel med det föreslagna namnet blir länken blåmarkerad. Lägg gärna in en interwikilänk till en artikel i Wikipedia på något annat språk, om en sådan finns, och en kort förklaring. Då kan hugade artikelskapare lättare få inspiration och förstå exakt vilken person eller företeelse som önskas.

Om du ser att länken till en önskad artikel har blivit blå, alltså att någon skapat den, (men den inte är omnämnd som "nu omdirigering") får du gärna redigera bort denna länk från listan. Kontrollera att artikeln är den som det var tänkt (ett namn kan syfta på olika företeelser), att den har placerats i en relevant kategori, inte är en omdirigeringssida till en annan artikel och inte är en knappt påbörjad artikel (substub).

Se även Wikipedia:Önskelista/Medicin och Wikipedia:Önskelista/Beteendevetenskap.


BildgalleriWikipedias portaler

Afrika · Akvariefiskar · Amerika · Arkeologi · Symbolen för utmärkta portaler Arkitektur · Symbolen för utmärkta portaler Astronomi · Bilsport · Danmark · Datorspel · Djur · Djurparker · Symbolen för utmärkta portaler EU · Europa · Finland · Frankrike · Symbolen för utmärkta portaler Fåglar · Georgien · Golf · Göteborg · Symbolen för utmärkta portaler Helsingborg · Irland · Ishockey · Island · Italien · Kina · Kroatien · Lund · Mars · Matematik · Musik · Symbolen för utmärkta portaler Natur · Portugal · Rock · Religion · Samhälle · Scouting · Serbien · Skåne · Spanien · Språk · Symbolen för utmärkta portaler Stockholm · Sverige · Sydamerika · Teknik · Tyskland · Växter · fler…